Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samoporjavitvene kreme

samoporjavitvene kreme

Jst sm si letos kupila Garnier Summer Body in je prov fajn. Zdele sem se 4 dni zaporedoma mazala in sem glih lepo dobila malo tena, da nisem kot sirotka. Lani sem imela Dove SummerGlow, mi je bil isto ok, samo mi je preveč smrdel, ko se je razvijala barva pa malo manj mazljiv je kot tale Garnierjev…se res “obnaša” kot losijon in ima na začetku ful nežen vonj po kamilicah…ko se začne razvijat vonj sicer malo smrdi, ampak manj kot Dove.

Pred prvim sklopom nanašanja si tudi jaz naredim peeling telesa, da se lepše razporedi po telesu, sicer pa se mi zdi, da ti losijoni niso tako zahtevni pri mazanju kot prave samoporjavitvene kreme.

Če ne pričakuješ preveč, so tile losijoni čisto fajn stvar…

Joj, joj, drage dame. Nikar se po nepotrebnem ne uničujte. Za kožo uporabljajte čim bolj naravne izdelke. Pojdite raje na sonček, s primerno zaščito in ne pretiravat. Boste dobile tudi vitamin D, kar je veliko bolj zdravo.

Lp Maša

Meni druga ne preostane kot kaka taka krema…sem zadnjič bila 30 minut na soncu in to po 15 uri, pa sem dobila naslednji dan tako alergijo,da je ne pomnim…še nikoli, niti na morju, me ni tak zagrabla alergija kot sedaj!
Drugače pa jaz tudi uporabljam Dove, samo sem bla tak lisasta po nogah in to kljub temu, da sem pazila kako sem se namazala in da sem počakala, da se je krema vpila, preden sem se oblekla! Jo pa uporabljam za obraz in vrat, ne namažem se vsak dan in se čisto dobro pozna, nič kaj pretirano in sploh nisem lisasta…tak da ne potrebujem pudra 🙂

...pusti soncu v srce...

Moja mami je letos tudi takoj dobila alergijo na soncu, pa sta na morju že 10 let skoraj vsak vikend…tko, da nekaj sigurno je na tem, da sonce postaja vse agresivnejše, ravno zadnjič so rekli, da je ozon presegel normalno stopnjo…tko da po mojem so te kreme so sigurno bolj zdrave oz. manj škodljive kot sončenje. S faktorjem pod 20 sploh nimaš kaj delat na soncu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close