SAMSKE MAMICE,ZDRUŽIMO SE!
Že že, ampak kaj pa ti in jaz počneva v tej temi? Naslov je precej nedvoumen, uvodni post še bolj…[/quote]
Jst sem se javil potem, ko sem zagledal njegov komentar. Pač fascinira me kako se da poročenemu decu tok ukvarjat s samskimi forumašicami. Očitno bolj zabava vs, kot doma svojo ženo. Na javnem špila zvestega moža in druge uporabnike graja z “misliš samo s taspodnjo glavo”, kaj počne na zasebnem pa vsi vemo kaj 😉
ni nujno, da bo res. Tisti, ki se mora toliko hvaliti o sebi in svojih sposobnostih.. kaj pa veš, kaj se skriva za to fasado.[/quote]
Dobra roba se sama hvali…. :)[/quote]
Lahk da je on ta rek malo narobe vzel. 🙂
Že že, ampak kaj pa ti in jaz počneva v tej temi? Naslov je precej nedvoumen, uvodni post še bolj…[/quote]
Jst sem se javil potem, ko sem zagledal njegov komentar. Pač fascinira me kako se da poročenemu decu tok ukvarjat s samskimi forumašicami. Očitno bolj zabava vs, kot doma svojo ženo. Na javnem špila zvestega moža in druge uporabnike graja z “misliš samo s taspodnjo glavo”, kaj počne na zasebnem pa vsi vemo kaj ;)[/quote]
Glej jst ti nisem kriv, da se ti ne znaš primerno obnašat in so ti zbrisali račun pa sedaj cvrlenkaš in si fovšliv, ker samo še meni pišejo na zs in jaz njim, seveda.
he,he,he…
Jst sem se javil potem, ko sem zagledal njegov komentar. Pač fascinira me kako se da poročenemu decu tok ukvarjat s samskimi forumašicami. Očitno bolj zabava vs, kot doma svojo ženo. Na javnem špila zvestega moža in druge uporabnike graja z “misliš samo s taspodnjo glavo”, kaj počne na zasebnem pa vsi vemo kaj ;)[/quote]
Mhm, njegov 1. komentar je bil čisto na mestu, saj je opozoril na to, da ni navedla oz. omogočila kontakta. Na to, kaj on bi ali bo, si pa ti napeljal…
P.S. Definitivno ne spadam med vas vse, ki (kao) veste, kaj On_ počne zasebno. Me ne zanima, kamoli fascinira.
Glej jst ti nisem kriv, da se ti ne znaš primerno obnašat in so ti zbrisali račun pa sedaj cvrlenkaš in si fovšliv, ker samo še meni pišejo na zs in jaz njim, seveda.
he,he,he…[/quote]
Al pa če sem že 6 mesecev registriran….he,he,he…
Forum je zaprt za komentiranje.