Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske Ženske, kje ste

Samske Ženske, kje ste

Saj je lahko 1:0 zate, če te to veseli. Mene pač ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To je edini način da emancipirankam spustiš nos. Normalnim ženskam se leta sploh ne opazijo.

Da ne bo zgodbice o izgubljeni vrvici. Zelela si trditi (mogoce si to spet domisljam-ce, potem sorry) da naj bo clovek zadoovljen sabo ne glede na vse. Cetudi je sam. No koliko samskih ljudi je zadovoljnih??? Pa ni treba kontrirat samo sebi povej….

Midva se pa res tako zelo težko razumeva. Ne, tega nisem trdila. Pravzaprav nikoli nisem videla sreče v samskosti, kajti verjamem v toplino srca in rok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Opravicil sem se ze, tako da sedaj pa moram samo se urediti arhiv.

Opravičilo je že bilo vzeto na znanje. 🙂

Moški kriteriji, so samo stvar “pametne” moške debate….:)
Koliko pa je takšnih, ki imajo doma žensko, ki ustreza tem kriterijem….Če bi bilo to merilo, potem bi vse druge, ki ne dosegajo teh norm, bile same…..Realnost je pa čisto drugačna.

A se sama smatraš za nedružabno ?
Praviš, da rada hodiš ven, da ne maraš moškega, ki bi samo čepel doma…Če bi bila nedružabna, te verjetno ne bi motil moški, ki je zapečkar.

Žuranje prav tako ni merilo….Žurajo bolj ta mladi, kasneje pa tako ali tako ni veliko časa, za kakšne žurke….

Ne morem zmagovati brez, da bi tekmovala. Še manj pa s svojim življenjem igram poker. Zdaj pa je na tebi ali verjameš ali ne… In vedno stojim za svojimi izjavami, le razgaljam se ne takole javno. In ravno zaradi tega smo anonimni. Ali pač?[/quote]

poker? pingpong in drug tip …………………… zeeeeeeh!

Kdo je pobrisal moj post?
Zgleda je tukaj tudi nekaj “cenzure”…?

Drugače pa sem nekaj napisal o Japkici in njenih travmah.
Imam otroke in sem ponosen na njih. Japkico je zelo zmotilo, ko se omenil
“prtljago”. To se nanaša ne eno temo, kjer je pisalo, da naj bo moški brez “prtljage”.
Ampak bistvena je potem reakcija Japkice, da ona pa že … skratka protest.
iz tega se vidi Japkičina zafrustriranot, ker nima potomcev.

To, o aktivnih ženskah pa je lahko “urbana” ali “vaška” legenda.
Večino srečujem ženske, ki različnih let, različnih situacij.
Aktiven sem na podorčjih, kjer se kar zbirajo v jatah.
Potem pa pride do problema. Eno so barbike. Tko flletne.
Tko zafnane…
Druge so lovače. Ok, sj to ni moteče. Ampak njihovre moški hormoni… mi niso vseč.
Potem so pasivke. K vihajo samo nos. Kao, kako sem jaz pomembna. U bistvu jo pa nihče
ne pogleda…
In tko bi lahko pisal še par ur.

No pa k bistvu. Zanimajo me običajne ženske.
Ki imajo RADE sebe.
Kaj pa so običajne ženske…?

To pa več v nadaljevanju…..

Samski

Nedružabna sem mislila, da ne maram hoditi na žure, zabave oz. grem zelo redko na kako bolj umirjeno zadevo. Da se prav nič ne veselim novoletnih zabav. Rada pa hodim ven, v naravo, amapk recimo množičen planinski pohod me odbija. Raje grem sama ali pa tako par ljudi skupaj. Velike skupine pa ne.
He, he, tisti, ki nimajo takih meril 90-60-90 in podobnih, niso več samski. Tisti, ki pa so samski pa večinoma imajo taka merila. Ne motih jih dejstvo, da sami ne dosegajo vseh lepotnih kriterijev, samo, da je ženska fotomodel, druge jih ne zanimajo :). Vsaj pri moških z neta je večinoma tako. Se mi pa tudi to dogaja, da vrstniki sprašujejo le to kam hodim žurat, še vedno kljub kar konkretni starosti :). Res pa, da to ne velja več za večino.

Moški kriteriji, so samo stvar “pametne” moške debate….:)
Koliko pa je takšnih, ki imajo doma žensko, ki ustreza tem kriterijem….Če bi bilo to merilo, potem bi vse druge, ki ne dosegajo teh norm, bile same…..Realnost je pa čisto drugačna.

A se sama smatraš za nedružabno ?
Praviš, da rada hodiš ven, da ne maraš moškega, ki bi samo čepel doma…Če bi bila nedružabna, te verjetno ne bi motil moški, ki je zapečkar.

