Sami ste skuhali, zdaj pojejte!
robi445, 23.09.2021 ob 08:54
poonta, 23.09.2021 ob 08:46
Hja Robi in podobno misleči. Al je fino pizdakati čez zdravnike, take in drugačne. Infektologe? Ali pa drugo stroko, npr. epidemiologe? Ja, seveda, vsi prodane duše, ker svetujejo cepljenje. Aja, testiral se pa tudi ne bi, zakaj le bi kdo mislil na dobrobit ostalih ljudi. Ko pa zaškripa v kolenu, useka v križu ali se zamegli v pljučih, takrat pa bi takoj tekel do zdravnika, lekarne? Čisti egoizem, prav ima tisti zgoraj.
Debilno fašistično, tvoj psihopat jajo in corporation, ni stroka, ampak ste vsi skupaj psihopatski debili, ki cenzurirate in grozite pravi stroki.
Lepo te pozdravja tvoja bivša sodelavka nyci. Odkar se bori s posledicami prebolelega covida, ne razmišja več o fašizmu, ki ga ni, ampak o tem kako je bila neumna, ker ni verjela, da je covid resna bolezen in se ni zaščitila, magari z masko.
mikki703, 23.09.2021 ob 08:12
Ja, s tem anticepilstvom in pogromom nad stroko, zdravstvenim kadrom. Prav, trmarite še naprej, posledice so in bodo jasne.
mene je upravičeno strah tega v posnetku:
https://thehighwire.com/videos/they-dont-want-to-see-people-like-us/
3 ženske, iz različnih konccev države, vse tri delale v “zdravstveni” stroki -z dobrim namenom, cepi se in zaščiti druge -qourac, kaj so fasale, si pa poglejte – vsa stroka v USA se jih izogiba… Novinarji, zdravniki, ko jim pošljejo dokuemntaijo , posnetke nevroloških tremorjev po cepljenju, jih ignorirajo..
Pošiljajo jih k psihologom, ker jim hočejo prilepti psihični vzrok. Nikakor innikoli nisem proti nobenim cepljenjim po rednem programu s preizkušenimi cepivi že 20, 30 let, cepivi , ki nikakor niso testna cepiva na ljudeh, redno cepljena oseba z proteinskimi cepivi, ne pa vektorskimi i9n mRNA cepivi, kar za SarsCov cepiva tudi so….., in akar je najhuje, kar so priznale tudu same – podpisale so, da vedo, da je to testno cepivo:….cepivo, še v testni fazi samo “over my dead body”.
Čisto pritiskanje igre ruske rulete . OK, 70% jim bo ratalo, 30% pa zagotovo ne. Ne, ne želim še tveganja za teh 30% Želim še živet, z nepoškodovanim živčejem.
MOj zapis ni hujskanje – samo podajanje upravičenega strahu – ker se ne grem te cepilske ruske rulete.
mene je strah tega v posnetku, 23.09.2021 ob 14:40
mene je upravičeno strah tega v posnetku:
https://thehighwire.com/videos/they-dont-want-to-see-people-like-us/
3 ženske, iz različnih konccev države, vse tri delale v “zdravstveni” stroki -z dobrim namenom, cepi se in zaščiti druge -qourac, kaj so fasale, si pa poglejte – vsa stroka v USA se jih izogiba… Novinarji, zdravniki, ko jim pošljejo dokuemntaijo , posnetke nevroloških tremorjev po cepljenju, jih ignorirajo..
Pošiljajo jih k psihologom, ker jim hočejo prilepti psihični vzrok. Nikakor innikoli nisem proti nobenim cepljenjim po rednem programu s preizkušenimi cepivi že 20, 30 let, cepivi , ki nikakor niso testna cepiva na ljudeh, redno cepljena oseba z proteinskimi cepivi, ne pa vektorskimi i9n mRNA cepivi, kar za SarsCov cepiva tudi so….., in akar je najhuje, kar so priznale tudu same – podpisale so, da vedo, da je to testno cepivo:….cepivo, še v testni fazi samo “over my dead body”.
Čisto pritiskanje igre ruske rulete . OK, 70% jim bo ratalo, 30% pa zagotovo ne. Ne, ne želim še tveganja za teh 30% Želim še živet, z nepoškodovanim živčejem.
MOj zapis ni hujskanje – samo podajanje upravičenega strahu – ker se ne grem te cepilske ruske rulete.
ŽE videla posnetek. Ko Slo ne bo vec sram in se skrivajo in se ne izpostavljajo…
Se tisti, ki imajo stranske ucenke po cepivu, pa jih zdravniki utisajo, da to ze ni od cepiva…
Cas bo pokazal, ce ne bo prepozno
Forum je zaprt za komentiranje.