Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samo še kirurške in ffp2 maske

Samo še kirurške in ffp2 maske

Odgovor na objavo uporabnika
Kirurske maske, 06.11.2021 ob 07:49

Malo so pozni za tako odločitev!

Ja jajotovim kameratom je zmanjkal dnarčka, pa je treba posel zrihtat.

Gledam pa ne vidim tako bistvenega odstopanja pri hospitaliziranih, glede ne njihove vsemogocne FFP2 maske.

maske iz blaga so prepovedali iz dveh razlogov- ker z njimi mafija nič ne zasluži, ker jih ljudje delajo sami in ker so kitajske kirurške maske posute z grafen oksidom, ki poškodujejo pljuča, ko to vdihavate…Uprimo se tej bandi, ker maske ne zaustavijo virusa, to je tako, kot bi komar letal skozi mrežo za gol

vatikanske ječe, 06.11.2021 ob 12:56

Kaj te vem, kolk v Avstriji resno jemljejo virus. Sem bil ravno zadnjič v seiersbergu, večina nima mask, tisti, ki imajo, pa imamo PPF2. V bistvu so mi potrdilo preverjali samo v piceriji. Drugače sem cel center in trgovine prehodil brez maske in brez kazanja potrdila.

Bolj greš proti meji s Slo, manj se upoštevaj ukrepi.

Drugače pa obvezene so FFp2 maske za trgovine. En čas za cepljenje ni bilo potrebno imet masko, razen v živilskih trgovinah.

Zdaj po novem pa so maske spet za vse obvezne. Pa recimo frizej samo 2g (prebolel, cepljen). Cel kup stvari je sedaj samo 2g. Torej nič več testi. V službi pa še vedno 3g. v šolah se otroci že celo leto testirajo 3x na teden.

Eni preverjajo, eni ne.

Prodajanje buck, 06.11.2021 ob 13:11

Gledam pa ne vidim tako bistvenega odstopanja pri hospitaliziranih, glede ne njihove vsemogocne FFP2 maske.

Hm, hočeš reči da ima AT malo več hospitilizranih kot Slvovenija? Res je, samo AT ima 9 mio preb.

ffrancelj, 06.11.2021 ob 13:19

maske iz blaga so prepovedali iz dveh razlogov- ker z njimi mafija nič ne zasluži, ker jih ljudje delajo sami in ker so kitajske kirurške maske posute z grafen oksidom, ki poškodujejo pljuča, ko to vdihavate…Uprimo se tej bandi, ker maske ne zaustavijo virusa, to je tako, kot bi komar letal skozi mrežo za gol

Ja, eni ste pa res pametni. A čipa še nimaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close