Samoporjavitev – zelo mocen ucinek
Preizkusila sem ze vse mogoce kreme in spreje za samoporjavitev, vendar nikoli po nobeni stvari nisem ravno zelo rjava (kljub temu da se mazem vec dni zapored). Ali vesta za kaksno sredstvo, ki te res mocno obarva? Rada bi bila tako kot da bi se soncila na soncu, vendar do sedaj mi to se ni uspelo doseci. Vse kreme res dajo neko barvo, vendar ni ne vem kaj. Kaksen predlog?
Čav!
Mislim, da imamo ženske podobne probleme. Tudi jaz bi bila zelo zadovoljna, če bi bila malo bolj rjava.
Letos mi je kolegica svetovala, ko gre na morje, naj si priskrbim kakavovo maslo. Rekla mi je, da naj si ga zagotovo kupim, kajti njej je resnično pomagalo.
Kupiš ga lahko v vsaki lekarni, vendar pozor s tem maslom!!! Je brez faktorja, zato ti ga v prvih dneh, ko boš svojo kožo izpostavljala soncu, ne priporočam.
Najprej začni s s kremami oz. oljem, ki imajo zaščitni faktor, potem, ko boš imela že nekaj podlage, pa privošči svoji koži intenzivnejši ten kože. V prvih dne uporabe še malo kombiniraj s faktorji, ko pa boš videla, da imaš že kar nekaj barve pa si privošči razvajanje na soncu in na koncu dopusta bo barva izrazitejša.
Še enkrat pa te opozarjam!!! Izpostavljaj se soncu s pametjo, še posebej, če boš uporabljala kakavovo maslo!!!
Lp mnk
Živjo,
vsa sredstva za samoporjavitev nudijo trajno (razmeroma) in neflekasto obarvanje samo, če se namažete toliko (odvisno od različnih izdelkov), da porjavite za kak odtenek ali dva. Če se namažete večkrat, je učinek sicer ob previdnem nanosu ipd. zadovoljiv, ampak po ene treh dneh se začne (kot je ena točno opisala) svinjarija vsepovsod (brisače lisaste, če se tuširaš več kot ene 15 minut, gre ponekod barva dol (kot včasih ko so si s čajem noge barvale), fleki na spodnjem perilu, izguba “zagorelosti” ob pasu, v pregibu komolca, pod dojkami,….).
Tako da tole varianto priporočam samo za kako izjemno priložnost, ker je sicer skrajno zoprno (in boleče) drgnit s sebe preostalo barvo, ki pa jasno noče dol (in potem imaš roke bele, nadlaket zagorelo, vrat spet malo bolj bel,…)
Kar se pa kakavovega masla tiče, je pa super za vlaženje kože (tudi diši lepo), samo na sonce brez zaščitnega faktorja pa nikakor ne
LP
Živjo,
od enkratnega nanosa res ne bo flekov, če se pa namažeš vsak dan enkrat več kot tri dni zapored, pa sicer nekaj dni lepo zgleda, ampak potem pa ne več.
LP
Katarina
(a ja, od Vichyja krema se lepo nanaša, samo malo je je v pakiranju, stala je pa nazadnje, ko sem jo kupila (pred letom dni) ca. 2700)
Forum je zaprt za komentiranje.