Samska sem. Bom za vedno?
Poppy81 kakšne tradicionalne vrednote?
Ves kaj so prave vrednote, ki jih ni spisala cerkev?
Ljubiti, imeti rad, spoštovati in pustiti živeti…
Kurjo kožo jeze dobim ko slišim stavek tradicionalne vrednote.
Same omejitve, kradenje svobode in živeti tako, kot zahtevajo drugi.
Zakon bi naj bi sveta stvar? No ja.
Da ne bo pomote. Ne govorim o veri, govorim o cerkvi. Saj je verjetno jasno da sta ti dve stvari zelo različna stvar in ne paseta skupaj. Upam, da nisem koga užalila…
Saj ljudje počasi tudi sami kaj razmišljamo in iskreno ljubimo soljudi, naravo in živali…
Samski boste toliko časa, dokler vam bo tako pasalo in dokler ne srečate sebi sorodne duše z obojestransko željo po partnerstvu. Srečni ali nesrečni, vi sami lahko to spremenite ali vsaj delate na spremembi…že to te izpopolni, če je neko notranje čutenje temu tudi namenjeno. Če želite, seveda. Free choice.
lahko sem tvoja spovednica brez pokore….ko bo torba pretežka piši na anoonimno@gmail.com … sicer pa lahko jedikujemo skupaj na kakšnem sprehodu po rožniku, teku…med vikendom pa ob ljubljanici.. kar tako da se nekam gre brez preračunavanj, pričakovanj…. ne iščem nič…in ne nudim nič :p …a puščam življenju možnost da me preseneča…
Aha, torej zaradi otrok locitev ni sprejemljiva, istocasno je pa sprejemljivo, da otroci gledajo kako pijan ati pretepa mamico in maltretira vse skupaj in jih psihicno unicuje? Je to kaj bolj sprejemljivo, ce je ati poln kesa?
Saj sploh ne vem kaj bi rekel…brez besed. Sicer pa tak tip ni noben moski, ne oce, nic. Slabsi od nica. Gnida.
[/quote]
Jep…. in takega je ženska, mati rokohitrsko izbrala. Sad but true…
mislim, da je glih kontra, ona že v osnovi izloči tiste, ki so po njeni oceni najboljši.
kar se pa zainteresiranosti tiče, če tip ni kazal interesa po nekem spoznavanju, pa kaj češ rinit v takega??? to je garant za to, da te bo držal ves čas na distanci. vsaj take so bile moje izkušnje.
sicer pa sem jaz imela dokaj skromne kriterije, glede na to, kdo sem in kaj sem. da je prijazen, samostojen (odseljen od matere, pa nima veze kak) in zainteresiran… pa ni bilo tako lahko najti primernega
[/quote]
> skromne kriterije
> more odseljen od staršev
Torej nekdo z lastnim stanovanjem oz. da je v najemu in plača vse stroške. Samo zakaj bi se pečal z nekom če imam rešen stanovanjski problem? 😀
Tako to danasnje kvazi samozadostne zahodnjakinje…
Vcasih bi rekli, da bi se jebale ali da jim ne uđe.
Ona bi… ce bi se ji brez vsakega lastnega truda, prilagoditve, spremembe zivljenskega sloga, … cesarkoli, na krozniku serviral top tip. In ji dal vse kar si je kdaj zelela. Njej, ki mu nima kaj za ponudit, se casa ne. In se ta bi se potem moral na vse pretege truditi okoli nje.
Drugace povedano, zenska je DELUSIONAL.
Bos vecno samska ali ne ,ne vem ker nisem jasnovidna.
Moje mislenje je tako (prilagojeno casu v katerem zivimo) da je danes za resno vezo tudi materijalni vidik se kako pomemben. Za avanturice ni problem,tam res nihce ne gleda kaj in koliko imas,za resno vezo pa je tudi to podrocje se kako pomembno. Tudi moski gledajo danes na materjalno stanje zenske (no v bistvu je to tako od nekdaj) ce hocejo z njo resno vezo. Dva ki imata malo bosta tezko v tem casu naredila veliko. To je isto kot s karakterjem,za avanturico je vecina sprejemljivih ne glede na karakter,ce le izgleda ocesu vsecno,za resno vezo je pa karakter se kako pomemben in isto je na materijalnem podrocju. Mislim da so casi ,ko smo se brezglavo zaljubljali in po 1 ali 2 letih veze skocili v zakon z mislijo bova ze nekako mimo.
Tega ni vec,danes preden se porocijo naredijo financni nacrt za 60 let naprej :))
Kolikor razumem DXB-ja, noče resne zveze z razlogom. 😉
…o razlogih je pa napisal že tako veliko in o tem ni potrebno ugibat.
[/quote]
Kot tudi avtorica. Samska je, ker ji tako paše. Ampak ona je delusional, on pa ne. Po njegovo.
> skromne kriterije
> more odseljen od staršev
Torej nekdo z lastnim stanovanjem oz. da je v najemu in plača vse stroške. Samo zakaj bi se pečal z nekom če imam rešen stanovanjski problem? 😀
[/quote]
saj jaz sem imela rešen stanovanjski problem – svoje stanovanje. nisem hotela tipa s stanovanjem zaradi stanovanja, ampak zaradi pogleda na življenje, neodvisnosti od staršev, samostojnosti… vsega pač, ki s tem pride s tem skupaj. jaz sem šla od doma takoj, ko sem službo našla in se nisem videla z nekom, ki še pri 30+ bivakira pri starših, to je vse
in point veze ni v tem, da si rešuješ stanovanjski problem. če ti to tako vidiš, mi je žal zate.
Kot tudi avtorica. Samska je, ker ji tako paše. Ampak ona je delusional, on pa ne. Po njegovo.
[/quote]
Avtorice in njenega stanja v podrobnostih ne poznamo. Povedala pa je, kaj vse želi pri svojem kandidatu. Vic je v tem, da po njenih odzivih sklepam, tako kot DXB, da ni ravno pravilno ocenila svoje pozicije. DXB je bil le neposreden, jaz pa bolj politično korekten. 😉
Avtorice in njenega stanja v podrobnostih ne poznamo. Povedala pa je, kaj vse želi pri svojem kandidatu. Vic je v tem, da po njenih odzivih sklepam, tako kot DXB, da ni ravno pravilno ocenila svoje pozicije. DXB je bil le neposreden, jaz pa bolj politično korekten. 😉
[/quote]
Saj tudi DXB je ni pravilno oocenil. 🙂 Kar pa sploh ni pomembno, saj kot pravita sta oba samska zadovoljna in to je to. V tem konktekstu sta si enaka.
Torej, kar hočem rečt, da če je nekdo s svojo pozicijo zadovoljen, ne glede na to, kako jo je ocenil, ne rabi nobene spremembe. In je vse ok. In ne vidim potrebe, zakaj bi moral takega človeka kamorkoli premikat s svojimi “sodbami” ali pa razmišljanjem. Če mu tam, kjer je paše, super. Zadeva rešena.
[/quote]
kje je kaj povedala, kaj želi od kandidata?
razen tega, da hoče, da je dejansko zainteresiran, čisto ničesar.
Saj tudi DXB je ni pravilno oocenil. 🙂 Kar pa sploh ni pomembno, saj kot pravita sta oba samska zadovoljna in to je to. V tem konktekstu sta si enaka.
[/quote]
Enaka? Ne čisto. Ona pričakuje preveč, DXB pa je, vsaj tako jaz opažam, na okopih iz dokaj tehtnih razlogov, le okop si je zgradil, za moj okus, malce previsok.
Forum je zaprt za komentiranje.