Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samo 1x

Samo 1x

Ko si v neki resni vezi, med 30 in 40 letom, a bi vam bilo dovolj pogosto spolnost enkrat na mesec? In kako se soočate s tem, če vam je to premalo? Pri sebi pač opazim nervozo, napetost in včasih mislim samo na te stvari, ni mi fajn. In pozornost iščem, tam ko ni ok, tudi pri partnerju. On je zame nezainteresiran v tem smislu (vzrok je znan) , ampak išče čustveno oporo in ne pomeni, da nisva povezana.

Odgovor na objavo uporabnika
Wtfjka, 13.11.2021 ob 20:06

Ko si v neki resni vezi, med 30 in 40 letom, a bi vam bilo dovolj pogosto spolnost enkrat na mesec? In kako se soočate s tem, če vam je to premalo? Pri sebi pač opazim nervozo, napetost in včasih mislim samo na te stvari, ni mi fajn. In pozornost iščem, tam ko ni ok, tudi pri partnerju. On je zame nezainteresiran v tem smislu (vzrok je znan) , ampak išče čustveno oporo in ne pomeni, da nisva povezana.

Očitno ima težave, ki so srž vajinega neudejstvovanja v spolnosti, o katerih pa nam nisi povedala ničesar. Kako naj ti pomagamo, če ne vemo?

So zdravstvene. Ne ve se, kdaj bo drugače, če bo. Sva sicer zelo povezana. Ne bi mogla imet koga drugega, ni sploh mogoče. Vseeno mi manjka pozornost, ker pač mi je moj zavestno ne namenja na tak način.

med 30 in 40 letom bi možakar vseeno moral imeti toliko energije, da bi vsaj malo trznil v pojstli kljub bolezni. Navsezadnje ti lahko vsaj roko med noge položi pa je žanski dost, da ji pokaže, da mu je nekaj do nje..

Ni, da ne bi bilo. Ni priporočljivo. Posledica pa je lahko kap. Do zdravnikov pa ne prideš hitro na vse preiskave. Medtem ko mojemu bivšemu res ni bilo in sva se razšla, je zdaj drugače. Gledam nekoga, ki je res čisto brez energije na splošno in so lahko resne stvari.

Odgovor na objavo uporabnika
Wtfjka, 14.11.2021 ob 08:17

Ni, da ne bi bilo. Ni priporočljivo. Posledica pa je lahko kap. Do zdravnikov pa ne prideš hitro na vse preiskave. Medtem ko mojemu bivšemu res ni bilo in sva se razšla, je zdaj drugače. Gledam nekoga, ki je res čisto brez energije na splošno in so lahko resne stvari.

no, pol pa res nimaš kaj. Vsako vznemirjenje je lahko usodno, nimaš kaj, šah pat pozicija. Vse druge variante so pa vprašanje vesti, čeprav je tako, kakšen sex z xy osebo po res dolgi suši brez čustev usput za svojo dušo ne bi nobenemu od vas škodil.

Tudi 1x v življenju je boljše kot nobenkrat. Jaz pri 26 letih še nikoli nisem imel spolnega odnosa.

Če je tako, potem nimaš kaj razmišljat, stoj mu ob strani dokler se ne najde rešitev. Verjamem, da se bo kmalu in takrat, ko bo bolje, bosta lahko nadoknadila za nazaj. Ti lahko preusmeriš misli in energijo drugam, se fizično izčrpaš s kakšno telovadbo, ki ti je všeč, misli pa fokusiraš na kakšno nalogo, cilj, projekt, ki te bo prevzel do te mere, da ne boš več tako pogosto mislila na to. Iz muhe delamo slona, ker konstantno premlevamo o zadevah. Boš videla, da te niti ne moti toliko, kot sedaj ko si obsedena s to idejo, da bi moralo biti več. Ja, super bi bilo 3x na dan, a če ne sme in ga s tem ogrožaš, ni kaj. Ve se kaj je prioriteta ta trenutek.

So nekateri, ki več let nimajo partnerja ali vdove, kaj naj oni rečejo? Partnerstvo je bolj pomembno kot samo spolnost, zato mu stoj ob strani in poiščita rešitev za njegovo stanje, potem pa dalje. Se zgodi, življenje ni idealno in nihče na tem svetu ni popoln in brez težav, naj te to ne vrže iz tira.

Prosi ga, če te objame, premečka… naprej pa zase poskrbi sama. Če sta si sicer naklonjena, boš uspela it čez to in vmes pač poskrbela zase, verjetno niti čokolade ne boš rabila? je lepo prebrati, da se imata rada?

Kaj sploh je tvoj problem? Ti manjka sex, ti manjka pozornost…ker govoriš enkrat tako, pa spet malo drugače. Govoriš o povezavi a ni pozornosti, pa o 1x mesečnem seksu in nato o življenjski nevarnosti. Nekaj ne drži v tvoji pripovedi.

Vsak človek se zaradi bolezni spremeni. Vsak. Težko je biti opazovalec brez da se te dotakne. Še težje je drugi strani. Veliko pogovora bosta rabila, da na glas povesta svoje strahove.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close