Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu samske ženske s psom

samske ženske s psom

Iak, da moraš biti sama doma. Jaz se zaprem se z njim v sobo, sama dva s psom v tišini, se slečem do golega, močno razprem noge in se začne drgnit s prstki po pički….potem pride zraven in me najprej ovohava s smrčkom, potem pa začne lizat…..jaz pa se zvijam od užitkov in vzdihujem ,kot prava psička…uhhh

To bi vsaka ženska morala vsaj enkrat probat….

Ja,meni tudi kakih 5 minut,preden ga povleče ven,s kurca mu pa kar teče,Tamara postavi se na vse štiri boš vidla da te bo naskočil

Odgovor na objavo uporabnika
DOGA, 27.05.2025 ob 09:46

Ja,meni tudi kakih 5 minut,preden ga povleče ven,s kurca mu pa kar teče,Tamara postavi se na vse štiri boš vidla da te bo naskočil

DOGA…..že večkrat probala, pa noče. Mogoče bi mu morala prej mal kurca božat in drkat in fafat….

Drugače pa ste poročene ali imate partnerja ? Ali ve, da se igrate s psom ? Jaz sem ločena, živim sama, tako da ne ve noben, razen ena moja bivšja učenka, ki se mi občasno pridruži, da tudi njej pes poliže pičkico, pa še midve se poigrava med seboj…

Jaz sem sama,pes mi je moj edini ljubimec,stara sem 22 let,zaenkrat nobeden ne ve,tu patam mam kakega porivača,

DOGA…..lepo da uživaš, ti privoščim, da te čim bolj zadovolji in lepo napolni s svojo vročo spermo. Kdaj si se nazadnje parila ? Meni jo je v nedeljo zjutraj lepo zlizal pičkico in ritko, trenutno nisem pobrita, tako da so dlakice kar zlepile od sline. Potem se nisem nič stuširala….tisti občutek me je še vedno rajcal, da se zlepljena od pasje sline….

Se ti potem takoj stuširaš, ko te pofuka in napolni ??

Nazadnje sem se parila med vikendom,pofafam mu ga pa velikokrat med tednom,sem obrita v nulo,uživam če mi s tamale teče pasja sperma,tako da rabim enčas preden se grem umit.Če se dalj časa ne umijem,bi me še kar naskakoval,ko grem mimo njega

Te je kdaj že ritko pofukal ??

Me je že kar malo začelo ščemet med nogami, ko si te predstavljam tako mlado, ko si kot prava psica lepo speta s svojim psom, medtem ko ti lepo polni globoko vate v pičkico in maternico vročo pasjo spermo…..uhhh

v ritko me lahko samo kak moški,Flokiju ne pustim,za njega je samo pičkica,ne bi rada da se mu v ritki naredi vozel,ne vem če bi bilo glih prijetno,drugač pa v ritko se fukam normalno.Sem odprta v vse luknje pati????

preden sem bila poročene, sem bila prav tako odprta v vse luknjice, potem pa mož ni bil za te stvari, zato pa sem občasno imela kakšnega fukača s strani, ki me je zapolnil v vse odprtine. Tudi zdaj imam občasno enega, ki me kar dobro obdela. Kar se pa tiče lizanja, pa ga ni boljšega kot moj pes…

A tudi kdaj poližeš in pogoltneš pasjo spermo ?

Bi se bila katera od vaju pripravljena dobit u živo? Dam nagrado.

Ja normalno,če mu ga fafam normalno da mi spusti v usta,rès liže pa pes res super,se lahko marsikateri moski skrije,mas analni čepek??Te učenka zadovilji,je depilirana??Mene tudi vzburjajo,starejše gospe

Imam čepek in kroglice. Ja, se kar dobro ujameva z bivšjo učenko. Sva obe rekreativni športnici, tako se velikokrat zadovoljiva tudi kje v naravi….npr. ko greva kolesarit, pa se ustaviva kje v kakšnem skritem gozdičku in si lepo preliževa preznojeni pičkici in ritki, potem pa spet naprej…..ali pa po tenisu v tisti hiški leseni….seveda če sva same dve…..potem pa pri meni doma, tam naju pa še pes lepo preliže…

Superca,opiši mi jo malo,pa sebe,sem kar vlažna,ko si vaju zamislim,stara z mlado,ufff,more bit kar vroče

Jaz 48, ona 23, obe črnolaski, včasih depilirani, včasih s kožuščkom, obe samski, obe kar perverzni packi. pač uživava, nihče ne ve za najine igrice.

Kako pa kaj ti ? Tudi črnolaska ??

Bolj temne lase depilirana,odprte v vse luknjice,vzburjajo me tudi starejše gospe,stara22 ,zakon je pa sex s Flokijem,kar perverzna,prsa bolj mala,za igrat so dost velika

Tamara48 in Doga

Se vaju da opazovati med vajinim igricami? Tudi sam sem ljubitelj animal.

Odgovor na objavo uporabnika
Spro, 27.05.2025 ob 11:49

Tamara48 in Doga

Se vaju da opazovati med vajinim igricami? Tudi sam sem ljubitelj animal.

Žal ne, vsaj mene. Razen z DOGO, katera je že dobro vpeljana.

DOGA….imaš še kakšne igračke ? Jaz analni čepek, jap.kroglice in en velik črn dildo…

Tamara poljub,Floki pa dobi danes za lizat sem dober zagreta

Ja mam ja,pasji dildo,napihljiv,pa mam tud dvojni za v ritko in pičko,kroglice,razne čepke,z repom ,brez,sem ze kar neki dnarja zapravla za igračke

Tudi moj me bo danes globoko polizal….mmmm

Pasjega dildota moram tudi jaz nabavit. A se zelo napihne, tako da ti pičko fajn razpre ? Meni je všeč, ko sem fajn razprta….

Kolegica je pa rekla, da bo nabavila 2 kosa pasji povodec z ovratnico, tako da si bova nadeli, ko se bova igrale med seboj in ko naju bo pes lizal….Bo še bolj rajcalo…..mmm

komaj čakam da pridem domov,da mu nastavim mojo mastno pičkico,res si me dober zagrela,kar fajn se napihne,je tako kot čep,dober te raztegne,včasih si ga porinem tudi v ritko,mmm,tebe povodec pride prav,jaz sem pa sama tako da lahko dam samo Flokija nanj,danes mu ga še pofafam,mmmm

DOGA….. a si kaj glasna, ko je pes v tebi ? Mu kaj govoriš ?

Jaz svojemu govorim : liži me kot bi lizal pravo psico, vmes globoko diham, se zvijam od užitkov, to me še bolj napali.

Najbolje pa je ko si s prsti razširim luknjico in mi gre z jezikom skos noter, tako da čutim, kako mi pride do maternice…..in ko mi takrat pride, kar zavreščim od užitka, se tresem kot prava psica, ko je speta s psom….

Kako ti doživiš orgazem, ko je v tebi ?

Ko me naskoči od zadi se kar konkretno zaderem,ker ni najbolj nežen drugače pa  bolj cvilim,zraven pa  mu govorim daj fukaj kuzlico, daj še pa zopet cvilim,težko diham,pri samem orgazmu me zagrabjo krči ekstaze,cvilim kot prava kuzlica,momljam,fukaj kuzlico,ko mu ga pa fafam pa kar glasno cmokam,se oblizujem,večkrat se mi vleže kar na hrbet tako da imam prosto pot do njegovega bogastva in moje neslade,mmmmmm

O fak doga, si me zrajcala….čist imam premočene hlačke…..danes mu bom nastavila, da me liže celo večer….za mi prihaja kot pravi goneči psici….uhhh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close