Samske punce od 29 in naprej
Nisem še srečal prave. No, par sem jih, ampak so bile zasedene. Dobra roba hitro gre. Pa tudi sicer nisem kaj preveč aktiven v tej smeri … se mi niti ne da aktivno iskati šivanko v senu, ker mi je čisto ok tudi zdaj. Razen če slučajno po naključju naletim na šivanko med senom …[/quote]
Skratka, neaktiven, nič se ti ne da, bi pa kao mel babo, če bi ti slučajno v naročje padla.
Nisem še srečal prave. No, par sem jih, ampak so bile zasedene. Dobra roba hitro gre. Pa tudi sicer nisem kaj preveč aktiven v tej smeri … se mi niti ne da aktivno iskati šivanko v senu, ker mi je čisto ok tudi zdaj. Razen če slučajno po naključju naletim na šivanko med senom …[/quote]
Skratka, neaktiven, nič se ti ne da, bi pa kao mel babo, če bi ti slučajno v naročje padla.[/quote]
In kaj je narobe s tem, če mi tako odgovarja? ;>
Zakaj so sameske? Ene so bile svoja najboljša leta v vezi pa se ni izšlo, potem pa jih je povozil čas oz predno so prebolele je trajalo leto ali dve, med tem so zasovražile moške. Skratka starejši kot si večje imaš zahteve ter težje se prilagajaš. Dejstvo pa je tudi, da imamo pri teh letih že vsi neko izkušnjo za sabo, ki ponavadi ni prijetna. Jaz osebno pa opažam, da je vse več ločenih pri 40 plus.
No, jaz imam pa prijateljico, ki je bila toliko časa zagledana v tipa, ki ga pač ni rajcala, da ji je praktično vlak tačas ušel… Pa je luštna, vitka, vse sorte različnih interesov, ima smisel za humor, edino sramežljiva je. Pa je še vedno sama.
Jaz sem se pravočasno splašila pri 28 in si našla šivanko v senu. Edno sem ugotovila, da je v senu cel kup šivank: ene so za vezenje, ene za tepihe, ene dvojne, ene za enkratno uporabo, ene zarjavijo, ene se zlomijo, če jih obremeniš. No moja šivanka je kar zelo uporabna in jo nameravam obdržati za vedno. 🙂
Samo hotela sem reči, da ni nujno, da imajo ženske neke velike zahteve, kakšne tipi enostavno spregledajo. Da ne omenjam, kakšno napako delajo tipi, ko se ne pobrigajo za debelejše punce. Tam je prava kvaliteta. Edino imajo danes moški žal tako oprane možgane, da je taka punca komplet no-go. Škoda za obe strani.
Kaj je s tabo narobe? A ti sploh veš, da je več kot 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi v zvezi s kar nekom le in zgolj zato, da niso sami oz. da kje slučajno ne ostanejo sami!?
Tudi sama poznam same take primere. Jaz sem 100-krat raje sama, kot da sem z nekom, pa nisem vanj zaljubljena in mi tudi fizično ni atraktiven. Koliko pa sploh je obojestranskih primerov ljubezni? Jaz ne morem biti z nekom, če do njega nič ne čutim. Nekatere ženske so pa pač lahko in na račun “dobrega želodca” tudi dobro živijo, vendar ne večno.
Ravno zato je toliko propadlih zvez in zakonov. Brez prave ljubezni se nobena zveza ne more obdržati.
Bi morali biti ljudje v paru? In zakaj bi morali imeti otroke? Zakaj sploh postavljate tako butasta vprašanja? Meni se to zdi tako osebno vprašanje kot če bi me nekdo vprašal v katerem spolnem položaju največkrat seksam oz katere bolezni imam? Pustite ljudjem naj živijo svoje življenje in ne se vtikat v stvari, ki niso vaša stvar!
Forum je zaprt za komentiranje.