Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Samo da je Počivalšek izgubil na volitvah

Samo da je Počivalšek izgubil na volitvah

Takšno arogancO kot jo ima on, redko vidiš. Samo da smo ga zbanali.

Ni bilo večjega veselja in plesa.

No, jst sem bolj vesel, da je pacient pušnil.. Pocivalsek mi je bolj smešen v bistvu.., ker je govoril, da bodo dosegli dvomestno število. Sem si mislil, pa ta je še vedno pijan od tiste dva deci vode, ki jo je popil med korono v Prekmurju..

Ni mi jasno kako so lahko ljudje tako brezlicni kot sta on in pacient. V vsaki stvari, ki jo napovejo za bodočnost falita na celi črti, pa se vseeno kažeta brez sramu ljudem pred očmi, bedniki brezlicni..

Kaj bo gospod Počivalšek počel v prihodnje? Je že kje v medijih povedal?

Odgovor na objavo uporabnika
Popay363, 05.05.2022 ob 17:59

No, jst sem bolj vesel, da je pacient pušnil.. Pocivalsek mi je bolj smešen v bistvu.., ker je govoril, da bodo dosegli dvomestno število. Sem si mislil, pa ta je še vedno pijan od tiste dva deci vode, ki jo je popil med korono v Prekmurju..

Ni mi jasno kako so lahko ljudje tako brezlicni kot sta on in pacient. V vsaki stvari, ki jo napovejo za bodočnost falita na celi črti, pa se vseeno kažeta brez sramu ljudem pred očmi, bedniki brezlicni..

Oj, ej a veš da sem se spomnila na tvoje izjave o Počivalu med volitvami ??? glej razočaranj bo vedno več, ne glede na to kdo bo. Zaradi neiskrenosti pa je dobil svoje.

Da ste lahko veseli, ker vam je uspelo, da ste se znebili krave, ki je dajala veliko mleka !!!

Zanimivo je, da so slovenska teleta sveto prepričana, da vlado vodi Golobnjakov novi team in se je podpora vladi čez noč podvojila. Kaj čmo, teleta so teleta in bodo to tudi ostala…

https://www.zurnal24.si/slovenija/anketa-taksna-so-pricakovanja-slovencev-glede-nove-vlade-385720

Za *ne znam si predstavljat*

Ta “kozjanski bik”, kot se je  sam poimenoval, pa je naredil za vse bore malo. Mleko in med se je cedilo njemu in njemu podobnim v žep.

Kaj sem v teh časih dobila jaz? Turistične bone in to je vse, pa še teh nisem vseh izkoristila.

Kje vi vidite, da vam je trenutna vlada kaj dala’

Še krepko  in zelooooo dolgo bomo plačevali in poravnavali vse pufe. ki so nam jih naredili. Še bolj žalostno pa je, da so  zraven tudi zase nagrabili. Aja, verjetno ste v prvem valu  dobili Počivalškove maske iz navadnih prtičkov- to ti je zaščita pred plandemijo.

Jaz tudi pri dokapitalizaciji NLB, ki jo je zelo uspešno izvedla gospa, ki je ostala pred vrati parlamenta nisem dobil niti svinčnika, kaj šele kakšen bon. No, so pa banko na koncu uspešno prodali pod ceno…

Torej ta tvoj “kozjanski bik” ni naredil niti desetino vse škode, kot so jo tvoji uspešni “financ” strokovnjaki pred njim!

No, men je bil že v štartu njegov optimizem neverjeten. A to je res aroganca, ali popolna skreganost z realnostjo? Ko je nekdo tako oddaljen od resničnega življenja, da skomponira take blodnje? Pa saj morajo imeti ene analitike, ene resne ljudi, ali pa si tudi te izbereš take, ki ti govorijo kar hočeš slišat?

Men je tudi za hojsa fino. Ker s svojim skrajno nesramnim besednjakom in primitivnostjo odhojsa v pozabo.

Škoda, da sta Grims in Možina ostala, ta dva sta tudi med ta navravžnimi.

Anonimnež, 05.05.2022 ob 18:02

Oj, ej a veš da sem se spomnila na tvoje izjave o Počivalu med volitvami ??? glej razočaranj bo vedno več, ne glede na to kdo bo. Zaradi neiskrenosti pa je dobil svoje.

