samske bejbe 35
Ne vem, zakaj jo napadate.
Taja verjetno ni imela take sreče kot ve, da bi lahko nadaljevala šolanje.
Kdo ve, kakšne življenske razmere so jo prisilile, da se mora ukvarjati s tem poslom. Je pa to poklic, kot vsak drug in očitno je pri tem uspešna. Možje, kakršen je njen, so redki in lepo je, da ji stoji ob strani.
Menim, da je človek v osnovi socialno bitje. In da torej za svojo polno izpolnitev potrebuje družino. Sam sem sicer samski 33 letnik in v določenih trenutkih prav evforično zadovoljen s statusom in svobodo, ki mi jo le-ta omogoča ampak spet drugič pa prav nemarno depresiven, ko ni nobene kateri bi dal glavo v naročje, da bi me malo po lasih počohala… Pa še nekaj je – zavedam se, da sem vsak dan malce starejši in ravno tako tudi ženske okoli mene, otroke imeti prav pozno (recimo tam pri 40, 45) pa je mogoče res malce kasno… Absolutno pa se seveda ne smemo spuščati v zveze na silo in za vsako ceno. Bolje nikoli, kot pa “beda” – to se naučiš slej ko prej…
Mislim, da ni noben problem v samskosti pri 35, ker je sedaj ogromno takšnih in se lahko prav lepo družijo in s časom ‘poparčkajo’. Ali ne opazite, da so se meje poročanja precej dvignile? Vsak, kot mu paše. 35 niso leta, ko bi bila panika in bi moral za vsako ceno dobiti nekoga. Sicer pa: panika in siljenje je in bo odbijalo. Spontanost pa privlači kot magnet. NE GLEDE NA LETA!!!!
Uživaj in bo prišlo vse samo. Samo izogibaj se moških v zvezah, če ti težijo… Večinoma se vedno pritožujejo in tožijo, v resnici pa …nikoli ne vedo, kaj hočejo.
Samska, 29
Še jaz bi rada nekaj dodala. Stara sem 23 in zelo privlačna, moških okoli je vedno veliko, kjerkoli že sem. Ampak nihče ni resen, vsi želijo samo eno. Najprej te osvajajo na dolgo in počez, ko pa vidijo, da tistega le ne bodo dobili tako zlahka, jo ucvrejo. Ogromno med njimi je tudi takih, ki že imajo resno zvezo z nekom. In kaj naj si pri svojih rosnih letih mislim drugega kot to, da noben moški ni resen, da je bolje biti sama?
…Predlagajmo Primožu nov forum: FORUM SAMSKIH OKOLI_35….jAZ MISLIM, DA SO TO ZLOOOOOO končljiva leta….Mlad nisi več, da bi afne guncal, nekega pravega, avtetičnega okolja kjer bi spoznaval vrstnike(tko kukr je to blo ko smo v šole hodil) tud ni več (gnar vse pokvar!)….Čist starci pa mi okol 35 tud nismo…Sm tko mal smo zgubljeni, bolj mal ven hodmo(pa bi z veseljem šli kam požurat, če bi mel s kom, a ne_da), pa v kakšen plesni tečaj, pa kakšnega kolega za badminkton bi lahko na forumu spoznal, papapap….Skratka tak forum 35 bi bil lahko čist konstruktivna,specifična in pozitivna zadeva….Velik doberga bi se lahko iz tega izcmizel, sem čist prepričana v to….Torej, kva mislte, a čmo Primožu pisat…????
lep pozdrav tud od ene samske +35 vsem samskim :))) fantom in puncam…
bravo! nov forum! za nas, rahlo zgubljene, ampak samo rahlo in samo včasih 🙂 kot bi rekla bridget jones – nas že malo grabi eksistencionalni angst, da bomo umrle osamljene in nas bodo našli šele po treh tednih napol požrte od nemškega ovčarja :)))
skratka, jaz sem za, za čvekce, kofetke, ….. primož, a slišiš?!
Forum je zaprt za komentiranje.