Samopostrežne blagajne Mercator
prosum, ce mi lahko kdo razlozi postopek, celoten vrstni red kako uveljaviti popust na teh blagajnah, da prime…
ker meni ga ne zagrabi… pol me mine in grem brez…
drugace znam z blagajno, samo ko je treba pa da zazna kartico in popust pa vedno nekaj steka… in ga nikol ne uposteva…
kak tocno je vrstni red in postopek kdaj se kaj skenira… imam in brezsticno kartico in v aplikaciji…
hvala
?, 06.06.2023 ob 21:41
@ kako173,
te lahko vprašam, ali si tako zabito bitje da res ne več kam prisloniti kartico, ali si samo trol, ki mu je dolgčas?
eni res ne morete brez zalitev ane…
naj ti povem, da sem tja ze prislonila kartico, pa popusta ni zagrabilo… zato sem zdaj povprašala tukaj natancno kako drugi naredijo, da vidim ce sem morda jaz kaj narobe naredila… ocitno nisem… zakaj ni zagrabilo ne vem, sem pa prijazni forumasici, ki mi je vse prijazno razlozila kako ona to naredi, se zahvalila in dejala , da bom zdaj se tudi spet tako poskusila inda vidim ce bo tokrat slo.
Zate torej drugic raje pomisli na razloge zadaj preden neupraviceno žališ.
Če je kartica na čip, se vstavi pred skeniranjem, brezstična se prisloni po skeniranem prvem artiklu. Spodaj v rdeči vrstici se mora izpisat PIKA ZELENA, MODRA ali ZLATA, potem je OK.
Potem skenirate artikel, in če ob sredah želite nanj uveljavljati 25%, skenirate s čitalcem črtno kodo, ki je natiskana na papirju nad blagajno. Če kode ni, pokličite asistenta.
Pri 10% popustu na nakupu se črtna koda skenira petke in sobote, ko je znesek nakupa 30 € ali več.
Če je še kakšno vprašanje, pišite.
kako173, 06.06.2023 ob 20:45
prosum, ce mi lahko kdo razlozi postopek, celoten vrstni red kako uveljaviti popust na teh blagajnah, da prime…
ker meni ga ne zagrabi… pol me mine in grem brez…
drugace znam z blagajno, samo ko je treba pa da zazna kartico in popust pa vedno nekaj steka… in ga nikol ne uposteva…
kak tocno je vrstni red in postopek kdaj se kaj skenira… imam in brezsticno kartico in v aplikaciji…
hvala
Vedno je pri teh blagajnah nekdo od personala, ki ti lahko pomaga.
Reci za pomoč in gotovo jo boš dobila.
Forum je zaprt za komentiranje.