Žuranje prav tako ni merilo….Žurajo bolj ta mladi, kasneje pa tako ali tako ni veliko časa, za kakšne žurke….[/quote]

si ti un 55 min šmarne gore?

zdej se je namreč tok pisanja že nabralo…

no če si, bi mogoče raje stopil v akcijo kot pa študiral profile. navadno znanost pripomore k boljši praksi, pri tebi ima to očitno ravno kontra efekt.

ko boš nehal opažat neprave, bo prišla taprava…. – zdej ti tale tvoj kokošnjak dela senoco hahaaaa

Samski, samski… 🙂

Mogoče pa zato ne vidiš prave, ker si zelooooooooo površen. Jaz, japkica, sploh nisem replicirala na tvoj post. Torej boš bolj težko o mojih travmah. Predvsem pa še težje o mojih malih japkicah, ki jih baje nimam. :))))

Poizkusi znova. 😉

Jah, kaj čmo. Eni na čveku čvekamo, drugi pa zehate. 🙂

Jah, kaj čmo. Eni na čveku čvekamo, drugi pa zehate. :)[/quote]

http://med.over.net/forum5/read.php?124,5726990,5729023#msg-5729023

Jah, kaj čmo. Eni na čveku čvekamo, drugi pa zehate. :)[/quote]

http://med.over.net/forum5/read.php?124,5726990,5729023#msg-5729023%5B/quote%5D

In v čem je problem?

Zdej pa sem naredil napako.
SE OPRAVIČUJEM JAPKICI.

Tudi najboljšim se to zgodi.

BESEDILO SE PRAVILNO GLASI:

Hm, vidim, da sem ti stopila na žulj :). Ne, nobenih frustracij nimam. Samo o moških, ki imajo svoje otroke za prtljago pa res nimam dobrega mnenja. Ne vem kaj sta debatirala z japkico v omenjeni temi. Sem jo videla,ampak je malce predolga, da bi vse prečekirala. Hvala, da si naju z japkico tako dobro preštudiral :). Čeprav ne vem kje sva kaj skupaj debatirali 🙂

Mislim, da lahko govorim tudi v imenu Samskega – tole o prtljagi se samo tako reče. Pač namesto da rečeš, imam otroke, rečeš, da imaš prtljago. Ker otroci pomenijo tudi bivšega partnerja, bivšo žlahto, s katero so boljši ali slabši odnosi, so pa vsekakor odnosi – in to je potem cel paket. Skratka, prtljaga. Malce zahtevnejše vse skupaj kot samo kupovanje čokolade tujim otrokom. Ali da se izrazim lepše, malček večji izziv.

he,he, sem zgoraj pojasnila kaj jaz smatram pod prtljago 🙂

He he, jaz pa samo pojasnjujem, zakaj so otroci včasih prtljaga.

Opravičilo sprejeto. 🙂

ps; bi moral celotno besedilo popravit, da bi te še ronka razumela. 😉

He, he, težko bom razumela :), ko pa jaz ne srečujem takih žensk kot jih srečuje samski 🙂

Opravičilo sprejeto. 🙂

ps; bi moral celotno besedilo popravit, da bi te še ronka razumela. ;)[/quote]

Mislim, da lahko govorim tudi v imenu Samskega – tole o prtljagi se samo tako reče. Pač namesto da rečeš, imam otroke, rečeš, da imaš prtljago. Ker otroci pomenijo tudi bivšega partnerja, bivšo žlahto, s katero so boljši ali slabši odnosi, so pa vsekakor odnosi – in to je potem cel paket. Skratka, prtljaga. Malce zahtevnejše vse skupaj kot samo kupovanje čokolade tujim otrokom. Ali da se izrazim lepše, malček večji izziv.[/quote]

Ferbčna, to pa si tako lepo napisala. Ronka, ti si zgleda ženska, ki nima konca.
Ferbčna, maš kakšen mail? Da ne bova počela kaj vsem na očem… 😉

Samski

Jaz nisem zafrustrirana, ker nimam potomcev, nisem barbika, nisem neaktivna, nisem sodelovali v temi o moških s prtljago :), da sem zafnana mi še nikoli ni nihče rekel :), pasivka tudi nisem, nos viham po potrebi :), lovača tudi ne, in v 55 minutah pridem na Šmarno :).

[/quote]

Mislim, da lahko govorim tudi v imenu Samskega – tole o prtljagi se samo tako reče. Pač namesto da rečeš, imam otroke, rečeš, da imaš prtljago. Ker otroci pomenijo tudi bivšega partnerja, bivšo žlahto, s katero so boljši ali slabši odnosi, so pa vsekakor odnosi – in to je potem cel paket. Skratka, prtljaga. Malce zahtevnejše vse skupaj kot samo kupovanje čokolade tujim otrokom. Ali da se izrazim lepše, malček večji izziv.[/quote]

Ferbčna, to pa si tako lepo napisala. Ronka, ti si zgleda ženska, ki nima konca.
Ferbčna, maš kakšen mail? Da ne bova počela kaj vsem na očem… 😉

Samski[/quote]

Mam istoimenski gmail, samo še enkrat ponavljam, da ne plešem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close