Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Šampon proti prhljaju

Šampon proti prhljaju

Pozdravljeni.

Po nekaj mesečni uporabi šampona in balzama Dove za normalne lase se mi je pojavil prhljaj, ki ga niti ni malo. Zdaj uporabljam Pantenov šampon in za enkrat učinkovitost ni vidna. Kateri šampon naj uporabljam? Za Head&shoulders se nisem odločila, ker, če se ne motim, le ta nima posebaj balzama, ampak samo 2 v 1, kar menda ni dobro.

Hvala za nasvet in lp,

B.

Jaz ti priporočam šampone, ki jih lahko kupiš pri frizerju. Ne da bi komu vsiljevala naše šampone, vendar so dobri in učinkoviti. Če gre za trdovraten prhljaj ti priporočam peeling za lase iz Sp linije wella, ali nihov šampon proti prhljaju, ki poleg tudi neguje lase. Preagresivni, poceni šamponi, morda res odstranijo prhljaj, ampak tudi izsušujejo lase.
Sicer pa naj še omenim, da je vedno potrebno tudi poiskati vzrok za nastanek prhljaja, šamponi so le pomoč pri odpravljanju.
lp alenka

Preverjeno najboljši je od Vichy! Dobi se v lekarni in je cena cca 1.600 SIT.

Luna, ali je to šampon samo proti prhljaju ali tudi za mastne lase, ker le -teh, vsaj mislim da nimam. Kaj pa balzam?

Hvala in lp.

Jaz sem uporabljala od head and shoulders šampon citrus fresh in mi je prhljaj izginil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close