Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SAMOS (GR) – hotel Galaxy

SAMOS (GR) – hotel Galaxy

OJ…

Že bil mogoče kdo letos na Samosu, kaj priporoča za videti, kakšne so cene …in če je mogoče kdo tudi bil v omenjenem hotelu?

Za info bom zelo hvaležen!!

A res nobeden nič ne ve?

Hvala Nejc za trud, to sem tudi že sam našel…ampak moja nnemščina je “nikakeršna” tako da mi to koristi “nič”
Hvala še enkrat!

A si mogoče že nazaj prišel? Ker se jaz tudi odpravljam v ta hotel pa me zelo zanimajo podrobnosti!

vARNI….hotel je …tako tako…..ne priporočam

Številke ocen so naše enake nemškim 😉

A bi mi lahko kake podrobnosti povedala? Gre za najcenejšo varianto in sem pripravljena na to, da me ne bojo razvajal spredi in zadi, ampak dopusta si pa ne bi rada uničla zarad kakih bedarij. Kaki so kej zajtrki, sobe, čistoča? S tisto nemško stranjo si ne znam kej velik pomagat ker moja nemščina ne sega dlje od številk. Hvala za pomoč!

-zajtrk : šunka, sir, med, marmelada,jogurt, jajca na trdo, kava, čaj mleko, juice – vsak dan
– čistoča- ok
– hrup – neznosno – vsaj naša stran sobe ki je gledala na cesto – za znoret
– sobe majhne
postelje trde in mi je vsako noš raspadla( z jogijem vred sem se sesul na tla)/ posteljene aktivnosti so se ravno zaradi tega izvajale drugje .:)
kopalnica ni omembe vredna – tuš kad brez zavese, tako da je bila po tuširanju kot da bi jo umival od znotraj…voda nama je tekla iz zgornjega nadstropja….itd

Govorim o najini sobi, za druge sobe ne vem – opis je zgolj moja izkušnja in ne podaja splošne slike hotela

V ta hotel se nebi vrnil več – žal

pusti mail – dobiš slike

Hvala ti za informacije! Za slike se pa priporočam: vanya.van@email.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close