Samske zagrenjenke in samski jacksoni
Mogoče nisi samska, si pa zelo nesrečna, sicer se ne bi ukvarjala z drugimi. Jaz pa poznam precej vezanih, zagrenjenih žensk, ki obupano iščejo tipe, ki bi jih vsaj povohali. Mnoge od njih so bile že prevarane in zdaj iščejo način, kako se maščevati možu. Ali pa so v krizi srednjih let in hočejo pokazati, da niso za staro šaro. Mnoge od njih na forumu pišejo, da izgledajo vsaj 10 let mlajše oziroma tako mlade, da prodajalci od njih zahtevajo osebno izkaznico. :)) Matr sem žleht. :)[/quote]
Nisi žleht, samo ženske imaš približno toliko rada kot marihuanca.
Jaz bi pa rekla, da ni velike razlike med samskimi 35-letniki/icami. Seveda pa so izjeme na obeh straneh. Edina razlika je, da moški to dobro “zakamuflirajo”, saj hodijo na telovadbo, vedno najdejo tipe za ven,pijejo, čagajo, … in poročeni/vezani jim zavidajo svobodo. Žensek pri teh letih pa bi nujno rade familijo in otroka in to tudi navzven pokažejo, zato pa delujejo desperate.
Če gledam samske ženske vidim, da se ukvarjajo s športom, hodijo na razne tečaje, se izobražujejo, gredo v gledališče, berejo.
Če gledam samske moške pa visijo na netu, pljuvajo po ženskah, popivajo, težijo na spoznavnih portalih, v glavnem zagrenjenost je na višku.
So pa seveda tudi med moškimi svetle izjeme ampak so hitro razgrabljene, niso dolgo samski.
Mogoče nisi samska, si pa zelo nesrečna, sicer se ne bi ukvarjala z drugimi. Jaz pa poznam precej vezanih, zagrenjenih žensk, ki obupano iščejo tipe, ki bi jih vsaj povohali. Mnoge od njih so bile že prevarane in zdaj iščejo način, kako se maščevati možu. Ali pa so v krizi srednjih let in hočejo pokazati, da niso za staro šaro. Mnoge od njih na forumu pišejo, da izgledajo vsaj 10 let mlajše oziroma tako mlade, da prodajalci od njih zahtevajo osebno izkaznico. :)) Matr sem žleht. :)[/quote]
Antilopa, če si žleht do drugih žensk in jih ne prenašaš, ne bo ne vrag ne moški zmožen sobivanja s tabo.
Kar nam gre pri drugih na jetra, se je pogosto potrebno vprašati pri sebi, koliko tega je v nas samih:
– zavist
– nevoščljivost
– ljubosumje
– muhavost
…
Antilopa, če si žleht do drugih žensk in jih ne prenašaš, ne bo ne vrag ne moški zmožen sobivanja s tabo.
Kar nam gre pri drugih na jetra, se je pogosto potrebno vprašati pri sebi, koliko tega je v nas samih:
– zavist
– nevoščljivost
– ljubosumje
– muhavost
…[/quote]
Matjažko, sprijazni se s tem, da me ne zanimaš. :)) Evo, pa sem žleht še do moškega. 🙂
No evo, spet ena nova nepotrjena teorija. Samski moški visimo na netu, samske ženske pa ne lol
Tudi pri spoznavnih portalih se motiš. Danes je to že bolj kot ne navada, da se samske, povprečne/podpovprečne, na kak Badoo, Twoo. Lušne in ostale, kolikor toliko privlačnega videza, pa res nimajo kaj tam za počet. Bo pa tipov vedno prevladovalo tam gor, kar pa je tudi po eni strani logično. Moški mora znat osvajat, ženska tega ne rabi, ona se samo prikaže tam, večino dela pa opravi moški. Tako da če je tip štorast, preveč sramežljiv, nezgovoren, nima šanse, da kdaj sploh kiro spozna. Vam videz pomaga, nam pač ne, vsaj ne v tolikšni meri 🙂
No evo, spet ena nova nepotrjena teorija. Samski moški visimo na netu, samske ženske pa ne lol
Tudi pri spoznavnih portalih se motiš. Danes je to že bolj kot ne navada, da se samske, povprečne/podpovprečne, na kak Badoo, Twoo. Lušne in ostale, kolikor toliko privlačnega videza, pa res nimajo kaj tam za počet. Bo pa tipov vedno prevladovalo tam gor, kar pa je tudi po eni strani logično. Moški mora znat osvajat, ženska tega ne rabi, ona se samo prikaže tam, večino dela pa opravi moški. Tako da če je tip štorast, preveč sramežljiv, nezgovoren, nima šanse, da kdaj sploh kiro spozna. Vam videz pomaga, nam pač ne, vsaj ne v tolikšni meri :)[/quote]
*registrirajo na kak Badoo*
Zmeraj več bab je nezadovoljnih in samskih tudi zaradi tega, ker se tipom ne da več pecat. Babe pa v glavnem niso sposobne same desca zapeljat. Ne vedo, kako se to naredi. Ko komentirajo moške poskuse osvajanja, so vse pametne in kritične, ko jih pa nihče ne peca in so zaljubljene v koga, pa ne znajo pristopit, niti A muksnit. Potem pa vse užaloščene in nesrečne. Velika večina bab si ni sposobnih desca najti. Morajo desci najti njih.
Pa tiste finte, kako ženske podpirajo vogale bajte in podobna jajca. Kdo pa zgradi bajto, na katere vogale se potem one naslanjajo? Dec jo zgradi! Baba nima pojma. Brez descov bi one ku rac v bajtah živele. Zgradiš ji bajto, nakupiš gospodinjskih aparatov, opremiš ji kuhinjo, potem je pa vsa zoprna, ker mora kako kosilo v njej skuhat in cunje v pralni stroj porinit. Tudi to ji je odveč.
– zavist
– nevoščljivost
– ljubosumje
– muhavost
…[/quote]
Matjažko, sprijazni se s tem, da me ne zanimaš. :)) Evo, pa sem žleht še do moškega. :)[/quote]
Zanimanje moških zate preko interneta ti ne bi smel biti cilj, ker “virtualni stik” ne pomeni premaknitev iz (samske) mrtve točke. Cilji morajo stvarni, torej stopanje v stik z moškimi iz mesa in krvi, pri čemer te ne sme povezovati oz. biti razlog za druženje skupno iskanje napak in pomanjkljivosti na ženskah, na njihovih sodelavkah, prijateljicah.
Malce narobe ti to razumeš.
Tista hiška oz. stanovanje, kjer ti mamica pere gatke in lika cotke, ni tvoja. To ti ja mamica podarila.[/quote]
Da mi je nisi ti slučajno s svojim gobcem te bajte zgradila? Da ni tvoja slučajno? Da slučajno ti nisi kake lopate apna in cementa v mešalec vrgla? Po moje niti ne ločiš strešne opeke od kondoma.
Forum je zaprt za komentiranje.