Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske Ženske, kje ste

Samske Ženske, kje ste

Rok, sreča zate 🙂 in seveda za tvojo punco. Po pisanju sodeč si zelo ok.
Ja pa Robi je tudi fajn fant pa še kdo… kje skrivata še svoje samske kolege :)?

Sploh nisi zahtevna.

Hvala. Glede tegale pa… zadnje čase so bili (razen mene) samski samo še kakšen ki se je ločil – pa še ti ne dolgo. Sem imel kar najdaljši samski staž v družbi zadnja leta…

Kje smo bili kot samski… hja točno tam kjer smo tudi sedaj; v službi, na športu (bicikel, kajak, smučanje, turno smučanje, zimski hribi, jadranje, potepi,…), sem ter tja na kakšni pijači s kolegi/kolegicami in predvsem smo največ ljudi spoznali v družbah in raznih praznovanjih – npr. RDjih, otroških dogodkih (kamor sem vozil nečake – hočem reči da ni nujno vsak, ki ga vidiš v vrtcu da pride po otroke tudi oče – oz. poročen oz. v paru).
Tako da… tudi kolegi se “skrivajo” na podobnih mestih.

Ha ha ha, Sem na drugem forumu našel podobno vprašanje ampak je bilo namenjeno ženskam. No, jaz grem jutri v Terme Dobrno, imajo speed dating, pogledat če bo kaj zame. Če drugače ne, bo zvečer fajn fešta.

ronka
tisti, ki nismo hoteli biti samski, smo se potrudili, šli v akcijo…Malo spustili svoje kriterije…Idealnega tako ali tako ni.

Tisti, ki ima namen koga spoznati, se ne bo skrival.:)

ronka
tisti, ki nismo hoteli biti samski, smo se potrudili, šli v akcijo…Malo spustili svoje kriterije…Idealnega tako ali tako ni.

Tisti, ki ima namen koga spoznati, se ne bo skrival.:)[/quote]

Kako da ne? Koliko nama manjka, za las, da bi bila perfektna. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na to pa sploh nisem pomislil, da manjka le za las…Verjetno se premalo cenim. 🙂

Samo pri ronki pa vseeno nimam šans, saj bi zmagal tisti, ki bi bil prvi na Triglavu in dol pri njej…:)

Na to pa sploh nisem pomislil, da manjka le za las…Verjetno se premalo cenim. 🙂

Samo pri ronki pa vseeno nimam šans, saj bi zmagal tisti, ki bi bil prvi na Triglavu in dol pri njej…:)[/quote]

Venerin griček bi pa že še verjetno preplezal, 🙂 , kaj višjega pa… 😉
Ne vem, menda je s Prekmurja, tam je vse ravno, Goričko, tja pa bi si verjetno upal iti? 😀

srčni utrip športnika moraš imeti, ti imajo zelo nizko frekvenco bitja srca, potem si pa njej 🙂

Če je vmes, koliko toliko ravno, bi še prišel do kakšnih hribčkov…Tam pa bi že rabil počitek…..:))

Goričko pa res ni problem…Včasih sem živel tam…Čisto blizu Prekmurja…Ob Muri.

Hvala. Glede tegale pa… zadnje čase so bili (razen mene) samski samo še kakšen ki se je ločil – pa še ti ne dolgo. Sem imel kar najdaljši samski staž v družbi zadnja leta…

Kje smo bili kot samski… hja točno tam kjer smo tudi sedaj; v službi, na športu (bicikel, kajak, smučanje, turno smučanje, zimski hribi, jadranje, potepi,…), sem ter tja na kakšni pijači s kolegi/kolegicami in predvsem smo največ ljudi spoznali v družbah in raznih praznovanjih – npr. RDjih, otroških dogodkih (kamor sem vozil nečake – hočem reči da ni nujno vsak, ki ga vidiš v vrtcu da pride po otroke tudi oče – oz. poročen oz. v paru).
Tako da… tudi kolegi se “skrivajo” na podobnih mestih.[/quote]

He , he , he …… 😉 😉

morgen :))

jaz hodim na šmarno in ne rabim nekega turističnega vodiča za gor… hahaaa

opažam pa – kar me zelo žalosti, da je večina moških zelo dobra v pisanju in zijanju okrog, potem pa se neha.
po eni strani bi želeli ženstvene ženske, po drugi pa pričakujejo od žensk, da bodo igrale vsaj do postelje njihovo vlogo.
ok, ko bo treba pa po mizi usekat, to bi zmogli tut oni.

in verjetno je v mnogih primerih zato tako kot je.

seveda unih 5% za moje pojme normalnih moških (takih, ki imajo jajca se ženski nasmejat, pristopit in met kanček smisla za humor in jo s tem očarat…) – nisem mislila na vas :))

Aleksandra, upam, da nisi zamerila, ker sem te omenila, ampak dejansko je potem vse tiho bilo.
Meni je internetno spoznavanje en tak čuden flajšmarkt in ker ne jem mesa, se očitno še toliko slabše znajdem. Tako da sprobala sem, obneslo se ni in se ga ne grem več. V živo vsaj ni dvoma, a smo se vsaj uvodno očarali ali ne.

ne, nisem nč zamerila, ker niti nisem tak tip, da bi…

meni osebno se internetno spoznavanje ne zdi tako slabo, glede na način življenja, ki ga imamo, ampak žal se je izrodilo to…

