Samo to me zanima – gola dejstva RTV
Jaz pravim, da bi RTV moral obstajati in to seveda nacionalno. Zakaj? Ker če želi danes privatna TV preživeti, mora delati program, kjer je čimveč kurbarije, vojne, nesreče, trpljenja… In seveda čimbolj odbitega šova.
Tako nobena poljudna oddaja na komercialkah ne najde prostora. Ker nima velike finenčne koristi. ŠPač takšni smo ljudje, gledamo kretenizem ala BB in to nosi dobiček in gledanost. Če ukinemo RTV bomo ukinili en kupoddaj za ljudi,organizacije, dogajanja, … ki nikoli ne bi prišla na televizijo.
če želimo uničiti kulturo, potem moramo uničiti RTV.
ne smemo pa to gledati kot golo dejstvo. Ampak moramo istočasno tudi narediti red na RTV ju, da se ve, zakaj se daje državni denar. Da se najde prave ljudi, ki znajo tudi iz kulturnih in poljubnih tem narediti dobro oddajo, prispevke in filme.
Primož
Jaz sem ZA novi zakon, ker tako naprej ne more iti. Nobenega pametnega programa. Zvečer ni drugega kot politika. Nobenega programa za mlade. Od muzike samo šansoni in govedina.
RTV naj obstane, ampak naj postane resnično TV za vse. In naj že končno počistijo kader, ki dela zdraho tam že 40 let. (a la Miša Molk).
Predvsem pa politiko ven! Če je bil prejšnji zakon zato, da se je dalo politiko noter, upam, da se bo popravilo vsaj to. Bo že pol dela opravljenega.
Pojma nimam, prvič slišim, ampak a ne bi imeli raje referenduma o malem delu, ki bo v naslednjih petih letih povzročil, da bo brez dela ostalo 20 procentov od že sedaj malo zaposlenih? Gre za odvračanje pozornosti od resničnih problemov? Od tega, da štipendij za dijake več ne bo? Da si tudi z delom ne bodo mogli zaslužiti za avtobus in vlak?
“”RTV naj obstane, ampak naj postane resnično TV za vse. In naj že končno počistijo kader, ki dela zdraho tam že 40 let. (a la Miša Molk)!!””
Načelnoje to dobro povedano le s to bistveno razliko, da Miše MOLK dejansko že dolgo ni več na TV! Ko je bila je bilo vse drugače in BISTVENO boljše!
Problem je v raznih (bivših) direktorjih TV (MOŽINA) itd, ki je več kot neverjetno, da mož s tako opranimi možgani in tako nastrojen proti Slovencem lahko postane direktro nacionalne TV!!!