Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SAMSKE MAMICE,ZDRUŽIMO SE!

SAMSKE MAMICE,ZDRUŽIMO SE!

Zdaj je čas, da naredimo tudi še kaj zase. Pretekla zveza je za nami, otroci nas potrebujejo in smo itak vedno ob njih, a treba bo tudi malo ven, v lajf! Nismo še za staro šaro, zakaj se ne bi dobile in skupaj odšle kam ven. Morda tudi samo v hribe, tečt, kolesarstvo, badminton, smučanje,shopping….Pa morda na morje, še stroške bi si lahko delile in še naši otroci bi se med seboj spoznali. Če bodo zvezde na naši strani pa morda spoznamo še kakšnega lušnega fanta, zakaj pa ne? Saj valjda ne bomo večno samske! Če nas je več, bomo močnejše in vse bo šlo lažje. V slogi je moč, pravijo!
Rada bi, da se mi oglasijo samske mamice iz Ljubljane in okolice od 30-40 let, če si pa po duši mlada pa tut starejše! Dajmo se združit, pomagajmo si, lažje nam bo. MOŠKI ODPADEJO!! Pišite mi na zasebno sporočilo ali pa na;
preprosto.enostavna@gmail.com

To pa ni enakopravnost. Zakaj moški odpadejo?

Jaz nisem za takšno varianto.

Kakšna enakopravnost neki? Punca je napisala, kaj si želi. To je njena pravica, da preživlja proti čas in aktivnosti v družbi tistih, ki ji pašejo. Če si proti (ali če si moški hehe), potem se ji pač ne javiš. Simple.

Kupček takšnih mamic in otrok, je danes gorska reševalna pripeljala z Velike planine!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Vladajo izredne razmere v državi. Nobenega kontra razloga ni, da se samske mamice ne bi mogle družit. Drugo je, ali so sposobne se met fino neobremenjeno, ali bi rade samo odložile svoja bremena in frustracije glede propadlih zakonov/odnosov, ampak to je že njihova stvar.

Za izredne razmere se je vedelo že nekaj dni prej!
Sicer pa druženja nikomur ne oporekam!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sem samska mamica in ustrezam vsem kriterijem, vendar pa bi mi veliko bolj ustrezala družba kakšnega samskega očka (vdovca), ki ne bi imel slabih izkoriščevalnih namenov.

Sem samska mamica dveh porednih mulcev. Včasih me tako zjezita med gledanjem mojih mehiških in turških nanizank pa lačna sta pa novo igračko bi….nehvaležna mladina, da vi ju najraje za rep obesla da bi malo razmislila, kako je v današnjih časih težko služit dinarčke. Tako da če se najde še kaka taka mamica, naj mi kar piše na zese.

Oj. Sem prav tako samska mamica, s 14 letno navihanko. Vcasih bi tej mamici zelo pasala druzbo, se s kako mamico, skupni potep z otroki…vesela bom odziva.

Kam pa se naj odzovejo?
Pripiši kak kontakt ali se vsaj registriraj, da ti bodo lahko poslali ZS.

A da jo boš potem ti kontaktiral ?

Zate, ker ti je ne moreš….
Kaj pa naj ji napišem, da imaš mišice in da tečeš pa nisi nič zadihan? 😛

Pohvali se pred njo kako odrasel si, pa boš mogoče po dolgem času spet seksal.

Kaj pa naj ji napišem, da imaš mišice in da tečeš pa nisi nič zadihan? :P[/quote]

To, da je tečen kot driska itak lahko sama vidi… 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Tečen gor ali dol, raje se vprašaj kaj poročeni počnejo v takih temah.

Samske mamice… samski očka si želi enako kot ve… le, da ne bi delal selekcije po spolu. 😉

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

1. Sloga (danes Dvor) v LJ – kino, kjer so vrteli xxx filme ☺

2. Takšne, ki ste za “Slogo” se laho dobite pri meni – se bomo šli xxx ☺♥

hahaha,duhoviteža

Kaj pa naj ji napišem, da imaš mišice in da tečeš pa nisi nič zadihan? :P[/quote]
To napiši obvezno! Bo vsaj mislila, da jo bo dobro popedenal tudi v postelji. Čeprav…

Ja iščejo seks a ne.

Že že, ampak kaj pa ti in jaz počneva v tej temi? Naslov je precej nedvoumen, uvodni post še bolj…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To napiši obvezno! Bo vsaj mislila, da jo bo dobro popedenal tudi v postelji. Čeprav…[/quote]
Čeprav… Kaj? 🙂

To napiši obvezno! Bo vsaj mislila, da jo bo dobro popedenal tudi v postelji. Čeprav…[/quote]
Čeprav… Kaj? :)[/quote]
ni nujno, da bo res. Tisti, ki se mora toliko hvaliti o sebi in svojih sposobnostih.. kaj pa veš, kaj se skriva za to fasado.

Čeprav… Kaj? :)[/quote]
ni nujno, da bo res. Tisti, ki se mora toliko hvaliti o sebi in svojih sposobnostih.. kaj pa veš, kaj se skriva za to fasado.[/quote]
Dobra roba se sama hvali…. 🙂

ni nujno, da bo res. Tisti, ki se mora toliko hvaliti o sebi in svojih sposobnostih.. kaj pa veš, kaj se skriva za to fasado.[/quote]
Dobra roba se sama hvali…. :)[/quote]
tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close