Samske zagrenjenke in samski jacksoni
Blokarski mamini sinčki, ki v življenju niso delali govoričijo o zidanju hiše. Ha ha ha.
Ampak mamini sinčki, za katere so morale mame same skrbeti, ker so fotri kidnili, bi pa lahko malo bolj spoštovali ženske.
Foter odide, ubga mama skrbi za sinčija. On pa niti ne ceni tega. Škoda, da mama ni poslala sinčeka fotru pa naj bi on skrbel zanj.
Ti si najbrž kompetentna za gradbena vprašanja. Iz mamine sise si prešaltala sisat kurac svojemu fukfehtarju, ki te v zameno vzdržuje pri življenju in si domišljaš, kako sposobna preživetja si. Še dobro, da dec ne ve, kaj pomeni pošten felacio, drugače bi ti bila takoj zamenjana za kakšno drugo. Ko ga bo enkrat srečala pamet in te bo sunil v rit, boš pa cvilila za preživnino.
Brez desca in socialne države si ti mrzla. Nesposobna preživetja, tako kot večina ostalih bab. Sam gobec vas je, ko se desci ločijo od vas, vas je pa takoj tričetrt socialno ogroženih in pod pragom revščine. A ni to zanimivo?[/quote]
Uff, kako ubogo bitje, ki se naslaja nad socialno ogroženimi…
Brez desca in socialne države si ti mrzla. Nesposobna preživetja, tako kot večina ostalih bab. Sam gobec vas je, ko se desci ločijo od vas, vas je pa takoj tričetrt socialno ogroženih in pod pragom revščine. A ni to zanimivo?[/quote]
Uff, kako ubogo bitje, ki se naslaja nad socialno ogroženimi…[/quote]
Aha, nad tistimi, ki so bili še pred kratkim preskrbljeni na tuj račun in vsi pametni. To ste ponavadi babe. Ko se je kakšna pizda tukaj delala norca iz siromašnega tipa, te nikdar nisem zasledil, da bi mu stopila v bran. Zdaj si se šele našla nekaj vsajat.
Uff, kako ubogo bitje, ki se naslaja nad socialno ogroženimi…[/quote]
Aha, nad tistimi, ki so bili še pred kratkim preskrbljeni na tuj račun in vsi pametni. To ste ponavadi babe. Ko se je kakšna pizda tukaj delala norca iz siromašnega tipa, te nikdar nisem zasledil, da bi mu stopila v bran. Zdaj si se šele našla nekaj vsajat.[/quote]
Ne seri. Oziroma … kar daj, razgali vso patetiko svojih fiksacij.
P.S. Če nečesa nisi zasledil, še ne pomeni, da se nikoli ni zgodilo.
Spodobno blokovsko stanovanje zagotovo košta več, kot tvoja bajtica, za katero se celo hvališ, da je bila poceni.[/quote]Itak da.
Marketing se temu reče, oz kako nekomu mozak prosvirat, da odšteje čimveč potrdil o opravljenem delu za nekaj kar je “brez vrednosti”.
Sploh pa se stanovanja redko kupujejo za minulo delo tako, da povečini niti ne živijo na svojem ampak v bankinem stanovanju.
Moja hiša je bila poceni, ker je žena v mešalec metala jaz sem pa zidal.
Eh, kaj bi ti pravil….
Nič nisem obrnil plošče, ti si ozkogleden.
Saj ni nakup edini strošek!
In ne vem zakaj si moje pisanje razumel kot šopirjenje?
Nekdo, ki je prepričan, da je blok boljši od hiše si hiše ne bo privoščil, in?
Si se čutil ponižanega?
Forum je zaprt za komentiranje.