Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Šamponi iz Lidla, Hoferja

Šamponi iz Lidla, Hoferja

Ste zadovoljni s šamponi iz Lidla/Hoferja.
Kaj pa ognjičeva krema?

Šamponi in regeneratorji mi povzročajo izbruh prhljaja, mlajša hči, pa dobi za ušesi koprivnico. Kreme ne poznam.
Kolikor sem sprobala kozmetike, sem jo tudi na hitro stran vrgla.

ne odgovarjajo žal

Vse našteto mi ustreza in tudi večkrat kupim.

Kupujemo, vsi zadovoljni.

Ognjičeva krema je super – za roke, obraz (občasno). Vedno jo imam v torbici (ker je v tubi-praktično je).

Vse, kar sem preizkusila, je bilo dobro . Šamponi, tekoča mila, kreme za obraz, lotion za telo… Še najboljša je pa cena. 🙂

Meni daleč najbolj ustreza in pomoga šampon iz Hoferja proti prhljaju. Če uporabim drug šampon, me vedno glava srbi za znoret, prhljaj pa kar leti od mene. Tako da ostajam na Hoferjevem šamponu. Da ne govorim o ceni.

Ognjičeva krema je tudi vredu.

Meni je super krema za roke, losjon za telo, tonik za obraz, zobne ščetke, tekoče milo za roke. Kupujem kreme za sončenje, so super. Edino šampona pa še nisem, ga kupim naslednjič.

Na srečo sem jih probala pri sestri in mi niso ustrezali. Sestra me je na veliko prepričevala naj jih probam samo so res slabi, sedaj ko pa so njeni otroci dobili neke izpuščaje pa je tudi sama opustila in jih ne kupuje več v Hoferju. Čudi me da jih je sploh kupovala če pa cenovno sploh niso bili ugodni, jaz sem jih v tuševih drogerijah v akciji boljše dobila ceneje 🙂

Balzam iz Lidla je zelo učinkovit, a agresiven in poln kemije. Tisti z občutljivo kožo ne bodo zadovoljni…

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Tudi sama nisem bila navdušena nad temi šamponi, čist preveč kemije, res so čisto agresivni in koža je zelo suha, mene je na trenutke celo zelo srbelo. dobiš v drogerijah v akcijah boljše in tudi cenovno ugodne šampone dobrih blagovnih znamk. v tuševih drogerijah imaš sedaj super akcijo subrine (plačaš 2 dobiš 3), pa tudi v mullerju je neka akcija za bodysoul.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close