Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samska 20-letnica rabi nasvet..

Samska 20-letnica rabi nasvet..

Nezmotljivemu se vedno vse potrdi. 😉 Ampak nezmotljivih ni. :)[/quote]

Se ti zdi?:))))[/quote]
Močno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Halo????? Ali je poskus prestavljanja lastnih meja pokazatelj notranje praznine? Ali bi to veljalo na splošno ali samo za področja v katera se morda ne želimo ali ne upamo spuščati. Kajti, če velja prvo, potem se moramo za nek splošni napredek družbe in sveta zahvaliti notranje praznim ljudem.[/quote]
Seveda je. Vsako dejanje je izraz nekega notranjega primanjkljaja, ki ga poskušamo zapolniti z nečim, kar najdemo izven sebe.
Seveda imamo različne načine in različne nivoje notranje praznine in zato različne načine za zadovoljevanje naših potreb.
Zato je nesmiselno na napredek gledati kot na nekaj absolutno dobrega. Saj naša družba ne živi v raju. Ali pač ? :)))
In če bi napredek, ki ga ustvarjajo notranje prazni ljudje videli kot nekaj dobrega, ne bi bilo toliko strahu pred prihodnostjo in obupanih ljudi, ki se bojijo jutrišnjega dne.[/quote]
Če se spustiš s padalom, adrenalin in lepe občutke občutiš znotraj sebe. 🙂 Robi, pretiravaš. Po tvoji teoriji notranje polni ljudje ne počnejo ama nič. Lahko bi rekel, da so mrtvi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako je. Brez notranje pobude ne počnemo čisto nič, ker smo mrtvi.
Vsaka potreba ali želja, je ustvarjena znotraj nas, ki potem izpolnitev ponavadi najde zunaj nas.
Zato smo vsi sebični in je altruizem le mit. 🙂

Seveda pa imamo različne nivoje in načine zadovoljevanja naših želja in potreb. Pa saj sem to že omenil.

Halo????? Ali je poskus prestavljanja lastnih meja pokazatelj notranje praznine? Ali bi to veljalo na splošno ali samo za področja v katera se morda ne želimo ali ne upamo spuščati. Kajti, če velja prvo, potem se moramo za nek splošni napredek družbe in sveta zahvaliti notranje praznim ljudem.[/quote]
Seveda je. Vsako dejanje je izraz nekega notranjega primanjkljaja, ki ga poskušamo zapolniti z nečim, kar najdemo izven sebe.
Seveda imamo različne načine in različne nivoje notranje praznine in zato različne načine za zadovoljevanje naših potreb.
Zato je nesmiselno na napredek gledati kot na nekaj absolutno dobrega. Saj naša družba ne živi v raju. Ali pač ? :)))
In če bi napredek, ki ga ustvarjajo notranje prazni ljudje videli kot nekaj dobrega, ne bi bilo toliko strahu pred prihodnostjo in obupanih ljudi, ki se bojijo jutrišnjega dne.[/quote]

Če prav razumem, bi se notranji primanjkljaji lahko delili na pozitivne in negativne. Resnično pa ne dojamem po kakšnem ključu bi se lahko kajtanje štelo za posledico negativnega (no, vsaj tako nekako je bilo med vrsticami razbrat – da je negativen).

Napredku z večinoma negativnimi posledicami v družbi pa težko rečemo napredek, a ne?

Si pa narobe razbral.
Adrenalinski šport je v tem primeru meni bil le kot dodaten dejavnik ali simptom, ki je potrdil mojo domnevo, da je pri avtorici prisoten večvrednostni kompleks, kot posledica pomanjkanja čustvene bližine, ki bi ji omogočila razvoj empatije.
Torej, sam šport še nikakor ne more biti merilo o dejanskem čustvenem stanju, ampak le eden izmed dejavnikov, ki nam pomaga pri razumevanju osebnostne strukture neke osebe.

Vsaka potreba ali želja, je ustvarjena znotraj nas, ki potem izpolnitev ponavadi najde zunaj nas.

Seveda pa imamo različne nivoje in načine zadovoljevanja naših želja in potreb. Pa saj sem to že omenil.[/quote]
Se pravi, da šele ko nekaj počnemo, kar nas napolni, smo polni. 🙂 Ker tebe se je prej bralo, da se z adrenalinom ukvarjajo prazni ljudje. Hočem rečt, da se to lahko zelo napačno razume, kot da so to ljudje, s katerimi je nekaj precej narobe.

Seveda pa imamo različne nivoje in načine zadovoljevanja naših želja in potreb. Pa saj sem to že omenil.[/quote]
Se pravi, da šele ko nekaj počnemo, kar nas napolni, smo polni. 🙂 Ker tebe se je prej bralo, da se z adrenalinom ukvarjajo prazni ljudje. Hočem rečt, da se to lahko zelo napačno razume, kot da so to ljudje, s katerimi je nekaj precej narobe.[/quote]
Saj vedno nekaj počnemo, če ne drugo, pa dihamo. Kar nas prav tako notranje izpolnjuje.
Nobeno živo bitje ni popolnoma neodvisno ali tako izpopolnjeno, da ne bi rabilo neke izmenjave z okolico.
Seveda so nam določene stvari samoumevne in se sploh ne zavedamo, da smo odvisni.

Draga moja kolegica če imajo tvoje prijateljice fante ga moraš dobiti tudi ti .
Pojdi na kakšno veselico tam si izberi kakšnega fanta za ples .
Potem se nekaj casa zgovarjajta v lubezni ali kaj drugega se bosta zagotovo poljubila .

Ojej,… vsaka druga dnes pleza, kajta in surfa res že vsaka, motor pa imajo od 8 vsaj 3 ženske, jaz jih poznam malo morje, samo recimo, da sem se jaz odločila, da mi benzinski športi niso všeč. Sori 20 let nazaj, ja, bi bila nekaj posebenega, danes pa, sicer ne vem v kakšni družbi si, ampak, če pogledaš malo naokoli, nisi nič posebnega… Sicer mogoče je res, da si še malo mlada in si bodo tvoje prijateljice vse te stvari privoščile ksaneje, ko bodo že v službi. Mogoče nimajo take sreče s starši kot ti.

Imaš pa prav glede nečesa, v vezo se ti res ne mudi, sploh pa če ne čutiš potrebe po tem. Ampak na tvojem mestu, tvojih prijatljic, ki so pa to že začutile, ne bi gledala ravno z viška… Tisto kar si jim povedala je pa čisto ok. Če bi pa začutila, da one mene gledajo z viške, ker ‘že’ imajo fante, bi pa povedala kaj bolj krepkega nazaj. Drugače pa .. saj veš, velja v obe smeri: live and let live 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close