Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samske iz celja?

Samske iz celja?

Hej hej, prosim ne se norca delat. Ampak res ne vem vec ka naj, sem 25 let star, trenutno se zakljucujem studij. Drugace pa sem clovek mnogih interesov in zanimanj ampak sem skrajno sramežljiv.

Skratka tezavo mam v tem da nikakor ne morem najt zanimive samske osebe in me sedaj zanima ce je kaksna iz celja ki si zeli tko normalnega tipa in je stara med 22 in 35 let. Pač vem da izpade bedno sam res sem neveden na tem področju. Pa če morda kdo iz celja ve kje bi se dal spoznat dekleta. Pač online dating mi se je zagabil, v reali pa sm prevec sramezljiv.

Res prosim za odgovore

Danes zvecer pojdi na pijaco v cafee Meh. Ce zelis spoznati mlada dekleta.

Odgovor na objavo uporabnika
, 07.01.2022 ob 17:35

Danes zvecer pojdi na pijaco v cafee Meh. Ce zelis spoznati mlada dekleta.

Si zih? Men ne zgleda bas neki ta lokal.

Jst ?

onaa33, 07.01.2022 ob 17:45

Jst ?

Kko te loh kontaktiram? 🙂

To care…. Zena se trazi u kafani.

??

Znas kako kazu.

Ko trazi Boga… Dobije djevojku.

A ko trazi djevojku… Dobije dzavola.

Samski6765, 07.01.2022 ob 17:48

Kko te loh kontaktiram? 🙂

Pisi tle

onaa33, 07.01.2022 ob 17:51

Pisi tle

Ja ne vem, tezko pustim kontakt 😀 hm loh pa oba kaj o seb napiseva pa ce sva si kul, nardiva burner mail? Ka menis?

Samski6765, 07.01.2022 ob 17:55

Ja ne vem, tezko pustim kontakt 😀 hm loh pa oba kaj o seb napiseva pa ce sva si kul, nardiva burner mail? Ka menis?

Moze ?

onaa33, 07.01.2022 ob 17:59

Moze ?

Ok. Pac prvo ne mislit da sem bednik haha sam tko mal mam tezave navezovat stike in najt normalne ljudi. Predvsem mi je pomembno da ni drame in tko a ves pa da mam kake skupne tocke in vrednote drgac pa sem dost aktiven, fitnes (se mi se ne pozna sicer heh), knjige, skos se kaj ucim, filmi, narava, zivali,.. Kaj bolj osebnega pa tu javno ne morem bo moglo pocakat 😀 tok za zacetek heh ker zdej izpade ko da se na trznici pogovarjava hehe. 🙂 ti si kaj 33 stara?

Samski6765, 07.01.2022 ob 18:04

Ok. Pac prvo ne mislit da sem bednik haha sam tko mal mam tezave navezovat stike in najt normalne ljudi. Predvsem mi je pomembno da ni drame in tko a ves pa da mam kake skupne tocke in vrednote drgac pa sem dost aktiven, fitnes (se mi se ne pozna sicer heh), knjige, skos se kaj ucim, filmi, narava, zivali,.. Kaj bolj osebnega pa tu javno ne morem bo moglo pocakat 😀 tok za zacetek heh ker zdej izpade ko da se na trznici pogovarjava hehe. 🙂 ti si kaj 33 stara?

Da 33 sem stara. Sej ni panike ti samo ven zmeci to 🙂

Jaz pa imam dve samo kar bi rada delala v zivljenju prvo je kuhanje, drugo pa je petje.

onaa33, 07.01.2022 ob 18:10

Jaz pa imam dve samo kar bi rada delala v zivljenju prvo je kuhanje, drugo pa je petje.

Zanimivo 🙂 me prav zanima kako pojes. Se prestaviva na mail pocasi ? Da ne rab brat cel forum. Ti napisem, sam nardim ga.

Samski6765, 07.01.2022 ob 18:13

Zanimivo 🙂 me prav zanima kako pojes. Se prestaviva na mail pocasi ? Da ne rab brat cel forum. Ti napisem, sam nardim ga.

Velja

onaa33, 07.01.2022 ob 18:14

Velja

Najbolje da ga napises, pa ga jaz napisem tudi pa bova oba vedela da je pravi 🙂 in ne da se kdo od tu pretvarja

Samski6765, 07.01.2022 ob 18:17

Najbolje da ga napises, pa ga jaz napisem tudi pa bova oba vedela da je pravi 🙂 in ne da se kdo od tu pretvarja

Theythem23@mail.com

Pisi.:)

Samski6765, 07.01.2022 ob 17:18

Hej hej, prosim ne se norca delat. Ampak res ne vem vec ka naj, sem 25 let star, trenutno se zakljucujem studij. Drugace pa sem clovek mnogih interesov in zanimanj ampak sem skrajno sramežljiv.

Skratka tezavo mam v tem da nikakor ne morem najt zanimive samske osebe in me sedaj zanima ce je kaksna iz celja ki si zeli tko normalnega tipa in je stara med 22 in 35 let. Pač vem da izpade bedno sam res sem neveden na tem področju. Pa če morda kdo iz celja ve kje bi se dal spoznat dekleta. Pač online dating mi se je zagabil, v reali pa sm prevec sramezljiv.

Res prosim za odgovore

Jaz sem iz Ljubljane, pa rade volje pridem v Celje se porckljat. Če se bova ujela, te odpeljem v Ljubljano in tam zaživiva.

Sem tud iz celja 29 letnik, pišite mi punce: edeninediniceljan@outlook.com

Lj, 07.01.2022 ob 18:43

Jaz sem iz Ljubljane, pa rade volje pridem v Celje se porckljat. Če se bova ujela, te odpeljem v Ljubljano in tam zaživiva.

Ni se treba norcevat

petindvajset letnik išče petintrideset staro punco. Je pa res, da so te najboljše v postelji. Dečko ni tako butast. Ve kaj hoče. Škoda ker jih štejem 36 pomladi.

Samski6765, 07.01.2022 ob 19:10

Ni se treba norcevat

Presneto resno mislim. Najraje pa imam iz Žalca. Tam so fajn punce.

V knezjem mestu je ogromno samskih. In vse imajo vec kot 35 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close