Samo pozdravček
Kaj so te spet napadle babe sitne,uhaste…Pri nas se zdejle pripravlja na nevihto in grozno grmi,da se tresejo šipe.
A ste vidle,kaj ste skuhale babe??!!!Spet dež…
Pa klinc gleda,kdo je kdo.Glavno,da se mi poznamo.Uh Tud muca je mela danes zelo pestro dopoldne.Hodila je od pisarne do pisarne in žugala s papirji.Heheh Aha tud penasta je bila okol ust.Hja to bi pasalo na ježkovo temo.No hvalabogu sem preživela,udi ta dan…Lubije vsem,če me že noben ni pogrešal…:((((((((((( jaz vas sem,kajti bolje bi mi bilo sproščeno v vaši družbi.Tako pa sem bila v napetosti celo dopoldne.Pozdravček na lepše dni.
P.s. Baje so planeti tako razporejeni,da e bil današnji dan obupno grozen in težek.Potrpimo še malo..da bo bolje,nebo se jasni, temni oblaki hitijo naprej..
Probaj tkole:
Limonco nareži na kolobarčke in jo daj v posodo.Prekrij dno s sladkorjem en malce vode,da se poca in kuhaj to da se sladkor stopi do vrelišča..POtem po žličkah to pij!Zagotovo pomaga..aja in še ena alternativa.Grlo zunaj namaži s skuto poveži z ruto in pojdi spat.Zjutraj grlo ne bo bolelo.Verjemi res pomaga!!!
Upam,da ne obležiš!!!
Lubia***
Zdejle sigurno že ajaš…lepo spančkej,pa kej lepega sanjej,jutri ti pa želim,da te angina pusti pri miru
Recepte pa sigurno sprobej,ker pomagajo.Lepo nočko.Tud jest grem v krpe.Sm utrujena..se pišemo jutri nočko gmajnica..vsem skup lepe sanje..pa,pa…***
Forum je zaprt za komentiranje.