Samske 30+
Ti ne mešaš virtualo z realo.. zakaj drugi bi? 🙂
Če je tebi tole hec, je morda tudi drugim :)[/quote]
Seveda EnTip, kako si ti odprte glave:). Le zakaj mi to ni prej kapnilo?:) Aja, ker sem blond:)). Razmišljanje moških/žensk tukaj se ne razlikuje od razmišljanja v reali…torej sem lahko upravičeno v skrbeh, a ne:). In ne more biti vedno vse hec, še posebej, ko nekdo večkrat poudari svoje mnenje.[/quote]
🙂 tudi če je njegovo mnenje, še vedno je samo mnenje. Saj ne grozi, da bo komu kaj naredil če se ne strinja z njim.
Imam eno sestrično, ki je samska že par let in je že krepko čez 30. Fant jo je pustil pred leti. Se ne čudim. Sicer ji na videz nič ne manjka, morda je malo buckasta, ampak nič ne de, saj večino moških to (kak kg preveč) ne moti. Problem je v njenem karakterju. Vedno je dobila vse na pladnju zaradi vplivnih staršev (brihtna ni kaj preveč), zaničuje vse, ki imajo slabšo službo in manj premožne starše od nje. Je negativna, ljudi vedno pika tja, kjer ve, da jih boli (brezposelne denimo kar naprej sprašuje, če so raje doma, kot da bi si iskali službo; mamo bolnega otroka bo direkt spraševala, zakaj je tako pogosto v bolnici). Njej pa so starši vse v rit zmetali, a seveda tega ne bo priznala. Zahteve po moškem ima ogromne, med drugim tudi to, da mora biti premožen. Pri takšnih ženskah se ne čudim, da so samske.
Druga so pa seveda ženske, ki so V SVOJIH NAJBOLJŠIH LETIH kraljevale v šoli, v svojem domačem kraju, se norčevale iz punc, ki še niso imele fantov … Zdaj pri 30 pa njihovo vlogo prevzemajo mlajše, one bi pa na hitro enega resnega dobile.
Sem ženska, pa se z nekaterimi moškimi glede samskih žensk kar strinjam.
Nič če, sem 2x, cerkveno in civilno, pa še dva poročna prstana imam. No, mož je samo en, ampak se ne pritožujem zaenkrat. 🙂
Poznam nekaj samskih žensk mojih let in moram reči, da nič od naštetega zanje ne drži. Je pa res, da niso samske že celo večnost, da ne sovražijo moških in da imajo interes biti v zvezi.
Nič če, sem 2x, cerkveno in civilno, pa še dva poročna prstana imam. No, mož je samo en, ampak se ne pritožujem zaenkrat. 🙂
Poznam nekaj samskih žensk mojih let in moram reči, da nič od naštetega zanje ne drži. Je pa res, da niso samske že celo večnost, da ne sovražijo moških in da imajo interes biti v zvezi.[/quote]
kaj pa so tvoja leta?
No saj jaz se strinjam ni nujno da kaj od tega drži lahko so samo PREVEČ izbirčne za svoje kvalitete…. to je običajno pri teh ko ti praviš da nič od tega ne drži…
Poznam nekaj samskih žensk mojih let in moram reči, da nič od naštetega zanje ne drži. Je pa res, da niso samske že celo večnost, da ne sovražijo moških in da imajo interes biti v zvezi.[/quote]
kaj pa so tvoja leta?
No saj jaz se strinjam ni nujno da kaj od tega drži lahko so samo PREVEČ izbirčne za svoje kvalitete…. to je običajno pri teh ko ti praviš da nič od tega ne drži…[/quote]
Niso izbirčne. Potrebujejo premor preden začnejo s kom novo zvezo. Čisto normalne ženske drugače.
O svojih letih sem že pisala. Še preveč. In žensk se ne sprašuje po letih. Sploh pa ne tak pogosto.
No to mi je všeč, da si vmes vzamejo premor in razčistijo zadeve pri sebi preden se podajo v novo zvezo, ker večina žensk ampak res večina nima razčiščenih stvari pri sebi oz. z bivšim, ko se poda v novo zvezo in zato vso fustracijo, jezo in predsodke strese na novega partnerja.
