Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samo za tiste, ki ne želite svojih otrok

Samo za tiste, ki ne želite svojih otrok

Oh, 1. mesto že zasedam. 😀 Dobri geni morajo iti naprej, ti si tudi premišljeno ravnal, da slabih nisi dal naprej, ker menda nisi imel priložnosti, kam jih strest. :)))

Pozabila kopirat:)

Misonkka, te lahko vprašam nekaj (čisti ženski čvek)? Se ti je kdaj zgodilo, da se ti je kak otrok zasmilil, ko si videla, kakšne starše ima? Meni se je to v zadnjem času zgodilo pri dveh večjih družinah. Včasih se mi zdi, da nekateri delajo bolj na številčnosti kot na kvaliteti.

Ja.Do joka me je spravil prispevek nekaj tednov nazaj,ko sta otroka jedla štručke iz lidla za kosilo.
Ogromen cmok sem dobila v grlo in ga nisem mogla dol spravit.(

Morda zato,ker tisti fant je najstnik tako kot moj doma in…joj.

Nemudoma sem pisala e meil na Tv tednik in povprašala za št. in naslov.Tega so mi tudi dali.

Morda pa ni pravi odgovor na tvoje vprašanje tole..Si želela slišati bolj globalno a ne?

Ja…tudi v tej verziji tvojega vprašanja se mi je zgodilo usmiljenje.

Sprašujem se,zakaj se odločajo za veliko otrok samo zaradi številčnosti.Zdaj so že ti otroci,kateri so se mi nekoč smilili hvala bogu veliki.Le šole niso vsi dokončali.

Oh, 1. mesto že zasedam. 😀 Dobri geni morajo iti naprej, ti si tudi premišljeno ravnal, da slabih nisi dal naprej, ker menda nisi imel priložnosti, kam jih strest. :)))[/quote]
dokler ti in podobni “visite” na forumah namesto, da bi natepavali rodne babnice … je vse OK ☺ [sup](btw: vrstni red je random — mogoče malce sorttiran po prvih črkah)[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close