samozadovoljevanje
Japkica, vprašanj je 80% lažnih, ki jih pišejo pobalini, ki so jim pod pazduho komaj začele poganjati dlake.:) Tako da je treba z rezervo jemati, jaz bi določena vprašanja zbrisal, če bi bil moderator, ker se topik zasmeti.[/quote]
S tem se pa sploh ne obremenjujem… :)[/quote]
S čim pa se obremenjuješ? S tistimi, ki jim poganjajo sive dlake ali se jim rečijo lasje na glavi? 🙂
Odvisno katerega leta je bil ta november. Če je to lanski, potem je možno ja. Penis ne rabi prodreti, dovolj je da prodrejo semenčeca. Je pa majhna verjetnost.
Hej.
Jst mam pa eno malo težavco.
Samozadovoljujem se že kr neki časa (prstki, curek, blazina, …) in sm se pred kratkim odločla, da poskusm tut z banano.
No ja, ampak sm naletela na problemčk – klub temu, da sm bla res ful vlažna in sproščena, je nism mogla na noben način porint notr.
A se je to še keri drugi zgodl?
A je bla pač banana prevelika, al mam jst tok ozko?
Nismo videli ne tiste banane, ne tvoje tamale. Kaj bomo pa zdaj? A lahko razširiš svojo tamalo? bolj težko a ne? A lahko poiščeš manjšo banano? Mislim, da ja. Kje je problem?
Am, vlažnost zihr ni bla problem. V to sem 100% prepričana.
Glede skrbi in psihične napetosti pa ne vem. A je dejansko to res loh tok velk vpliv? Ker neki težavc mam pa res …
Sam sm bla res čist sproščena in sm misnla, da sm odmisnla vse stvari – ampak mam te psihične probleme zgleda že tok v podzavesti…
Tako je, kot je napisal Robi. Ni potrebno skrbeti, ker mati narava je poskrbela, da se vagina prilagodi kakršnemu koli moškemu spolnemu udu glede na dolžino in glede na debelino. Če ga ne bi “notri spravil”, potem bi ti telo “zablokiralo” zaradi psihičnega vzroka, ker nisi s pravim fantom, kateremu bi se lahko popolnoma predala in zaupala ter v končni fazi sprostila v spolnosti.
Veš kaj?
Tole je forum, na katermu loh usak izraža svojo svobodno voljo.
In ker sm pač naletela na en problem, sm to tut napisala.
In ja, če koga tole moje napisano vzburja in povzroča, da se slin, nj se pa še mal.
K da je važn, a do tazga stanja pride ob gledanju filmčkov, branju raznih zgodbic al pa pogovoru na forumu?
V čem je sploh problem? A v tem, kok prstkov bom uporabla? Čista groza.
Močno upam, da mi bo s trdno voljo pa rednimi vajami uspel v svojo vlažno in potrebno luknco spravt še kj večjega kot je pa eno navadna banana.
No, z vajami ti ne bo prav nič uspelo. A res tako slabo poznaš človeško telo? A misliš, da ženska, ki rodi, ima potem tako veliko, kot je otrok?
Forum je zaprt za komentiranje.