Samska 20-letnica rabi nasvet..
Oh, svašta. Samo to lahko rečem:)
Vsak človek bi moral biti zadovoljen s samim seboj in svojim izgledom konec koncev ga nosimo sami ter sami zanj skrbimo!
To, če ti nisi pa ni moj problem. Samo ne mešaj to s “polna sama sebe”
Bodi zadovoljen sam s seboj in tudi drugi okrog tebe bodo to opazili. Probaj, ne škodi;)
Oh, svašta. Samo to lahko rečem:)
Vsak človek bi moral biti zadovoljen s samim seboj in svojim izgledom konec koncev ga nosimo sami ter sami zanj skrbimo!
To, če ti nisi pa ni moj problem. Samo ne mešaj to s “polna sama sebe”
Bodi zadovoljen sam s seboj in tudi drugi okrog tebe bodo to opazili. Probaj, ne škodi;)[/quote]
Sorry ampak moj komentar je bil namenjen prevzvišeni GF in ne tebi, ker pa je nisem citiral, si vmes padla ti. In je izpadlo drugače…
Kaj pa ta komentar:
A so to izjave samozavestne ženske, ko se primerja z drugimi ?
Potem še piše, da ima rada adrenalin. In kakšni ljudje imajo radi adrenalin ? Niso to tisti, ki težijo k dokazovanju ? K temu, da prestavljajo svoje lastne meje, ker bi se drugače počutili manjvredni ?
In če res ne izgleda slabo, zakaj potem noben fant ne pristopi do nje ?
Mislim, da je v tem nekaj resnice, ko piše, da se je bojijo in čutijo odpor zaradi strahu, da ne bodo dovolj dobri.
Goldfish je res bila zelo direktna. V samem komentarju je seveda spet zaznati težnjo po popolnosti, ki pa lahko marsikoga spravi v stanje zagrenjenosti.
Meni se kvečjemu kaj zdi, vem pa bolj malo (o vas). :)[/quote]
Kaj zdi…zdaj sem se spomnila na Calypso:))). Marko, stoj za svojim mnenjem:).[/quote]
Saj stojim, za vsakim. Tudi, če se mi kaj samo zdi, še vedno stojim. 🙂
A ti si pa mislila tisto “ne priznaj, pa tudi če te zraven dobijo”? To je pa za otroke. 🙂
Nikoli 🙂
jaz sem tvoja mora, do tvojega bridkega konca in morda še po njem :)[/quote]
Ne preneseš zavrnitve, ampak to je tvoj problem.[/quote]
Tvoj tudi, ker ti zdaj sledi in nimaš miru. 😉 Nauči se lepše zavračati. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.