samo za samske ženske
Jaz sem bila prejšnji vikend sama – uuuaaauuuu, kako uživam sama. Pospravila sem si, zelo dobro skuhala, brala, malo visela na internetu, si naredila enkratno kopel, sanjarila, šla do kozmetičarke, poslušala glasbo na glas, šla na bližnji hrib, se dolgo tuširala, ful uredila celo telo – britje, masaža, gledala TV, se igrala z mucom … Še prekratko je bilo ….
stanovanje imam v nulo pospravljeno, TV nimam, berem celo leto,
samo kak čvek pogrešam, mogoče nekoga, da grem z njim v kino, gledališče, razstavo – ne želim hoditi sama- to je vse[/quote]
Eni niso razumeli, ti pa tudi nisi jasno napisala – da bi rada kakšno samsko prijatlejica za družbo ta vikend …
Prosim? To je pa eno butasto posploševanje, kaj misliš da tako oh in sploh izgledaš, da te vsak hoče?
Morda si boš s takim razmišljanjem zapravila marsikaj v življenju….aja da ne bo pomote, jaz se ne ponujam, samo komentiram…
Ups, nisem vedel da govoriš o premoženju…sem mislil da o posujanju lulike…, se opravičujem, tebi je tvoje premoženje v bistvu veliko breme, kot berem si sama, nimaš družbe, moških se bojiš ker zaradi enega zajedalca v vseh vidiš enako….eh, zgleda da premoženje res ne prinese sreče…
Vseeno pa ti želim, da se varno pripelješ sama s svojim avtom in plačaš svojo kavo, ki jo boš morda spila z neznanko…
Ja, ko se bo na tebe spravil nasilnež in te fizino maltretiral, potem se mi javi![/quote]
Zakaj ne pišeš že v štartu bolj jasno, če omenjaš premoženje in zajedalstvo se ne bere kot nasilništvo…, ni res? Bere se kot, da je bil tip “sponzoruša”….
Verjamem pa, da te je zadeva prizadela in ti pustila določen pečat, ki ga nosiš s seboj in sedaj v vsakem pripadniku nasprotnega spola vidiš potencialno grožnjo….No temu ni tako, si naletela na bebca…, samo so pa tudi ne-bebci…si pomislila tudi kaj v tej smeri?
Forum je zaprt za komentiranje.