Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Samo en tester

Samo en tester

Andreja, nedolgo nazaj sem obiskala vaš salon, kjer sem se zelo dobro počutila. Zmotilo pa me je nekaj – dobila sem samo en vzorček kreme za obraz in seruma. Razumem, da je vzorček za 4 dni, vendar jaz kot laik ne znam zaznati učunka tako hitro.

Kljub temu, da sem vašo sodelavko prosila še za enega (sem bila pripravljena plačati), mi le-tega ni želela dati.
Saj ne bi bilo problema, če bi šlo za kakšno cenovno dostopono kremo oz. serum. Za kremo, ki mi morda ne bo ustrezala pa resnično nisem pripravljena brez konkretnega testiranja odšteti 7.000 SIT in več.

S tem ste me izgubili kot potencialno stranko za nakup krem, serumov, čistilnega mleka,…

A ni škoda, da na tako brezvezen način izgubite stranko?

Pa se opravičujem, ampak tole me je res zabolelo…

Tudi meni je hudo , da se je to zgodilo , ker osebno nimam navade , da nekomu ne bi želela dati testerja , razen v primeru ko le teh zmanjka.Testerji so tudi vedno na razpolago brezplačno.Obstajajo pa nekateri proizvodi , za katere testerjev ne dobimo-to so predvsem mleko , tonik…..V imenu salona se še enkrat opravičujem za neprijetno situacijo in prosim , če se vam je zgodilo še kaj neprijetnega , da mi to posredujete , ker želimo probleme odpraviti in želimo ,da so stranke čim bolj zadovoljne.

Hvala za hiter odgovor!

Moram priznati, da druge negativne izkušnje pri vas nisem imela in sem se resnično počutila prijetno – tako v smislu prijaznosti vaših zaposlenih, kot tudi ambienta.

Ste pa me res razočarali z zgoraj napisanim.

Pa srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close