Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sami na koncerte

sami na koncerte

A hodite same na kakšne koncerte, kino, gledališče? Jaz za zadnji 2 zadevi že najdem družbo, glede glasbe pa imam čisto drugačen okus kot moji kolegi in grem zato velikokrat sama na koncert (prej pa se skoraj cel dan nekako pripravljam v glavi, da grem sama) ali ga pa izpustim. Pri tem me moti, da se še zdaj nisem na to navadila in se še vedno neumno počutim sama, čeprav mi drugače sploh ni problem okoli hoditi v svoji družbi, le pred koncerto dvorano in v odmorih mi je takooooo čudno. Drugače pa imam ful rada klasiko, pa cankarjev jazz za mlade tudi obiščem, najrajši pa kaj kot so rožmarinke ali anja bukovec, se pa že danes “pripravljam” za jutrišnji koncert STOPA in anje bukovec. Uf…..

Jaz grem včasih sama na koncert, ker dostikrat ni nihče posebej navdušen za tisto, kar mene zanima. Ni sicer tako zabavno, kot v družbi, je pa vseeno čisto OK. Bolj redko se pa odpravim sama v kino, sploh zdaj, ko se da filme že potegnit z medmrežja ali sposodit v videoteki.

Jaz se ravno odločam, če bi šla sama na koncert v torek, ker nisem našla nobenega, da bi šel z mano. Ful me vleče, ker že dolgo nisem bila na kakšnem koncertu, po drugi strani pa vem, da mi bo malo neprijetno tam stati sama. Saj bom mogoče srečala koga, ki ga poznam.. ampak vseeno. Kaj bi vi naredile na mojem mestu?

Alternativa pa je …? Doma? Pojdi na koncert 🙂

Hoj, jaz pa ful rada hodim na koncerte Slovenske filharmonije, imajo ful dobre programe. Pa še ene par ful dobrih tipov sedi v orkestru, punce splača se vam kdaj v Cankarja zavit….

Naj te ne bo sram. Saj se ne greš “ponujat”. Če boš pa koga tam spoznala pa ga (jo) le ne zavrni takoj, saj ti lahko naslednjič družbo dela. Mogoče ima enake predsodke kot ti in mu (ji) je hudo biti sam.

Joj, se čist prepoznam v tem 😉 Mam iste pomisleke.. Tud moj okus je bolj specifičen in nimam lih nekih kompanjonov za tovrstno glasbo (jazz itd.), ki bi šli z mano. Nisem še bla sama na koncertu. Me pa mika, samo moram še zbrat pogum za to. Tisti, ki ste že bli sami: a ste čutli na sebi kake pomilovalne poglede…(joj sama, pa še punca ipd.)? To bi mi šlo edino na živce…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close