Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Samska dopustnica

Samska dopustnica

Trenutno sem samska optimistka in nimam nobenega primernega, da bi šla z njim na dopust. Zanima me, če ste kdaj same odšle na dopust, kam ste šle in kako je bilo?

oj!

jaz nisem še šla, ampak sem si vedno želela to izkusit. ampak v apartma ali kakšen hud hotel. tako v smislu, če sem že sama, se bom pa maksimalno razvajala. kam pa misliš it?

Ja seveda bi šla v hotel, ne kampirat. A si ti tudi samska?

ja. in uživam.

Sem bila in moram ti reči, da je bilo enkratno. Bila sem na morju in tudi v toplicah

Saj jaz tudi. No, kolikor toliko. Sem šele tri mesece sama. Mal mi je čudno, ker letos sploh ne razmišljam o dopustu oz.nisem v nikakršnem pričakovanju. Imaš kakšen mail, Tatjana? Da izmenjava kakšno mnenje več.

piši na obssesion78@yahoo.com

lp

Sicer ne vem ako je prav, da pišem – nisem samska imam 15 mesečnega sina, naokoli kolovratim z njim. Prav nič se ne oziram na mnenja in kritike drugih (kako lahko greš, saj je premajhen,…), imava se super. Za enkrat osvajava Slovenijo, drug mesec je na vrsti Hrvaška, drugo leto pa,….uf kako me mika, vedno sem veliko potovala, sedaj, ko imam pa črička se je “romanje na okrog” omejilo na manjši prostor.
Enkrat sem šla sama v Azijo, pa ti po pravici povem, da je bil to moj najbl odštekan dopust. Tudi en dan nisem bila sama, našla se nas je klapa ljudi, ki smo potovali skupaj (vsake toliko je kdo odpadel se pridružil kdo drug, spet srečaš nekoga s katerim si prepotoval del,..), bilo je noro. Nikomur se ne rabiš prilagajat, ko maš določenih ljudi dovolj greš,…pa še tko je, skoraj z vsemi, ki smo potovali dalj časa skupaj ohranjamo stike, sanjarimo, da se bomo ponovno srečali,….
punca korajža velja
dobr dopust karmen

Trenutno se tudi sama ubadam točno s takim vprašanjem kot ti. Mislim, da bi morale zbrat dovolj poguma in it tja, kot si najbolj želimo. Sej v končni fazi si to tut zaslužmo a ne?! :))

Kja pa če bi se ene par samskih s tega foruma zmenile, da odidemo skupaj na dopust? Čez dan uživamo, zvečer pa zabava… ;-)) Pišite mi na mail, če je katera zainteresirana. Stara sem 32.

vsem mnenjem samskih pridružujem svoje : Nimaš se z kom kregat !

Res je bilo tole pisano že junija in morda EQ niti ne zahaja več na ta forum, ker morda ni več samska, pa vseeno, no,če je že lord odprl ponovno to temo… sam iti na dopust je enkratna zadeva…šla sem enkrat sama za 14 dni v Grčijo in bilo je enkratno. Itak v tuijini vedno naletiš na Slovence. Enkrat sem šla tudi sama v Španijo za novo leto, res, da z organiziranim avtobusnim prevozom, pa vendar s samimi neznanci. In bilo je nepozabno.
Če si še tukaj EQ bi bilo zanimivo zvedeti kako si se odločila poleti. Vse lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close