Sami Slovenci
Največja ironija je to, da slovenski hlapci skačejo za njima, potem pa ostalim pravijo kakšne ovce so. Sploh ne vejo za kom skačejo. Zoran je čisti, 100 % desničar. Bivši SNSovc. Njegovi pogledi so skladni z Janezovimi pri vsem, razen pri cepljenju in PCT. Te ovce so pa tekle za njim, kako je bajeda novi obraz v Slovenski politiki. Pač meni je res neverjetno. Sploh ne vejo, kdo jim je pastir, hahaha. Volkovi pač ne slovijo ravno po visokem IQju.
Saj meni kot zapriseženemu desničarju, bi bilo super, če njega spravite v pralament. Za PCT pa cepljenje mi itak dol visi. Tako da vi kar, dajmo, dajmo, volimo RESNI.CA na volitvah.
Za Zlatkota pa ne bom izgubljal besed, ker bi bilo to žaljivo do besed, katere bi njega opisovale.
Zlati zokni, 08.10.2021 ob 08:08
Čordić, Stevanović…
A se samo meni zdi tole malo “smešno”?
je totalno BEZOBRAZNO. To razumejo. Izjemna nizka raven osebne kulture, gotovo potomci najnižjih delavcev in prepuščeni ulici ob odraščanju. Osnovne manire manjkajo. Najosnovnejše. Oni so gostje v tej državi. Se gost tako obnaša?? Zakaj Slovencem ne bi na pamet prišlo, da pridejo nekam, se naselijo potem pa robantijo, divjajo kot šimpanzi in zahtevajo svoje pravice. WTF? Ne štekam te predrznosti. Noben Slovenec ni tako nizek in primitiven.
smešno, 08.10.2021 ob 11:28
nevarno, nekulturno in predvsem bizarno. Balkan style. Pa migranti tudi takšne zganjajo na Švedskem, Angliji, Franciji. Kam smo prišli. Da nas prišleki terorizirajo in ustvarjajo nemire v naši državi. To je bizarno do konca.
Ja, bem mu no… Mora vas nekdo povest. Usmerjat. Ce ste pa ko telad.
Anonimno 9585, 08.10.2021 ob 11:32
Ma ti si telad. Kako si sploh upaš kej tazga napisat. Mi bomo vas usmirjal v Sloveniji, ne pa vi nas. To lahko počnete v lastni državi. Katerikoli že.
Kako si upam kako si drznem…. No vidiš… Vi si pac ne. Mora vam neko pokazat kako se stvari streze.
ne samo da je smešno, 08.10.2021 ob 09:13
je totalno BEZOBRAZNO. To razumejo. Izjemna nizka raven osebne kulture, gotovo potomci najnižjih delavcev in prepuščeni ulici ob odraščanju. Osnovne manire manjkajo. Najosnovnejše. Oni so gostje v tej državi. Se gost tako obnaša?? Zakaj Slovencem ne bi na pamet prišlo, da pridejo nekam, se naselijo potem pa robantijo, divjajo kot šimpanzi in zahtevajo svoje pravice. WTF? Ne štekam te predrznosti. Noben Slovenec ni tako nizek in primitiven.
Kako gost, če je rojen tukaj?
gòst1 gôsta m, im. mn. gôstje tudi gôsti (ȍ ó)
1. kdor je kam povabljen in pogoščen: danes boste naš gost; dobiti, imeti goste; pričakovati, sprejemati goste; odličen, prijeten gost; on je pri njih stalen gost / publ. visoki gostje se bodo seznanili z nekaterimi gospodarskimi vprašanji; več dni je bil pri njih kot gost
// kdor pride kam na obisk: gostu je na hitro postregla s črno kavo; dobrodošel, nezaželen gost / on je reden gost naše knjižnice obiskovalec, izposojevalec; pren. revščina je bila pri njih stalen gost
● povabiti koga v goste na pogostitev, navadno ob kakem pomembnem dogodku; priti v goste na obisk; večkrat je pri njih v gostih v gosteh
2. kdor se začasno mudi, stanuje v gostinskem lokalu, hotelu, zdravilišču: gostje so bili večinoma lovci; v kavarni je bilo le nekaj gostov; gostilna je polna gostov / prehodni gostje; za naše stalne goste se bo pa že še našel prostor; zdraviliški gostje / publ. cenjene goste obveščamo, da smo odprli nov lokal
3. kdor javno nastopi izven kraja stalnega udejstvovanja: občinstvo je gosta toplo pozdravilo; naše moštvo je premagalo goste iz sosednjega mesta; kot gost je nastopila znana pevka / seje so se udeležili le kot gostje kot opazovalci, brez pravice glasovanja
OK, če si mislil, da je gost v Ljubljani (Stevanović), Zlatko pa še to ni.
Forum je zaprt za komentiranje.