Sami angeli hudiči in amen
Napol gole babe, angeli , hudički in grozne pesmi, to je letošnji evrovizijski izbor.Tekmovanje , kdo bo bolj butasto oblečen in kdo bo imel bolj krumpast glas.Najbolj normalno oblečeni sta bili predstavnici Irske in Belgije, tudi pesmi sta dokaj normalni.Naša predstavnica ni moj favorit.Še vedno sem mnenja, da ima pravi moški globok glas, ženska pa sopranskega…Tako mi tudi slavni Bee Gees nikoli niso sedli s tistimi visokimi glasovi.Imam pa že raje Don Sergia s tistim basom Bilo je v maju…
Se strinjam @pesem.
Tudi mene pesem ni očarala, sam nastop in pesem je odlič a izvedba.
Toda kaj, ko Slovenija nima atributov pri drugih državah za glasovanje.
Daj dam vija vaja ven.
To je sistem EvrOvizije že iz leta 1900. Staromodno.
Se vidi, da imamo nesposobno vlado, ki ni uspela zrihtat pri višegrajcih in Izraelcih, da glasujejo za Slovenijo… pa še njihovo zastavo je JJ izobesil. Mar bi izobesil Palestinsko zastavo, da bi Palestinci širom Evrope glasovali za nas namesto (ali tudi) za Azerbajdžan. Skratka, še ena mega polomija vlade!
Tu ne gre za sprejem na glasbeni konservatorij, ampak za popevko Evrovizije. torej vokalna sposobnost ne igra nobene vloge. Okej, če nekdo dejansko kruli in ne zna pet, je eno, ampak dajte si dopovedat, da tu ne ocenjujejo vokalnih sposobnosti, ampak simpatičnost, spevnost pesmi, to da gre v uho. Mi pa leto za letom pošiljamo neke primadone, ki sicer imajo glas in stas, sama pesem je pa kar nekaj. Neizrazita, samo tuljenje, brez refrena, kar nekaj. Tisti, ki odločajo, kdo bo šel na Evro, nimajo pojma. Pred leti bi morali poslati tista dva brata, ki sta pela nekaj o srcu po angleško, pesem je bila spevna, dobra, ravno za Evrovizijo. Ampak ne, treba je pošiljat vokalistke, ki naj bi pokazale zmogljivost svojega glasu. Brez veze totalno.
Skladba, s katero smo se predstavljali, je bila prazna. Zmagali ne bomo Slovenci nikoli, ker tisti naši ljudje, ki znajo zmagati, ne hodijo na Evrovizijo. Izplen pri Evroviziji je za enega slovenskega izvajalca majhen, če gledamo mednarodno. Naši glasbeniki se prijavljajo zato, da so potem v Sloveniji bolj prepoznani in da imajo nekaj za delat tisto sezono, ko so uvrščeni, dobijo verjetno tudi plačilo in to je to. Zraven dajo pa še v svoj CV nastop na Evroviziji med svoje dosežke.
Kaj hočemo, imamo pač ljudi, ki so hitro z malim zadovoljni.
Forum je zaprt za komentiranje.