Samske mamice, stopite na realna tla!
Trenutno samski in spoznavam kar dosti žensk, veliko je tudi ločenk, ki imajo otroke od prej.
Ženske, ki jih iščem v starosti od recimo 30-40, se nečesar ne zavedajo. Niste več mlade, gubice so tu. Niste ve nek dar, da bi moral moški kar skakati od veselja. Če maste pa še naraščaj, pa sploh ne. Kako vam to ni jasno, da so za vas ostale le drobtinice, da kolača že zdavnaj ni več za vas? Ne razumem.
Zakaj si potem ne izbiraš samskih, ki nimajo otrok? Mislim… postaviš si neke pogoje in od njih ne odstopaj, kaj se potem sploh zapletaš z mamicami..?
Jaz sem že kar nekaj resnih ponudb dobila kot samska mamica, pa sploh nisem vedela, da me tej moški poznajo, kaj šele da se zanimajo zame. 40 -45 stari in tudi že malo šarmantno sivi in zgubani. Gubice so še najmanjši problem, karakter in dobro srce je težje najti. Pa srečno pri iskanju, karkoli že iščeš..
Ti si pa božji dar za ženske očitno, pa si še vedno samski. Pa vsak dan si mlajši. Pa nič nimaš gubic, nič se ni ne povesi…si kot kip davida 🙂
Nihče ne rabi svojih preferenc spreminjat zato da boš ti kdaj dobil. Tudi če ima gube in tono otrok. Preboli.
Pač te nočejo. Niti tiste ki jih ti nočeš očitno 🙂
Če bi bil zmožen kaj več od osnovnih življenjskih funkcij, bi mogoče našel nekoga ki bi te oboževal. Težko je oboževati robota, ki sam sebe obožuje, ostale pa v drek tlači. Kaj sploh iščeš med temi nevrednimi. Postavi se pred špegu in se igraj sam s sabo.
Ti pa malo možgane vklopi, 19.05.2021 ob 12:02
Vsak otrok ima itak dva starša. Če so na eni strani samske mamice, so na drugi samski očki, ki iščejo nove zveze. Tudi oni večinoma niso ne vem kaj. Pa tudi tisti brez otrok ne.
Noben razumen in urejen ločen moški ne išče več nobene za zvezo, bodi prepričana da ne. Samo še, po uporabi odvrzi. Si bom ostanke od pizdovja, kar v teh letih babe dejansko so, domov vlačil, veš da bom.
viharni jezdec, 19.05.2021 ob 14:06
Noben razumen in urejen ločen moški ne išče več nobene za zvezo, bodi prepričana da ne. Samo še, po uporabi odvrzi. Si bom ostanke od pizdovja, kar v teh letih babe dejansko so, domov vlačil, veš da bom.
No, tole je pa presneto blizu tudi mojemu pogledu.
Ha, ha, ‘razumen in urejen’, karkoli že zate to pomeni. Verjetno tisto, kar si ti. Sicer pa je tudi med samskimi očki kar nekaj takih, ki iščejo žensko za skupno življenje. To vem iz lastnih izkušenj. Res pa je, da je mogoče njihova motivacija pri tem predvsem to, da hočejo gospodinjo oziroma eno, ki se bo ukvarjala še z njihovimi otroci, kadar bodo pri njemu.
viharni jezdec, 19.05.2021 ob 14:02
Saj nima smisla v nedogled isto ponavljat. Enkrat bodo že morale dojet kar vsi vidimo, da so si same krive za svojo zavoženost in da resnično ne obstaja ločenka, ki bi bila mentalno urejena in bi je bilo sploh kaj prida
ampak v tisti temi, ko vsem damam tega foruma rožce pošiljaš, si pa bolj simpatičen, veš 😉
Odrasti, 19.05.2021 ob 16:11
Sem stara nekaj čez 30, samska, brez otrok. Gubice so mi zadnja stvar, ki bi jih gledala na nasprotnem spolu za sklenitev zveze, saj nismo več najstniki, ki gledajo samo na videz. Bolj sem starejša, bolj so mi pomembne druge lastnosti. Tako da avtor, odrasti.
Pizdo ima vsaka, pameti pa nobehna od teh zavoženk ne.
Sem ločen očka, star 41. Imam novo žensko, samsko, zelo lušno in urejeno, brez otrok, staro 32. Je pa res, da imam tudi kar nekaj pod palcem in mi ni ravno težko dobiti žensko, takšno oz. tisto, ki jo hočem dobiti. Za samske matere je pa to malo drugače, sploh če nimajo svoje nepremičnine ali kaj podobnega, na to moški gledajo kot breme in jo kot je tukaj že bilo rečeno uporabijo in odvržejo.
Sdem tudi samski, ločen. Nimam nobene želje po vezi, po sexu pa jo seveda imam. Tukaj so se izkazale samske mamice kot ideal. Njih je na pretek, ene bolj druge manj gubaste in/ali zavaljene. Voljne so pa vse, to je skupni imenovalec. Ženska išče varnost in je prepričana, da jo moški želi, čisto naravno. Moški do določene starosti in izkušenj, si jo tudi dejansko želijo. Pol si jo pa želijo tako, da pride in po urci ali dve tudi gre. Ker je tukaj debata o mamicah bom še to dodal. Kakšen mora biti moški, da bi takšno žensko vzel? V starih časih, ko so ženske rojevale takoj po šoli je bilo to drugače, samskemu moškemu po 30. letu ni preostalo drugega kot samska mamica. Poglejte danes malo naokoli! Žensk brez otrok med 30 in 40 je več kot polovica njih. Zakaj bi si torej kdaorkoli izbral mamico? No, takšne ko druge ne more dobiti si jo zagotovo bo. To je torej kategorija v kateri morajo samske mamice nekaj najti. Prej ali slej to tudi spoznajo ali pa pač ostanejo samske in po možnosti znova kje zanosijo iz druge strani nezaželjeno seveda.
Forum je zaprt za komentiranje.