Samoporjavitvene kreme
Lani sem preizkusila obarvani losjon, s katerim se namažeš vsak večer po kopanju (ne spomnim se znamke – garnier ali dove) in sem lepo porjavela. Piling ni bil potreben. In losjon je krasno dišal. Nič se ni poznalo na oblačilih…
Res je, da po tednu dni, ko se nisem več mazala, nisem bila več “obarvana”, ampak, to je, mislim da, rezultat tudi samoporjavitvenih krem.
Jaz se mažem samo po nogah, da se ravno ne odbija svetloba od njihove bleščeče beline (lahko bi delala reklamo za pralni prašek). Drugje se pa ne mažem, ker se mi zdi preveč umetno – barva namreč vleče na oranžno. Veliko bolj zadovoljna sem bila lani poleti z losjonom Dove – se mi zdi kar močan, tako da se z njim nisem mazala vsak dan, poleg tega tudi ne po dekolteju in vratu (ziher je ziher).
cao, jst sem si pa kupila kremo od helan kozmetike ( vogliadisole), je sicer kao za obraz samoporjavitvena, pa sem si jo kar po celem telesu namazala in da ful lepo barvo – tako zdravo, ne preveč močno, tko da zgleda da si se na soncu sončil. nič flekov. Sem prvič to probala, ker sem bolj svetle polti in sem zelo zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.