Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samoporjavitvena krema

samoporjavitvena krema

Katera je najboljša ki ste jo do sedaj sprobale? Koliko časa zdrži in kako pogosto se moraš mazat z njo? A se po obrazu in vratu tudi namažete?

Ponavadi naj bi se te kreme uporabljale ločeno: ena za obraz in druga za telo.
Jaz za obraz uporabljam Lancome (ne bi mogla biti boljša), ni krema, prej gel, zato se lahko enakomerno razporedi po obrazu in se ti kasneje ni treba ukvarjati z odstranjevanjem neuspelih porjavitev.
Za telo imam Lancaster v spreju, ki pa mogoče ni najboljši, pa tudi sprejev se je bolje izogibati zaradi težkega nanosa. Baje je za telo dobra ena od Sheseido (na oljni osnovi).
Lancome drži 3 dni, vendar se splača kljub temu, da stane nekaj čez 6.000.
Ti pa odsvetujem razne Niveje itd. (ni zaželjenega učinka, dobiš pa nezaželjen vonj…)

LP

Čau nana!
Mene pa zanima kje se da dobit to kremo Lancom, kakšen je točen naziv in koliko stane.

Hvala

LP MAJA

Lancome Soleil /Soin Vitamine E Pure/ Flash Bronzer – Self-Tanning Face Gel, Record Results

Kupila sem jo v Maxiju, stala pa je mislim da 6.100.

In za kolk časa jo to maš (mislm, cena pa je kr)?

LP

Ne uporabljam je skoz, ampak glede na to, da se uporablja za obraz jo lahko imaš 3 mesece, pa če jo apliciraš non-stop. Jaz jo imam od junija. Uporablja se samo za obraz (lahko tudi vrat) zato jo imaš dalj časa, v dozi je 50 ml. V roku dveh ur je viden dokončni učinek.
Po nanosu in med delovanjem ne pušča nobenega neprijetnega vonja ali lis.

Ojla, dečve!

Ravno danes sem imela namen odpreti vprašanje na temo samoporjavitvene kreme.

Mislite, da je dobra za obraz?? Po naravi sem precej bleda in sem se že malo naveličala pudra, zato občasno uporabim omenjeno kremo. Sam ima precej grd vonj in me zanima, če morda ne naredi koži preveč škode?

Torej, vaše mnenje, prosim!
Hvala,
Z.

Punce – upam, da ne bo zvenelo kot reklama, ampak v LJ je že nekaj časa odprt Kompas shop (tam na trdinovi pri avtohiši), ki ima za kozmetiko tipa lancome, dior, itd. po mojih izkušnjah najboljše cene.

*zvezdica** katera krema ima “grd vonj”?

Za obraz imam tudi jaz tole od Lancoma – samo, mi je skoraj premastna. Po par urah se svetim 100 na uro. Prime pa res brzinsko. Me potem vsi sprašujejo, kje sem se že sončila.

X upam, da maš prov, sem jo šla kr kupt in sem si jo zdele dala gor. Tko, da upam na rezultate. Poročala bom kakšen je bil učinek za vse, ki ste v dilemi.
LP

Kaj pa v njihovem salonu na Slovenski? A niso tam najnižje cene? Bom šla preverit pa vam sporočim! Lep vikend!

Men pa smrdijo, vse.

Preverjeno! Joj sm hitra a ne? :::))) 6.160,00! Ni ceneje!

Najbrž je tam cena res najnižja, ampak…

…jaz sem hotela z vami deliti to informacijo, ker recimo za diorja pa nimamo lastne trgovine v LJ in ker veliko uporabljam njihovo dekorativno kozmetiko, vem da je tam ceneje kot v milerju ali maksiju. Isto je s kar nekaj parfumi :))

dior in Collistar sta super self-tannerja. Preizkusila sem jih ze malo morje- pa sta ta dva pri meni absolutna zmagovalca!
Samo pri Diorju je treba vzeti temnejsi odtenek!
Niveo sem kupila pa smo enkrat in nikoli vec. Ne samo da smrdi in nima ucinka- zapacala mi je pore.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close