Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style samoporjavitev

samoporjavitev

Moj problem je tak. Že dva meseca uporabljam kremo za samoporjavitev od loreala in moram rečt da sem zelo zadovoljna. Nobenih lis al kaj podobnega, imam zelo naravno rjavo barvo. sedaj pa se mi je zgodilo, da sem se namazala z eno drugo kremo oz. z body milkom in sem na to popolnoma pozabila ter se nato namazala še s kremo za samoporjavitev in posledica tega je da imam sedaj po nogah grozne lise in pikice. Rada bi si to dol spravila, da lahko začnem znova pa me zanima, če mi zna kdo povedat ali obstaja kakšno sredstvo s katerim bi to barvo spravla dol s kože. Pliz, anyone??? !!!

Piling je najbrž edina rešitev….

Z Majo se strinjam, te pa prosim ce mi lahko napises koliko stane ta lorealova krema. Hvala

Tudi mene zanima katera krema je to?

Pozdravljena!
Ne vem, če si še na forumu, pa bi te vseeno vprašala ali si po tej kremi od L Oreala vlekla malček na rumenkasto?
Jaz že 2 tedna uporabljam Sublime Bronze (za že temnejšo polt) in sem bila zadovoljna. Pa mi je prijateljica rekla, da sem “rumena” v obraz, kar pa jaz tega ne opazim.
Dejte mi povedat vaše izkušnje in pa če obstaja krema za samoporjavitev,ki ima bolj naraven, rjav izgled, brez rumene ali oranžnega odtenka.
LP

Po moje je to odvisno od tvojega pigmenta. Jaz sem imela od Delialove kreme zelo lepo barvo, ampak tolk smrdiš ko se namažeš!! Pa še na spodnjem perilu ostaja ta barva, pa na rjuhah.
LP

Ne, ta pa ne smrdi, ravno nasprotno. Glede na to, da se mažem samo po obrazu in vratu mi umaže samo ovratnike in robove majic.
Ja, verjetno, da imam rumen pigment pa se zato še bolj pozna.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close