Sami Slovenci
ne samo da je smešno, 08.10.2021 ob 09:13
Zlati zokni, 08.10.2021 ob 08:08
Čordić, Stevanović…
A se samo meni zdi tole malo “smešno”?
je totalno BEZOBRAZNO. To razumejo. Izjemna nizka raven osebne kulture, gotovo potomci najnižjih delavcev in prepuščeni ulici ob odraščanju. Osnovne manire manjkajo. Najosnovnejše. Oni so gostje v tej državi. Se gost tako obnaša?? Zakaj Slovencem ne bi na pamet prišlo, da pridejo nekam, se naselijo potem pa robantijo, divjajo kot šimpanzi in zahtevajo svoje pravice. WTF? Ne štekam te predrznosti. Noben Slovenec ni tako nizek in primitiven.
Točno tako ??! Naj se spelje tja od koder izvira! Slovenci smo mnogo bolj kulturni! On bo meni narekoval ?, ki od Slovenca ni niti S!
Plavi, 08.10.2021 ob 09:51
Vse skupaj je tragikomično, Stevanović po poreklu Srb, naj bi bil slovenski nacionalist? V življenju nisem spoznal Srba, ki bi bil slovenski nacionalist, prepričan sem, da tega v življenju, ne bom dočakal.Moje mnenje je, da je on nastavljenec opozicije.
Pa pojdi pogledat za mejo v Italijo kdo je najbolj nastrojen proti Slovencem. Takšni ki imajo prednike slovence. Ni to ravno redka pojavnost. Ne vem, po moje se hočejo dokazati da so oni nekaj več.
Real cleaner, 08.10.2021 ob 15:50
Pa pojdi pogledat za mejo v Italijo kdo je najbolj nastrojen proti Slovencem. Takšni ki imajo prednike slovence. Ni to ravno redka pojavnost. Ne vem, po moje se hočejo dokazati da so oni nekaj več.
-
Se zelo strinjam. Živim tik ob meji z Italijo, na italijanski strani mejev imam sorodnike in ni jih večjih “sovražnikov” Slovenije, kot so bivši Slovenci onkraj meje. Vsem izjemam se opravičujem.
ahh no, 08.10.2021 ob 15:36
Ce nekdo zivi v eni drzavi je drzavljan te drzave ne glede na to kje je rojen! V Ameriki kaj mislis ,da gvoorijo tako,kot ti?! zaradi taksnih,kot si ti se ljudje med seboj sovrazijo! Nehaj z nacionalizmom !
LOL, ti nehaj pokat neumnosti. Slovenci ogrožena vrsta, ker uvažamo vsepoprek, vsakega ki se zmrdne, da on bi pa tudi, ti pa nabijaš, da nehaj z nacionalizmom.
Res. Dost vam je do Slovenije. Se vidi.
Forum je zaprt za komentiranje.