Je pa tudi res, da dosti žensk ima previsoke standarde in nevem kakšna merila kakšen mora biti njen moški, ker so še zmeraj mnenja, da mora moški poskrbeti za vse in v isti sapi pa pravijo, da so samostojne mogoče tudi boljše od moških.
Ampak ja no to niso vse ženske take ampak velika večina žal…
Saj srečujemo in se zbližamo le s sebi primernimi in takšnimi s katerimi smo kompatibilni.
Strah nas je zato lahko le naše sence. :)[/quote]
Ne vem zakaj bi se bali svoje sence? Morda se bojimo tuje sence, da se ne bi preveč zbližala z našo senco:).[/quote]
Če se ne bi bali lastne sence, potem sploh ne bi bila senca, ampak bi jo osvetljevala svetloba in ljubezen. 🙂
Vsak izmed nas se boji, da bo drugi v nas privlekel na plano in prebudil tisti del, ki ga skrivamo.
Lahko se izoliramo ali pa poskušamo manipulirati z drugimi ali pa se soočimo s svojimi sencami.
Če se človek sooči s sencami, postane ustvarjalec svoje poti do in si da možnost notranjega preoblikovanja, ki se potem odrazi skozi njegovo celotno delovanje v medsebojnih odnosih.
Ne vem zakaj bi se bali svoje sence? Morda se bojimo tuje sence, da se ne bi preveč zbližala z našo senco:).[/quote]
Če se ne bi bali lastne sence, potem sploh ne bi bila senca, ampak bi jo osvetljevala svetloba in ljubezen. 🙂
Vsak izmed nas se boji, da bo drugi v nas privlekel na plano in prebudil tisti del, ki ga skrivamo.
Lahko se izoliramo ali pa poskušamo manipulirati z drugimi ali pa se soočimo s svojimi sencami.
Če se človek sooči s sencami, postane ustvarjalec svoje poti do in si da možnost notranjega preoblikovanja, ki se potem odrazi skozi njegovo celotno delovanje v medsebojnih odnosih.[/quote]
Po moje je senca neka protiutež svetlobi. To mora biti, to spada skupaj. Zakaj bi to zavračal, zakaj človek ne sme imeti ničesar samo za sebe? Senca lahko predstavlja našo intimo, katero poznaš in je ne deliš z vsakomur.
Zakaj bi se vsak bal? Bojiš se lahko le samega sebe, svojih notranjih strahov in konfliktov. Drugi pridejo do tebe le toliko kot jim dovoliš. Kaj bo kdo prebudil? Morda se keri drug zbudi, ko odkriva resnico drugih:)).
Moja senca je moja:). Ni ne tvoja, ne sosedova, ampak je le moja:). Jo sprejemam in si želim, da ostane tam kjer je, ker zame to predstavlja jing-jang.
Saj srečujemo in se zbližamo le s sebi primernimi in takšnimi s katerimi smo kompatibilni.
Strah nas je zato lahko le naše sence. :)[/quote]
Tistega, kar se v senci skriva. :))
Če se človek sooči s sencami, postane ustvarjalec svoje poti do in si da možnost notranjega preoblikovanja, ki se potem odrazi skozi njegovo celotno delovanje v medsebojnih odnosih.[/quote]
Robi,
Podpis,,,
kaj pa so tvoja leta?
No saj jaz se strinjam ni nujno da kaj od tega drži lahko so samo PREVEČ izbirčne za svoje kvalitete…. to je običajno pri teh ko ti praviš da nič od tega ne drži…[/quote]
Niso izbirčne. Potrebujejo premor preden začnejo s kom novo zvezo. Čisto normalne ženske drugače.
O svojih letih sem že pisala. Še preveč. In žensk se ne sprašuje po letih. Sploh pa ne tak pogosto.[/quote]
Torej če potrebujejo premor NE iščejo resne zveze torej niso del teh ki IŠČEJO resno zvezo…
zakaj potem prinašaš v debato primer ki nima lastnosti ki so potrebne da za njih velja karkoli iz te teme?
Forum je zaprt za komentiranje.