Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samozavest, nesamozavest, narcisoidnost

Samozavest, nesamozavest, narcisoidnost

Ja, On_, bogi revčki z dobrimi avti…Sploh ne vedo, kaj zamujajo, ko ne prodajo avta in začnejo pisati kilometrske poste na ženskem čveku, kako je folk plitek..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne mislim, o tem sem prepričan. Če ženske ne bi palile na avte in mišice, tipi, ki si kupujejo avte in se recimo razkazujejo v fitnesih, ne bi porabili toliko denarja in časa za te aktivnosti.

Mar res? Kaj je zate plitkost, je lahko za nekoga drugega globina.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Spider, ti pa res malo veš o ženskah. Veš ti tipi potem visijo leta in leta na raznih portalih. Se prijavš na portal pa ti težijo, se odjaviš (ker v reali najdeš fanta) in če čas si spet med samskimi in se spet prijaviš na porta. Spet eni in isti tipi. Očitno jim fotke dragih avtov ne pomagajo, da bi katero pritegnili.
Ženske smo navdušene nad tipi, ki so v dobri kondiciji. Nismo pa navdušene nad fitneserji. Tip s preveč mišicami slabo teče, slabo kolesari… bb so pa sploh ogabni.

Zato so tvoji komentarji tako kratki, brez smiselne argumentacije?
V bistvu bi ti še kaj povedal pa nočeš, da ne bi padel v globino….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, motiš se, Spider je tu gor na pisal številne romane, v več nadeljevanjih. Prečekiraj še nik mariborčan.

Ne mislim, o tem sem prepričan. Če ženske ne bi palile na avte in mišice, tipi, ki si kupujejo avte in se recimo razkazujejo v fitnesih, ne bi porabili toliko denarja in časa za te aktivnosti.[/quote]

Hm, saj ne vem – ali si tem tipom nevoščljiv ali si sam takšen kot si napisal o tem kdo in zakaj se na koga lepi.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jaz nevoščjiv? Nevošljiv je edino On_, glejte kaj piše o takih tipih. Jaz smao opisujem dejansko stanje.

Ali pa je njihov namen veliko menjavati ženske?

Ena mala misel za vse v tej debati: zakaj pri razmišljanju o tem, kako naj drugi živijo, vedno izhajate iz sebe? Kot da je vaš način edini pravilen?

Ne mislim, o tem sem prepričan. Če ženske ne bi palile na avte in mišice, tipi, ki si kupujejo avte in se recimo razkazujejo v fitnesih, ne bi porabili toliko denarja in časa za te aktivnosti.[/quote]

Hm, saj ne vem – ali si tem tipom nevoščljiv ali si sam takšen kot si napisal o tem kdo in zakaj se na koga lepi.[/quote]Mogoče pa ima sam tak avto in oglas v katerem ga razkazuje…. hi, hi ,hi

Seveda se najde na kupe žensk, ki palijo na pleh, zunanji izgled, povečini so tudi same “popolne” v svoji zunanji podobi, samo kaj, ko jim to ne prinaša zadovoljstva oz je to kratkega daha.
Vedno se naj dejo taki in taki, ki se na koncu nekako poparčkajo, eni za dalj drugi za manj časa in teh slednjih je več oz so večjem št. prisotni na raznih portalih, zato od daleč izgleda, da se tam zadržujejo le takšni f.f.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spider, ti pa res zelo malo veš o ženskah. Ti se nisi hvalil z BMW, si se pa hvalil z velikim pitonom, ki ga ne moreš spravit v nobene gate :). Pa ti ni to prav nič pomagalo pri ženskah. Ali pa se motim in so vse mone navelile nate :)?

Em, zakaj kratkega daha?

Ha ha, pa ne spet s to štorijo..Dosadni ste že, folk.

Ti je zmanjkalo protiargumentov, a? Raje povej, od kod ta tvoja vzvišena ideja, da prav ti veš, kakšen način lajfa je edini pravilen?

Spider, ti se spravljaš na vse tu gor na MONu. Sploh si sovražen do vseh žensk. Ne pogledaš pa se v ogledalo. Tak jadl jadl, ki si ga ti pisaril tu gor, sploh s tem tvojim kačonom pove veliko o tebi.
Vsak, ki je bral tvoj jadl jadl mu je jasno kam spadaš.

Khm, kje se jaz “spravljam na vse”? Sovražen do žensk?

Mah, whatever..:))))))

Spider, za začetek preberi ves svoj jadl jadl o svojem pitonu, o ženskah, ki te ne marjao, o tem kako boš večno v celibatu in tako naprej… v glavnem v ogledalo se poglej preden komu kaj očitaš.

Sem se že stokrat? In kaj zdaj?:)))

Jaz sem pisal že vsega in svašta tu gor, stvari take in drugačne, pa kaj? Očitno sem marsikomu pošteno nadeval po tintari, ko folk še po več letih ne more pozabit mojih postov.

Za dobrim konjem se prašina dviguje…:))))

Kaj pa če bi stopil pred večje ogledalo, da bi še celega pitona lahko ugleda v njem…… :)))

Em, zakaj kratkega daha?[/quote]Zaradi tistega kar sem napisal ob 10:13 😉
Se ti ne zdi logično?

Ja, to smo že pogruntali, da si konj :))))))))

Ne vem zakaj fantje ne dajo gor slike, jkjer so slikani z novim pralnim strojem ali likalnikom v roki. Pa kako obešajo perilo, sesajo, brišejo prah… Po mojem bi se trlo zanimanja.

Po čem to sklepaš?

Dvomim. Bi bili pa copate, pa mamini sinčki… 🙂
Nikol ni pruuuu. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj v tem je stvar, da tudi ženske niso vse samozavestne.

Takšne in podobne izjave me spominjajo na najstniške debate.
Razumem, če je moški pri 18-tih pravkar naredil izpit in se želi pokazati s svojim avtom, da bo lahko punco odpeljal na sladoled ali na kakšen izlet….Če pa se moški pri 30-tih še vedno postavlja s svojim avtom in na tak način kaže “samozavest”, pa dobimo občutek, kot da je obstal na tistem najstniškem nivoju.
Ko odrastemo so nam pomembnejše druge vrednote in da zna moški pokazati kaj drugega, kot pa kos pleha.
Zato imam občutek, kot da so tisti komentarji izjave nekih najstnic, ki pričakujejo, da jih bo moški z avtom razvajal.
Če je tako preprosto imeti avto kot pišejo, potem ne vem, zakaj ga nimajo same in one razvajajo moškega. 🙂

Seveda..:)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close