Samske punce od 29 in naprej
Je tako, da sem imela eno vezo, par let. Na koncu sem ugotovila, da je bil iz njegove strani motiv le korist. Pač človek je bil vse prej, kot to, kar se je predstavljal. No, iskreno, sem tole začela sumit že po treh mesecih. Tako da sedaj mi niti na pamet ne pride, da bi kaj iskala. Še najmanj na hitro kakega drugega moškega. Sicer sem samska par mesecev šele. Tudi drugače sem mnenja, da če si z nekom samo zaradi tega, da nisi sam, je tole bolj jalova veza. Ko bom pa iskala pa bo partner tak, ki me dopolnjuje in s katerim se bom res videla v starosti, ne pa kar nekdo z podobnimi interesi. Tudi moje prijateljice, samke, ne pristajajo na polovične veze, so raje same. Je pa tako, da po 30ih recimo, res težko najdeš kakšnega moškega, ki je normalen. Večina je večnih ženskarjev, ki bi se sedaj ustalili ( zenkam se seveda ne bi odpovedali), alkoholikov je precej, maminih sinčkov… Še najboljša izbira je kak ločenec.
Ni ta pravih. Ker so vse oh in sploh in si zaslužijo boljšega:)))
Ja, da so princi tukaj se pa močno močno strinjam, pa zlobne kraljice tud haha. Vpraš morda pa ne igraš na prave strune, da bi jih ven zvabila. Malo več samoreklame pa bo 🙂
Ja, da so princi tukaj se pa močno močno strinjam, pa zlobne kraljice tud haha. Vpraš morda pa ne igraš na prave strune, da bi jih ven zvabila. Malo več samoreklame pa bo :)[/quote]
Kakšne samoreklame? Izkušnje kažejo na to, da so punce, ki se samoreklamirajo na koncu izkoriščene. Žal, tako pač je.
Ti si že skuhal jutranjo kavici svoji princeski?
Hahahaha ;))) al so oh in sploh, al so motene (pa ne samo zenske :P), al so pijanke … :)))[/quote]
Se vidi, da si mlajša in bolj na tekočem, jaz vsaj pijank ne vidim, če že prvi dve kategoriji redno videvam :))
Hahahaha ;))) al so oh in sploh, al so motene (pa ne samo zenske :P), al so pijanke … :)))[/quote]
Se vidi, da si mlajša in bolj na tekočem, jaz vsaj pijank ne vidim, če že prvi dve kategoriji redno videvam :))[/quote]
Pa glih zadnjic je ena pisala tle, da se je napila z refoskom in ji je druga odgovorila, da ona tudi 😀
Sami biseri so na tem MON.u ti pravim :)))
Ja, da so princi tukaj se pa močno močno strinjam, pa zlobne kraljice tud haha. Vpraš morda pa ne igraš na prave strune, da bi jih ven zvabila. Malo več samoreklame pa bo :)[/quote]
Kakšne samoreklame? Izkušnje kažejo na to, da so punce, ki se samoreklamirajo na koncu izkoriščene. Žal, tako pač je.
Ti si že skuhal jutranjo kavici svoji princeski?[/quote]
Izkoriščen je pa čovek ravno toliko kolikor sam pusti. No evo če bi dece prašala bi rekli, da njih izkoriščajo haha.
Se vidi, da si mlajša in bolj na tekočem, jaz vsaj pijank ne vidim, če že prvi dve kategoriji redno videvam :))[/quote]
Pa glih zadnjic je ena pisala tle, da se je napila z refoskom in ji je druga odgovorila, da ona tudi 😀
Sami biseri so na tem MON.u ti pravim :)))[/quote]
Se pravi, da kar veliko zamujam če površno berem MON, kadar ga pa ne berem pa sploh :))))
🙂 saj je vendar gentleman in bi se spodobilo, da on povabi. Ali so te geste že preživele?[/quote]
Hahaha vpraš se boš morala pa fino zreklamirati, da boš to doživela haha 😀 😀
Nč bat dekline ki imate mnogo zahtev in normativov 🙂 kakšen naj bo Slovenski moški ki ni nikoli dober.
Sedaj prihaja na tisoče beguncev boste med njimi izbrale pametne in izobražene “tiče” jih bo sedaj
vedno dosti na vojlo prav po okusu monovk 🙂
Imele boste veliko izbero tisdočih temnih tičev bo to dovolj velika in dobra izbira za vas
ženske ki vedno toliko komplicirate sedaj je priložnost in se zagrebite zdaj ne bo suše 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.