Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske Ženske, kje ste

Samske Ženske, kje ste

No pa še konra vprašanje:

Samske ženske, kje ste?

Sem moški z prtljago ( kar je zame +)
Sem …. eh sj ni vazno, ker bi zgledalo kot hvaljenje.

Iščem pa aktivno žensko ( prtljaga me ne moti).
Ki, pa naj ima stvari urejene.

No kje ste?

Samski

Kaj pomeni prtljaga :)?

Jaz pod besedno zvezo moški s prtljago razumem, da je moški obremenjen s svojo bivšo. Da je v sporih z njo ali pa da še vedno vzdihuje za njo ali pa, da še vedno kdaj pa kdaj skočita med rjuhe ali pa, da je poročen/vezan pa stoka, da se s partnerko ne ujameta in podobno, ampak sta pa še vedno uradno skupaj :).

PRTLJAGA = otroci
Seveda, pa otroci imajo stike z partnerko.
Kar pa lahko za sabo potegne marsikaj.
Ampak, … zivljenje je prov fajn…

Otroci, prtljaga?

Če smatraš otroke za prtljago, to veliko pove o tebi.
Prtljaga je nekaj, kar je težko, kar naveličano sabo vlačimo in komaj čakamo, da lahko nekje odložimo. In če smatraš otroke za prtljago…
Sem samska, brez otrok, amapk moški, ki smatra svoje otroke za prtljago, to pa ne hvala.

jao ronka si trda :)))))

hotu ti je povedat, da mularija živi pr njemu no, pa mal se je pohecal na račun tega k ste iskale M brez prtljage…….

je pa pozabu povedat kok komadov prtljage ima, od kje je, kok star, če kadi in podobne reklamne podatke :))

Aleksandra, točn to….

Še miljon podatkov, zakaj že?
Vsak podatek je nekaj nad čemer lahko vihaš nos.
Zakaj bi jih dajal….

Ok, recimo zaželjeno je, da ženska pride v 55 minutah od Tacna do vrha Šamrneg gore:
http://www.hribi.net/izlet/tacen_smarna_gora_cez_spodnjo_kuhinjo/5/117/2232

:))))

Ronka, živi in pusti živeti…

Samski, in zdej?

A prideš.. v 55 min … na Šmarno?

Znas vsak toliko plesat, da te lahko povabim na ples?

Samski?

Ma pridem, pa res ni taka reč, del poti tudi prelaufam.

Plesat pa ne znam, tako da se moram žal zahvaliti za vabilo in štafeto predati dalje 🙂

Samski, pustim živeti, brez skrbi 🙂
Jaz sem le svoje mnenje povedala o prtljagi 🙂

Jaz bi dala za moškega pogoj, da pride recimo iz Vrat na vrh Triglava in nazaj v 12h. Tako nekak je markirano :). To ženske zmoremo 🙂 in potem iščemo sebi primerne :).

Pa smo tam.
Kjer pol ni nič….

Vse bi nekaj, ampak sj res da iščete… isščete napake in nekompatibilnost….
Zato pa ste tam kjer ste…

Saj mi je kar neroden. Sem mislu da bodo zenske planile in da bomo kmalu jedl (ohcet) potem pa so se vse poskrile. Pa tko pogumne so sicer

Pogumne že, ampak samo, če so pravi dedci na programu 🙂

Vem, vem, o vse vem. Ni vec pravih. Ricy Martin pa je tudi samo en. Pa se on se je izneveril….

Poslušaj “samski”… jaz sem eno takšno (v resnici pa še boljšo) našel ne tako dolgo nazaj.
Torej… SO.

So pa npr.: na teku, na poti na Šmarno z otrokom na ramenih, v trgovinah, v filharmoniji, na biciklu, v slaščičarni, na klepetu s prijatelji, na otroških prireditvah, ipd.

Jaz ne plešem in se nočem niti naučit. Ni to hobi zame.

Aleksandra se mi zdi, da bi šla na Šmarno, pa ni nihče pograbil.

Rok, povsod nas je polno. Ampak imam občutek, da se babe laže zmenimo med seboj kot z vami …
Ronka pa zgleda da tri četrt fantov v koš, pa se je kar malo ustrašijo al kaj 🙂 Meni se zdi pa fajna. Če bi bila jaz fant, bi hotela imet tako petardo.

http://www.youtube.com/watch?v=MXAUaJ6Pcd8

Jaz pa se lažje zmenim z žensko, kot z moškim…:)
Še posebej, če se gre za kakšne poglobljene debate….

Bravo Rok. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ena dobra novica: petek.

Ja kaj čmo, Samski zahteva, da ženska pride v eni uri na Šmarno, taka ženska seveda zahteva, da moški pride v 12h gor in dol s Triglava :), saj vidiš, še Aleksandre na Šmarni se je ustrašil 🙂

Moram pogledat kaj Ronka zahteva 🙂 Pri zenskah je vse na stoparco 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close