Itak, duval se je pa ko pav  da je siguren, da bodo dobili dvomestno število na volitvah. Pa kao, da on/oni niso nobenega nategnili, heh. jst sem volil smc zarad Cerarja, ki je pred volitvami obljubljal, da stranka smc s pacientom ne bo sodelovala  in pol je ta jebiveter dal moj glas pacientu, nategun, to mi je ziher skrajšalo kakšen teden življenja od šoka.. Đabe je zamenjal ime stranke. Vse stranke propadejo, ki se spajdasijo z pacientom.  Samo to je premila kazen za nategune. Goli otok bi za kaka dva meseca bila pravična kazen za nategune volivcev.

abc456, 05.05.2022 ob 18:13

Zanimivo je, da so slovenska teleta sveto prepričana, da vlado vodi Golobnjakov novi team in se je podpora vladi čez noč podvojila. Kaj čmo, teleta so teleta in bodo to tudi ostala…

https://www.zurnal24.si/slovenija/anketa-taksna-so-pricakovanja-slovencev-glede-nove-vlade-385720

Tele si ti. Naslov ankete je: Takšna so pričakovanja Slovencev glede NOVE vlade.

Popay363, 05.05.2022 ob 18:23

Itak, duval se je pa ko pav  da je siguren, da bodo dobili dvomestno število na volitvah. Pa kao, da on/oni niso nobenega nategnili, heh. jst sem volil smc zarad Cerarja, ki je pred volitvami obljubljal, da stranka smc s pacientom ne bo sodelovala  in pol je ta jebiveter dal moj glas pacientu, nategun, to mi je ziher skrajšalo kakšen teden življenja od šoka.. Đabe je zamenjal ime stranke. Vse stranke propadejo, ki se spajdasijo z pacientom.  Samo to je premila kazen za nategune. Goli otok bi za kaka dva meseca bila pravična kazen za nategune volivcev.

Ja to je bil usodni korak za SMC. In tako so prvi zametki LDS neslavno propadli in odšli na smetišče zgodovine. Vsi so se premešali iz ene stranke v drugo, za lastne koristi, za ljudi jim je malo mar.

Ja smo ga poslušali kako odlično jim kaže, da bo treba v klanec itd. Potem jim je pa Konkretno zabetoniralo pred vrati parlamenta.

Njegov napuh je jasno kazal na to, da nima nobenega stika z realnostjo stanja na terenu. Koliko je izgubil stik z realnostjo je potrdila njegova izjava, da nas bo 3 milijone do leta 2030 in to brez priseljencev.

ban na ban, 05.05.2022 ob 16:45

Takšno arogancO kot jo ima on, redko vidiš. Samo da smo ga zbanali.

Ni bilo večjega veselja in plesa.

glej in se čudi , tik tak bodo nazaj, ker bo golobnjak odletel na smetišče zgodovine

Ne znam si predstavljat, 05.05.2022 ob 18:04

Da ste lahko veseli, ker vam je uspelo, da ste se znebili krave, ki je dajala veliko mleka !!!

Kakšno mleko je pa dala ta krava? Luknja v proračunu je zate mleko?

Jaz pa, 05.05.2022 ob 18:22

Jaz tudi pri dokapitalizaciji NLB, ki jo je zelo uspešno izvedla gospa, ki je ostala pred vrati parlamenta nisem dobil niti svinčnika, kaj šele kakšen bon. No, so pa banko na koncu uspešno prodali pod ceno…

Torej ta tvoj “kozjanski bik” ni naredil niti desetino vse škode, kot so jo tvoji uspešni “financ” strokovnjaki pred njim!

Dobil si to, da država ni bankrotirala in ni prišla trojka, ki bi zdesetkala plače – kot v Grčiji. In ne pozabimo, kdo je klical trojko.

Dajte se zagovorniki bika spravit na sonce. Morda se vam vijuge v možganih kar malo nagubajo. Če bi takrat prišla trojka iz EU potem bi vsi j.ebali ježa, ker bi vsi tanko piskali. Kaj pa ZUJF, ki je marsikomu uničil in izničil delo. Pokojnine, plače. Kaj mi sedaj pomaga, ker so zaradi neizplačanih plač nekaj vplačevali v sklad. Ko sem šla v pokoj, nisem tega denarja mogla dobiti v 2x znesku. Ko bo izplačano, bo še ta privarčevans vrednost polovično izplačana. Ne nabijajte, vam ne bo uspelo dokazati, da so bili uspešni, ker ni kaj veliko pokazati.

Tudi jaz vesela, da je za nekaj časa odstranjen iz politike. Ni ga bilo lepo ne gledati in ne poslušati, kaj si pa volilci nekdanje SMC mislijo o njegovi izdaji, si pa zlahka zamišljam – nič lepega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close