Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samopoškodovanje

Samopoškodovanje

Zdravo zanima me na kakšne načine se lahko samopoškoduješ(režeš) in s čem ter kaj najmanj boli

*V tej temi niso zaželjeni tisti ki mi mislijo pisat o nekih psihoterapevtih in psihiatrih.

Vzameš knjigo, priročnik, skripto, strip v roke, pa je hitro bolje. Boli le v toliko kolikor se v možganih nove vijuge ustvarjajo. Ne provocirajte preveč.

Odgovor na objavo uporabnika
Ja,ja, 20.09.2021 ob 16:39

Vzameš knjigo, priročnik, skripto, strip v roke, pa je hitro bolje. Boli le v toliko kolikor se v možganih nove vijuge ustvarjajo. Ne provocirajte preveč.

Karjolo v roke, pa delat !

tako je, 20.09.2021 ob 16:44

Karjolo v roke, pa delat !

Pa lopato.

Ja pol ga bodo pa roke, noge, pa hrbet boleli.

Ja,ja, 20.09.2021 ob 16:57

Ja pol ga bodo pa roke, noge, pa hrbet boleli.

Ga bo pa punca zmasirala…delovne fante punce vedno dobro zmasirajo…

Kakšen teden, potem se bo pa navadil. In pozabil na neumnosti.

no vidiš…vsi smo se ogibali psihiatrov in psihologov…ne rabiš…

delo krepi človeka…

Vem, da najbolj boli in skeli če se urežeš s papirjem.

To odpade, 20.09.2021 ob 17:19

Vem, da najbolj boli in skeli če se urežeš s papirjem.

Ja res.Posebej , če je knjiga debela in šolska.In če pade na trdo butico, ti lahko ubije vse znanje…

Namen samoposkodovanja je, da si zadas fizično bolečino, ker ti le ta lahko dovolj ublaži pritisk, da ne čutiš več bolečine v duši. Ne razumem, zakaj bi iskal neboleče načine samoposkodovanja. Se hočeš komu kaj dokazati, zasmiliti?

, 20.09.2021 ob 16:25

Zdravo zanima me na kakšne načine se lahko samopoškoduješ(režeš) in s čem ter kaj najmanj boli

*V tej temi niso zaželjeni tisti ki mi mislijo pisat o nekih psihoterapevtih in psihiatrih.

( https://app.box.com/file/808433893167?s=sc9244ufql7keqly08pzwfh961d11bn2 )

Zame je to svojevrstno testiranje in dokazovanje sebi, da je človek močnejši od bolečine. Kdor kadi lahko poskusi tudi kakšen žareč ogorek ugasniti na sebi.

Lahko poskusiš s cirkularko. Ali pa čik ugašaš na ščegetavčku.

Ne bom nič komentiral.

Sem v službi Njenega Visočanstva Večne Princese Večnosti. Čas je relativen, ni absoluten. Vsakih milijon let en cigaret prižgem.

Probala sm že s tehničnim svinčnikom sam mors res ful dolgo drgnat probala pa sem tut že z britvico sam mi ni dlih najbols ratal ka pa se priporocate s cem je fajn

Julija Adlešić, 20.09.2021 ob 19:48

Lahko poskusiš s cirkularko. Ali pa čik ugašaš na ščegetavčku.

? ?

Stari… ? ta z cikom kolk je smesna je tudi boleca…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close