Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Samoporjavitvene kreme

Samoporjavitvene kreme

Potrebovala bi samoporjavitveno kremo za celo telo in obraz (mastna koza), ki bi bila take vrste, da bi me tudi scitila pred soncem. Torej najprej zascita, potem pomoc pri porjavitvi. Imam vitiligo in bi tole rada prekrila. Ne bi uporabila pudrov, ker planiram kopanje. Hvala za odgovore.

se dodatno vprasanje na to temo – kaksne so kozi skodljiv e posledice uporabe samoporjavitvenih krem (ce sploh so negativne posledice)?
Hvala.
teddy

Pametno vprasanje, ampak kaj ko naju nihce ne bere…

punce bo treba na kak drug forum pogledat tukaj je eno velko mrtvilo.

Ja, se selim na zenski cvek. Ker saj to je tudi za cvek, ali ne?

ziujo!
js sm se mislm da kar eno leto mazala s porjavitvenimi kremami…mislim da ni to nic skodljivo,prej dobro za kozo ker jo masti…se zdaj jo usake tolk casa nanesem…samo mam en problem…na obrazu mam ful mastno kozo tko da dodatna mastitev s samoporjavitveno kremo mi je povzrocla mozolcke…no to je pa mislm da use…s kremo se zdej namazem enkrat tedensko pa usake tolk casa grem u solarij tko da je barva super!

Mislim, da so te kreme bistveno manj škodljive kot sami sončni žarki.
V Avonovem katalogu sem zasledila samoporjavitveno kremo z zaščitnim faktorjem, dobiš pa jih tudi kje drugje.
Raje si že pred odhodom na morje/sonce namaži z omnjeno kremo.
Zaradi vitiliga rabiš visok faktor(30), dobro se zaščiti.

OK, hvala za odgovore!

Kreme za samoporjavitev izsušujejo kožo in je nikakor ne mastijo! Kakšnih drugih škodljivih stranskih učinkov pa nimajo. So vsekakor zelo zdrava alternativa solariju in soncu!
Pred uporabo piling ter kakovostna krema za samoporjavitev in je to TO! Lep naraven ten brez sonca!

hello

ali obstaja tudi kakšna, ki ne pušča potem barve na oblačilih?

lp

Hej živjo!

Je, ja. Preizkusila sem jo včeraj. Gre za Dove, novi losion. Včeraj sem se namazala, upoštevala navodila, danes sem že bila na aerobiki s svetlomodrimi hlačami, in moram reči, da zaenkrat ni pustila nobenih madežev, kljub dejstvu da je teklo od mene.

Lp,

B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close