Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samska 20-letnica rabi nasvet..

Samska 20-letnica rabi nasvet..

Oh, svašta. Samo to lahko rečem:)

Vsak človek bi moral biti zadovoljen s samim seboj in svojim izgledom konec koncev ga nosimo sami ter sami zanj skrbimo!

To, če ti nisi pa ni moj problem. Samo ne mešaj to s “polna sama sebe”

Bodi zadovoljen sam s seboj in tudi drugi okrog tebe bodo to opazili. Probaj, ne škodi;)

Oh, svašta. Samo to lahko rečem:)

Vsak človek bi moral biti zadovoljen s samim seboj in svojim izgledom konec koncev ga nosimo sami ter sami zanj skrbimo!

To, če ti nisi pa ni moj problem. Samo ne mešaj to s “polna sama sebe”

Bodi zadovoljen sam s seboj in tudi drugi okrog tebe bodo to opazili. Probaj, ne škodi;)[/quote]
Sorry ampak moj komentar je bil namenjen prevzvišeni GF in ne tebi, ker pa je nisem citiral, si vmes padla ti. In je izpadlo drugače…

EnTip vedno ažurno pristavi svoj piskrček, ko je govora o mojih slabostih:)). Še vedno me ni prebolel…kdaj bo konec te more!

Kaj pa ta komentar:

A so to izjave samozavestne ženske, ko se primerja z drugimi ?
Potem še piše, da ima rada adrenalin. In kakšni ljudje imajo radi adrenalin ? Niso to tisti, ki težijo k dokazovanju ? K temu, da prestavljajo svoje lastne meje, ker bi se drugače počutili manjvredni ?
In če res ne izgleda slabo, zakaj potem noben fant ne pristopi do nje ?
Mislim, da je v tem nekaj resnice, ko piše, da se je bojijo in čutijo odpor zaradi strahu, da ne bodo dovolj dobri.

Goldfish je res bila zelo direktna. V samem komentarju je seveda spet zaznati težnjo po popolnosti, ki pa lahko marsikoga spravi v stanje zagrenjenosti.

Meni se kvečjemu kaj zdi, vem pa bolj malo (o vas). :)[/quote]

Kaj zdi…zdaj sem se spomnila na Calypso:))). Marko, stoj za svojim mnenjem:).[/quote]
Saj stojim, za vsakim. Tudi, če se mi kaj samo zdi, še vedno stojim. 🙂
A ti si pa mislila tisto “ne priznaj, pa tudi če te zraven dobijo”? To je pa za otroke. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nikoli 🙂
jaz sem tvoja mora, do tvojega bridkega konca in morda še po njem 🙂

Nikoli 🙂
jaz sem tvoja mora, do tvojega bridkega konca in morda še po njem :)[/quote]

Ne preneseš zavrnitve, ampak to je tvoj problem.

Nikoli 🙂

Ne preneseš zavrnitve, ampak to je tvoj problem.[/quote]
Aja, ti še vedno igraš na to karto? Daj kaj bolj originalnega. A ne gre? 🙂

Ne vem kje si dobila to da je vzvišena, polna sebe… Rekla sem samo, da odgovarja nesramno..ne mešaj to s tem kar si ti naštela.[/quote]

Ah – Robi je omenjal vzvišenost, arogantnost, polnost sebe…
Površno bereš 🙂

Zdaj si ga pa naj.ebala :)))))))))))))))))))))))))))))

Aja, ti še vedno igraš na to karto? Daj kaj bolj originalnega. A ne gre? :)[/quote]

Ker je ta karta že od začetka aktualna. Izbriši si me iz spomina, kaj naj ti drugega predlagam. Ponovno pokliči ženo, da se malo pomiriš.

Zaradi notranje praznine, ker je imela na razpolago vse drugo, le čustvene bližine ne, sedaj deluje, kot da je polna sebe.
Samo predvidevam, ker je avtorica zelo malo napisala o sebi.

Zdaj si ga pa naj.ebala :)))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

V bistvu se on naj.ebe vsakič, ko se spotakne ob mene:). Ampak pustmo to…ima mojo roko, kamor se lahko zaletava:).

Zdaj si ga pa naj.ebala :)))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

V bistvu se on naj.ebe vsakič, ko se spotakne ob mene:). Ampak pustmo to…ima mojo roko, kamor se lahko zaletava:).[/quote]

What?!! Roko si mu dala?!
Ok, in kdaj bo vesel dogodek? :)))

Po moje, ko se znebiš vseh slabosti. Začni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po moje, ko se znebiš vseh slabosti. Začni. :)[/quote]

GF nikar – Markotu se to samo zdi :)))

GF nikar – Markotu se to samo zdi :)))[/quote]
Če lahko skromno pripomnim, zelo dobro se mu zdi 🙂

Nikoli 🙂

Tvoj tudi, ker ti zdaj sledi in nimaš miru. 😉 Nauči se lepše zavračati. 🙂

Halo????? Ali je poskus prestavljanja lastnih meja pokazatelj notranje praznine? Ali bi to veljalo na splošno ali samo za področja v katera se morda ne želimo ali ne upamo spuščati. Kajti, če velja prvo, potem se moramo za nek splošni napredek družbe in sveta zahvaliti notranje praznim ljudem.

V bistvu se on naj.ebe vsakič, ko se spotakne ob mene:). Ampak pustmo to…ima mojo roko, kamor se lahko zaletava:).[/quote]

Ok, in kdaj bo vesel dogodek? :)))[/quote]

Calypsoooooo:))). Nbene veselice ne bo:).

Se to da?:) Mislim znebiti vseh slabosti?:) Prosim napiši mi kakšen namig, usmeritev, kako je tebi to uspelo:).

Ok, in kdaj bo vesel dogodek? :)))[/quote]

Calypsoooooo:))). Nbene veselice ne bo:).[/quote]

Kaj ne? Že listam po katalogu oblek družic…. 🙂

Calypsoooooo:))). Nbene veselice ne bo:).[/quote]

Kaj ne? Že listam po katalogu oblek družic…. :)[/quote]

On je poročen, jst pa…nima koga kaj brigat:))). Calypso, se pa z veseljem priključim kakšni tvoji zabavi:)).

Kaj ne? Že listam po katalogu oblek družic…. :)[/quote]

On je poročen, jst pa…nima koga kaj brigat:))). Calypso, se pa z veseljem priključim kakšni tvoji zabavi:)).[/quote]

Poročen? Svašta…
Si te bom dala v zaznamek :)))

On je poročen, jst pa…nima koga kaj brigat:))). Calypso, se pa z veseljem priključim kakšni tvoji zabavi:)).[/quote]

Poročen? Svašta…
Si te bom dala v zaznamek :)))[/quote]

Slabo ti bereš njega:). Dons je vse priznal, kar je prej tajil:))).

O lepo…v zaznamku sem:))))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close