Samske mamice, stopite na realna tla!
Če si pri svojih letih samski, brez otrok, verjetno res mora bit nek primanjkljaj med nogami ali na glavi.
In ker te nobena zaradi tega noče, strašiš moderno populacijo pametnih žensk, ki se rešijo debila iz svojega življenja…ker jim takšni kot ti resnično manjkajo.
V glavnem si ga še naprej žlajfaj na umetno nafilane babje buče in dojke, nam samskim pa dovoli, da uživamo svoje lepo življenje.
Sem ženska, srečno poročena. Precej mojih kolegic se je ločilo, pa niti ena sama zaradi nekega tehtnega razloga. Pod to štejem nasilje, alkohol, droge itd. Ene so bile prepričane, da lahko dobijo boljše moške, ki jih bolj privlačijo. Ena je rekla, da pač se je njen mož “polenil” in nima več postave kot si jo ona želi. Sedaj ima enega plešastega tipa, sploh si ne predstavljam, da bi se tak name spravil, res prav gravža se mi, fuj. No niti ena od njih ni dobila kaj prida, sploh pa ne za dolgo, to so vse veze za par mesecev, pol gredo pa tipi naprej. Dosti žensk, tudi mojih kolegic, si domišlja, da so tako fejst, da jih bodo moški čakali odprtih rok in jih nosili po rokah. Jaz vem, da je to možno samo pri očetu otrok, pa še tam ni nujno, da je tako. Pri drugih pa definitivno ni tako. Moški so lovci in niti pod razno ne želijo žensko, katera že ima naraščaj, lahko se s tem sprijaznijo, če res ni druge izbire, želijo si pa definitivno ne.
Forum je zaprt za komentiranje.