Samska 20-letnica rabi nasvet..
Halo????? Ali je poskus prestavljanja lastnih meja pokazatelj notranje praznine? Ali bi to veljalo na splošno ali samo za področja v katera se morda ne želimo ali ne upamo spuščati. Kajti, če velja prvo, potem se moramo za nek splošni napredek družbe in sveta zahvaliti notranje praznim ljudem.[/quote]
Se strinjam. Ljudje smo različni, zatorej imamo različne potrebe, eni po adrenalinu, drugi po občutku varnosti.
Po moje, ko se znebiš vseh slabosti. Začni. :)[/quote]
Se to da?:) Mislim znebiti vseh slabosti?:) Prosim napiši mi kakšen namig, usmeritev, kako je tebi to uspelo:).[/quote]
A sem kje rekel, da mi je? Oprosti, potem si me narobe razumela, verjetno se ti je samo zdelo. 🙂
A sem kje rekel, da mi je? Oprosti, potem si me narobe razumela, verjetno se ti je samo zdelo. :)[/quote]
Aja, saj res…napisal si, da po tvoje, to je enako kot da se ti zdi:)))).[/quote]
Nisem pa napisal, da je to tudi izvedljivo oziroma, da je meni to uspelo. 🙂
Nisem pa napisal, da je to tudi izvedljivo oziroma, da je meni to uspelo. :)[/quote]
Zakaj si mi potem rekel, da naj začnem?:)) Če sploh ne veš, kolikšna je verjetnost, da se poboljšam:)).[/quote]
Ker verjamem vate. 🙂 Ti sploh preostane še kaj drugega, če pa je tudi Entip potrdil, da te bo edino takrat pustil na miru, ko boš to odpravila?
Zakaj si mi potem rekel, da naj začnem?:)) Če sploh ne veš, kolikšna je verjetnost, da se poboljšam:)).[/quote]
Ker verjamem vate. 🙂 Ti sploh preostane še kaj drugega, če pa je tudi Entip potrdil, da te bo edino takrat pustil na miru, ko boš to odpravila?[/quote]
“Verjamem vate“…haha…kakšne ti pokaš… :)))
Ker verjamem vate. 🙂 Ti sploh preostane še kaj drugega, če pa je tudi Entip potrdil, da te bo edino takrat pustil na miru, ko boš to odpravila?[/quote]
Verjameš vame…si prepričan ali se ti samo zdi?:))) To so hude besede:). Ja, preostane mi vse ostalo, kar se ne tiče EnTipa…če to ni dovolj.
Ne vem ali naj se smejem ali jočem, ko vidim da določeni osebki, ki me ne poznajo vejo več o meni, kot jaz sama. Priporočam, da resno razmislite o odprtju linije za vedeževanje ali kaj podobnega 🙂
Zelo zanimiv pa mi je preskok iz tega da naj bi bila nesamozavestna in se počutila manj vredno v osebo z večvrednostnim kompleksom. Haha Can’t be real but it is :)[/i] To je kot da bi poslušal naše politike, ko najprej na blef trdijo nekaj, čez pol ure pa ko ugotovijo da bodo s tem bolj težko prišli skozi pa začnejo napredati čisto nasprotno, češ tisto ni bilo tako mišljeno, AMPAK… Vemo kaj sledi..
Nimam časa za tako, zato se poslavljam. Vi (alla GF) pa kar še naprej veselo navajajte dejstva o meni, me ne moti.. Me pa res zanima če ste tako zgovorni tudi zunaj internetnega mehurčka in imate toliko za povedati o sebi, kot imate o drugih.
Pa še moj nasvet: Raje kot sedeti pred računalnikom => ven malo ritke premaknit, škodila sigurno ne bo 😉
Lp
Halo????? Ali je poskus prestavljanja lastnih meja pokazatelj notranje praznine? Ali bi to veljalo na splošno ali samo za področja v katera se morda ne želimo ali ne upamo spuščati. Kajti, če velja prvo, potem se moramo za nek splošni napredek družbe in sveta zahvaliti notranje praznim ljudem.[/quote]
Se podpišem!!
Robi, ti sploh veš kaj je adrenalin? Verjetno se usedeš na svoj tricikel, preden greš v službo, ker sicer, če bi ti po krvi steklo malo adrenalin, bi to pomenilo da ti v notranjosti seva praznina! Druga, bolj verjetna varjanta pa je da si reva 😉
Se podpišem!!
Robi, ti sploh veš kaj je adrenalin? Verjetno se usedeš na svoj tricikel, preden greš v službo, ker sicer, če bi ti po krvi steklo malo adrenalin, bi to pomenilo da ti v notranjosti seva praznina! Druga, bolj verjetna varjanta pa je da si reva ;)[/quote]
Vem, kaj je. Vem pa, da si vesela, ker si našla potrditev. Jaz pa tudi. 🙂
S svojim odnosom in izražanjem si le potrdila kar sem napisal. Samo ne potem jokat, zakaj se te moški izogibajo.
Seveda je. Vsako dejanje je izraz nekega notranjega primanjkljaja, ki ga poskušamo zapolniti z nečim, kar najdemo izven sebe.
Seveda imamo različne načine in različne nivoje notranje praznine in zato različne načine za zadovoljevanje naših potreb.
Zato je nesmiselno na napredek gledati kot na nekaj absolutno dobrega. Saj naša družba ne živi v raju. Ali pač ? :)))
In če bi napredek, ki ga ustvarjajo notranje prazni ljudje videli kot nekaj dobrega, ne bi bilo toliko strahu pred prihodnostjo in obupanih ljudi, ki se bojijo jutrišnjega dne.
Forum je zaprt za komentiranje.