Samo pozdrav1
Hej! Sem ze tooolikooo naredila danes. Zdaj pa soncek kuka v sobo.
Ja, vceraj sem na ac obcutila sunke burje. Adaj pa hcerka pravi, da je prd Loggio prav prijetno toplo.
Crkljajo me pa!! Ampak pri zajttrku pa z mano ne bodo imeli zgube. Je pa vsega.
Nalozila sem si ovsene kosmice, skuto z majcenim polnozrnatim polzkom, se toplim. Z nekaj sadja bom prezivela do vecerje. Natakar mi je dovolil kombinacijo iz dveh menujev( nic mesa, ki mi niti sinoci ni disalo ):
duseni koromac ali sladki janez in skutini struklji .
Je pa lepo, imam kar malo slabo vest, ker vse to sama uzivam.
Pzdravcek vsem in upam, da bom mogoce tudi sama nasla ta r. program in poslusala Vladko. Sicer sem jo videla in z njo klepetala v zivo:))
Sonce, ti kraji so tako lepi kljub temu, da ne sijes tako mocno. Babi
.
Mene je ob opisovanju podnebja tudi kar mamilo kako bi blo fajn it dol, pa sem hitro imela dolg nos – da neporočene ženske ne smejo v državo, mislim ta je pa čez vse ;-)).
Vladka lepo te je bilo slišati, tudi Babi te je posušala, CIA deluje ;-)).
ti speedy, najprej zamenjaj nick, ker nisi nič speedy ;-)).
kdaj sem ti že poslala mail? Hja, s tabo se kaj menit ;-)).
V glavnem se z Deko jutri odpravljava v dol. topl. (plan je tak), ura še neznana, popoldne v glavnem. Si zraven?
Marmelada tud že čaka ;-)).
Halo, halo….iz Dt!
Vsem hvala za lepe zelje( s stresico) !
Vladka, lepo je bilo slisati tvoj glas.
Sonce in Deka – tako prijetno je bilo poklepetati z vama ob dobri kavici. Najlepsa hvala za prijetni urici in ostalo.
Deka, piskotki so super:))) Sonce, svecka je kot ti: tudi ce ni soncka, ga pricaras.
Speedy bom pa spoznala na poti domov – v soboto.
Jedla sem ajdove struklje, mnjami. Vsa pohvala kuhinji. lLepe pozdrave vsem Babi
Ja, nimam kaj dodati, saj sem obema že poslala pošto.
Sem mislila da bi kar v soboto ponovile predno gre Babi domov – ena kavica za srečno pot v NM – Babi če utegneš sporoči ;-))
Deka piškotki so mmmmmmmmmm, za recept sem te tudi že prosila ;-)).
Dora me je seveda zvedavo gledala ko sem jih jedla in zraven mencala, se presedala in na vse mogoče načine kazala da bi tudi ona probala, tako da sem ji s slabo četrtino piškota “požegnala” briketke v skledici in ti povem da jih je tako zmazaza kot že dolgo ne ;-)).
Punce ko bi vedele kakšna kraljevska mačkona ima Babi – že na sliki sta videti prav “carska” (tako po dimenzijah kot po “poziranju”) ;-)).
Forum je zaprt za komentiranje.