Sama po Argentini
Zdravo,
navdušena vedno nad Južno Ameriko, sem danes kupila karto za Buenos Aires in letim 8.7.,vračam se 4.8. Ni me bilo strah potovati sama, sedaj pa moram priznati, da me je strah.
Ne zgledam ravno slabo in brat me je zasu z zgodbami o posilstvih in nasilju in morem priznati, da mi je zamrznil zagon. Če ste že bili v Argentini ali boste šli mi prosim odpišite.
Hvala za odgovor.
LP*T
Ma, glej… nasilje se lahko zgodi kjerkoli… Itak je sedaj doli zima, tako da lahko pozabis kaksna kratka izzivalna krilca.
Glede potovanja same… ceprav gres sama dol, bos tam srecala in spoznala en kup popotnikov, ki tudi potujejo sami. Pojdi v kaksen popularen hostel, pa bos takoj dobila par sotrpinov in popotnikov.
In verjetno bos “resnicno” sama potovala le malo ljudi… tako da, uzivaj! 🙂
Sploh ni problem sama potovat po Argentini in nasploh po Južni Ameriki. Le varnostne ukrepe moraš upoštevati (npr. se izogibati nevarnim predelom, ne hoditi naokoli sama sredi noči, nositi dragocene predmete na varnem ipd.). Drugače pa no problem. Argentina je civilizirana, promet poteka poceni z avtobusi, ki so hkrati lahko zelo udobni ležalniki. Ljudje so prijazni. Le špansko je dobro, če vsaj malo znaš.
Sigurno boš uživala
Mojca
bil sem pol leta nazaj po celi argentini – piši na mail lg80@email.si, pa ti povem vse kar te zanima!
Forum je zaprt za komentiranje.