Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samske zagrenjenke in samski jacksoni

Samske zagrenjenke in samski jacksoni

Še kdo opaža ali samo jaz, da so samske 30+ letnice zagrenjene, obupane, ker so samske.
Samski 30+ moški pa so pravi jacksoni. Frajerji, ki uživajo lajf.
Zakaj so samske ženske tako zagrenjene in tako iščejo partnerja, moški pa ravno obratno?

Samski moški 30+ so samski z razlogom, torej ne vidim nobenih Jacksonov, prej bi rekla, da so neurejeni pujski:)). Če gledam skozi tvojo trotlkamero.

Samski recimo 35, 40 letniki kar cvetijo. Ženske se lepijo nanje.
Samske njihove vrstnice pa zagrenjene, obupane, ker so samske.

Tvoja kamera je pokvarjena, definitivno:).

Pa debele, zanemarjene, v seksu brez volje za napredovanje…..

Mogoče imamo različne predstave o tem, kaj je uživanje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čudno, da se nobena ne zalepi, če tako cvetijo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženske preprosto ne morejo biti samske in normalne. Ne znajo živeti polnega življenja, če se samske. So zagrenjene, težijo, da so osamljene.
Moški pa ga tu in tam namočijo in to je to. Ne želijo, da se katera zalepi nanj, želijo uživat. Tu in tam kaka avantura, najbolje s poročeno, da ni sitnosti, ostalo pa uživanje lajfa.

Ja verjamem, da je lažje uživati, če se na nikogar ne navežeš! Ne vem no…a ste eni roboti brez čustev? Nikoli ne srečate nikogar posebnega?

očitno ne poznaš zoprnih dedcev, ki pri 42ih spoznajo, da so (še vedno) samski, in začnejo lovit 20-letnice (ker so “še mladi”, jasno). večinoma odpadejo kot usr**i golobi kar še poglobi njihovo krizo 🙂

sicer se pa malo tu okrog “razglej”, imaš en kup “srečno samskih” “moških”, ki neprestano nabijajo, kako so babe udarjene samo na denar in 6-packe, velike avte… oni so jasno samski, ker tako hočejo (in ker so ženske same pra*ice, nesposobne, manipulatorske in zoprne). ko končajo z nabijanjem po forumu, grejo jokat v krilo edini ženski, ki jih ima rada, in brez pritoževanja pobira za njimi gate in krožnike tam, kjer jim odpadejo od riti 🙂

resno, če trotl spada h kameri in ne h karakterju, potem je nekaj narobe s tvojim kompaktcem. 🙂

p.s.: na 99% 40+ letnikov se NOBENA ne lepi 😀 😀 😀 razen obupanih 39-letnic, ki rabijo osemenjevalca 😀

Pa kje vi najdete samske 35, 40letnike in letnice?
To jih moraš z lučjo iskati. Namreč vsi v tej starosti so poparčkani.

Tisti, ki so samski, pa se največkrat držijo bolj doma. Zaradi tega potem tudi so samski.

Tisti, ki so samski, pa se največkrat držijo bolj doma. Zaradi tega potem tudi so samski.[/quote]

Vedno aktivna, redko doma, moškega pa nikakor ne najdem.

Tisti, ki so samski, pa se največkrat držijo bolj doma. Zaradi tega potem tudi so samski.[/quote]

Vedno aktivna, redko doma, moškega pa nikakor ne najdem.[/quote]
Ali si grda ko hudič, ali imaš pa karakter ala GF…

EnTip, nič ne koristi, če tipov ni tam,kjer sem jaz, če tipi ždijo doma.

Ne klobasaj… tipov vse polno…

On sebe šteje za tipa…počla bom od smeha:))).

On sebe šteje za tipa…pola bom od smeha:))).

In ne pozabite, da so najboljši že zdavnaj poročeni. Prva polovica od te kvalitete je v ločitvenih postopkih. Druga pa v kurbariji in alkoholu.

Vedno aktivna, redko doma, moškega pa nikakor ne najdem.[/quote]
Ali pa nisi zadovoljna s tistimi, ki jih srečuješ.
Ali pa oni s tabo ne….

Kje pa se skrivaš ? 🙂

Sklepam, da si moški, ki bi, pa ne dobi in si zato siten, Povprašaj se kaj delaš narobe!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sem ženska, nisem samska.

Si pa zagrenjena.

Mhm, torej te zanima praskanje po tujih ranah!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mogoče nisi samska, si pa zelo nesrečna, sicer se ne bi ukvarjala z drugimi. Jaz pa poznam precej vezanih, zagrenjenih žensk, ki obupano iščejo tipe, ki bi jih vsaj povohali. Mnoge od njih so bile že prevarane in zdaj iščejo način, kako se maščevati možu. Ali pa so v krizi srednjih let in hočejo pokazati, da niso za staro šaro. Mnoge od njih na forumu pišejo, da izgledajo vsaj 10 let mlajše oziroma tako mlade, da prodajalci od njih zahtevajo osebno izkaznico. :)) Matr sem žleht. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close