še največkrat srečaš poročene skakače in frustrirance, ki delajo iz sebe nekaj kar niso…
vedno verjamem v dobro, tako kot tukaj, samo je pa redko..

aleksandra

A tak je tvoj? Prevzgoji ga, malo zarobanti, udari po mizi in naredi red. :))

Na svojega si mislila? Jah, jeb** ga, moški kot moški, a ne? Včasih se nas menda še da kje ponucat… 🙂

Sicer pa si biologijo prešpricala v šoli, saj jajca imajo vsi moški. Poleti v kopalkih nič ne povesiš pogleda navzdol, tam je neprimerno več kot pri ženskah, a to spet po svojem sklepaš? 😀

Na svojega si mislila? Jah, jeb** ga, moški kot moški, a ne? Včasih se nas menda še da kje ponucat… 🙂

Sicer pa si biologijo prešpricala v šoli, saj jajca imajo vsi moški. Poleti v kopalkih nič ne povesiš pogleda navzdol, tam je neprimerno več kot pri ženskah, a to spet po svojem sklepaš? :D[/quote]

kok si star ti, da vem kako te tretirat?

Rok-1, zelo podobne hobije imava. Samo na takih zadevah srečujem predvsem ženske 🙂
Robi, pogoj je veljal le za Samskega :), ki zahteva, da mora biti ženska na Šmarni v 1h :). Da vidimo koliko ga je v resnici v hlačah, kar se tiče hribov :).

Sicer pa si biologijo prešpricala v šoli, saj jajca imajo vsi moški. Poleti v kopalkih nič ne povesiš pogleda navzdol, tam je neprimerno več kot pri ženskah, a to spet po svojem sklepaš? :D[/quote]

kok si star ti, da vem kako te tretirat?[/quote]

Ne vem, če nisem zate malo premlad. :))

Po moje imaš ti ravno prav let za mariborčana. 😉 :))))))))))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kok si star ti, da vem kako te tretirat?[/quote]

Ne vem, če nisem zate malo premlad. :))[/quote]

kot moški mi nisi zanimiv

Ne vem, če nisem zate malo premlad. :))[/quote]

kot moški mi nisi zanimiv[/quote]

Oh, ti šment, zdaj bo me pa morala Japkica malo pocartat, si me razžalsotila, sem mislil, da me VSE ženske obožujete. 🙂

Ronka, mislim da nisi razumela napisanega. Napisal sem , da je zaželjeno…
Glede časa za triglav, pa mala malica… kdaj greva?
Ponavadi sem za kosilo že v lj….
Če imaš seveda pravo vsebino v hlačkah?….

Ronka in vse ostale. Partnerstvo ne pomeni, da vseskozi nekaj tekmuješ. Vsaj zame ne.
Da dokazujem, kako sem dober… Dej no… to je za zafrustrirance…

Mi pa je gibanje način zivljenja. To je pa res. Zato sem napisal to glede Šmarne gore…
In napisal sem cist penzionistični čas…

Samski

Mene že ne boš našel tam, kjer so vse. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Me veseli, da ti je gibanje v veselje. Takih moških je bolj malo. Tudi 12h, ki sem jih jaz napisala, v resnici penzionistični čas. Ja, tudi mene zanimajo moški, ki radi migajo. Moški ne rabi dobrega avta, dragih oblačil, vseeno je, če mu že precej las manjka, če ima nekaj kg preveč ali premalo. Rada pa vidim, da miga, da ne ždi skoz med štirimi stenami.
Moški, ki ima take hobije kot jih ima recimo Rok, je sigurno zanimiv.
Samski, veliko raje vidim, da moški da tak pogoj kot si ga ti dal glede Šmarne, ker večina ima bistveno višje kriterije: 90-60-90 in podobne, obraz fotomodela in podobno. Tako, da provokacijo vzamem nazaj :). Edino tisto glede prtljage: to pa še vedno trdim, da otroci niso prtljaga :).

Ronka, mislim da nisi razumela napisanega. Napisal sem , da je zaželjeno…
Glede časa za triglav, pa mala malica… kdaj greva?
Ponavadi sem za kosilo že v lj….
Če imaš seveda pravo vsebino v hlačkah?….

Ronka in vse ostale. Partnerstvo ne pomeni, da vseskozi nekaj tekmuješ. Vsaj zame ne.
Da dokazujem, kako sem dober… Dej no… to je za zafrustrirance…

Mi pa je gibanje način zivljenja. To je pa res. Zato sem napisal to glede Šmarne gore…
In napisal sem cist penzionistični čas…

Samski[/quote]

Ronka, ti prav tako nimaš visokih kriterijev, vsaj teh omenjenih, pa se sprašujem, kako to, da ne najdeš pravega.
Pa si imela kdaj kakšnega resnega ?

Potrebno je le koregirati kriterije. Hoces 20 letnico? Ne gre. Poisci 25 -30 letnico. Se ne gre, se malce tolerance. 40-50 letnico. In tako naprej. Ce pa si zabetoniran pomisli da tudi sam nisi ideal, in da tudi tebe nekdo ocenjuje. Pa da ne bo nekdo zagrabil in me osmolil. Omenil sem leta, no fleksibilnost velja za vse vase-nase kriterije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close