Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Samodejno ugasanje racunalnika

Samodejno ugasanje racunalnika

Imam sledec problem. Instaliral sem windowse XP s SP2, in sedaj ko dam izklopi racunalnik se mi racunalnik ne izklopi samodejno sam pac pa pise da lahko zdaj varno izklopim racunalnik.

Cudno se mi zdi samo zato, ker prej sem tut mel nalozene windowse XP sam s SP1 pa se mi je normalno izklapljal, s tem da sem tut pri SP1 imel ze enkrat podoben problem, ko sem jih jest instaliral se sem ga tut mogel na roke izklapljat, ko pa ga je enkrat odnesel oce na servis ker je blo nekaj narobe in so tam nalozili iste windowse ravno tako s SP1 pa se je normalno izklapljal sam, tako da ne vem kaj naredim narobe ali je potrebno kaj spremenit kje kaj, da bi se samodejno izklaplal??

Imam pa celeron 500 MHz.

Vsaka pomoc dobrodosla.

Lp Miha

Naj ti ga pa še zdej oče odnese na servis….

Prosim malo bolj resne odgovore.

Nisem napisal tega da se boste delali norca iz te teme, pac pa sem pozval tiste ki vejo kako in kaj ce bi lahko pomagali, drugi, ki pa ravno tako ne veste pa zadrzite brezvezne komentarje zase.

Hvala za razumevanje.

Najprej se nauči pisat in uporabljat ločila!!

Pa saj si napisal, da ko si ga instaliral sam, si imel sranje. Foter ga odnese na servis in tam ga poštimajo.

Ponovi vajo…

Tu ni forum za to da bomo pisali knjizno slovensko, tako da tisti ki hoce razumet kaj hocem povedat, in mi hoce pomagat, bo ze razumel kaj hocem povedat, ce pa se kdo hoce samo spotikati in ga vse moti pol pa naj rajs ignorira sporocilo.

Pa nisem tak neuk glede racunalnistva, kot si mogoce mislis, sem sformatiral ze dosti masin, in sem tut drugace dost seznanjen z racunalnistvom, tako da ce hoces pomagaj, ce pa ne ves kaj bi blo narobe oz kako bi pomagal/a pa pac ne pises.

To se mi dogaja samo pri tej masini, tisti ki jo jest uporabljam v Lj med studijem vse kar naredim deluje pravilno, na tej pac ne.

Tako da ce kdo ve kako bi to postimal, naj mi prosim pomaga.

Hvala za razumevanje.

Lp Miha

Zaklepam temo, zato ker je celotna zadeva malce ušla iz konteksta.
Pa tudi sicer smo na tem delu foruma urejeni ljudje, zato prosim brez žalitev.

Klemenxx

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close